+2 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Kizlar ust komsumla suyu ortak kullaniyorum hamileligimin son gunlerindeyim esim depoda damacana su bitmis gibi dedi bende dedim 2 tane mi eve goturuyorlar napiyorlar diye yani cok su iciyorlar anlaminda dedim esimde ordan bana sende inek gibi su iciyorsun ben suyu iciyorum demiyorsun daha oncede bana davul gibi olmussun dedi yani karnim bayagi siskin oldugu icin bu hakaretlere nasil tepki verirsiniz yemege oturmus agzimda lokma bak sakin birsey deme diyorum inek hakaretini ediyor baskalari icin

13 Cevaplar

+2 oy
(995 puan) tarafından

Vallah ağzının payını verirdim !! 

(58 puan) tarafından

Cok veriyorum senin soyledigin sozler vs diye gecmisi yargiliyor ben ozur dilemesini de bildim ama o hic hamileyim kendi tarafindan benim icin cagirdigi kimse yok o halimle pencere silmisim 39 haftaligim zor oturup yemek yemisim bu erkekler neden boyle acimasiz

(995 puan) tarafından

Maalesef biz kadınlar kadar vicdan merhamet beslemiyorlar tabi bütün erkekleri katmıyım bu tarz erkekler diyelim.. 

-Reklam-
+2 oy
(291 puan) tarafından

Eşin insan olamamış kusura bakma da dengesiz mi ne 

+1 oy
(1,152 puan) tarafından

Eşini zorba ergenlere benzettim bacım ya

0 oy
(1,062 puan) tarafından

Ortak niye kullanıyorsunuz canım sinir oluyorum böyle adamalara Allah ıslah etsin 

(58 puan) tarafından

Dag suyunu kullaniyoruz yani köy suyu birde bizim benim tarafim ve benim cok su tuketirim asiri kahvaltida bile onlar da benim kadar tuketiyor anlaminda dedim "insanlar icin kalbimi huzurunu neden bozuyorsun diye sordugumda adı ustunde onlar insan deyip durdu bu kadarda insanin ustune gelinmez ya

0 oy
(1,982 puan) tarafından

Vayyy inek oğlu inek diyesim geldi 😡 ağzının payını veremedin mi bacim 

(58 puan) tarafından

Annesi ile derdim yokki

0 oy
(13,577 puan) tarafından

Sen ineksen o da öküzün bayrak taşıyanı olmuyor mu? Ne ağlıycam ya manyak mısınız hadi oradan dam öküzü de geç

0 oy
(470 puan) tarafından

Hamile misin yada kilon şişliğin ne olursa olsun öyle deme gibi lüksü yok , sende ona söyleyecek şeyler bul söyle yani ne diyeyim, benim eşim böyle bir şey dese onu orada ne yaparım hayal edemiyorum, böyle sessiz sakin kadınlar hep böyle eziliyor eli maşalı dilli olucam bakım adam bir şey diyor mu öyle , nasıl sinir oldum ya , ezdirme kendini sende onu kötü hissettirecek şeyler söyle arkanı dön 

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Asla hafife alınmayacak mesele alttan alma günlerce sürat yap ki demeye bir daha kalkismasin

0 oy
(6,118 puan) tarafından

Büyük bir terbiyesizlik yani eşinin yaptığı. Senin çocuğunu taşıyan birine binbir zahmetle bu sürece kadar gelmiş sen bide hakaret  et. 

Laf ederdim herhalde inek sulalendir falan derdim kendimi biliyorum 

(52,552 puan) tarafından

bende susamam sensin inek diye baslarim

(6,118 puan) tarafından

Bazı erkeklere böyle olunca tldaha tatlı gelirsin hatta bazılarına değil genelleme yapayım ;) 

Erkeklere böyle olursan daha tatlısın 

0 oy
(52,552 puan) tarafından

ee oda öküzün önde gideni 

0 oy
(4,272 puan) tarafından

Demekki sende geçmişte çok hakaret ediyodun yorumundan onu anladım maalesef ipin ucu kaçtı mı kaçıyo 

0 oy
(4,004 puan) tarafından

O bir diyorsa sende iki diyeceksin 

Yada hiç bisey demeyeceksin konuşup konuşup susacak 

0 oy
tarafından

sen öküz olunca benim inek olmam normal değil mi diyemedin mi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 481 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdaa80 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy