+3 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (3,861 puan) tarafından

image

image

Dün akşam sabaha karşıya kadar yağmur yağdı sonra kara döndü çok yağdığı için tutmuş hemen. Rüzgar geliyor gibi kar taneleri var tipiden 🫠 Görüntü güzel de Rabbim kaza belalardan korusun inşallah ❤️

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,861 puan) tarafından

En İyi Cevap

Neredesiniz bacilar ? Maksat muhabbet 😄

-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından

Cook guzell orda olsam kızı hazırlayıp kara çıkardım sjsjs bizim burada tutmadı az buz yağdı hemen dışarı çıkardım tutmayacagini biliyom çünkü araba camlarinda biriken karlar ile oynadık sjsjsj

(3,861 puan) tarafından

Bereket versin bacım 🫠😄 Kız 2 saniye balkonu açtım nasıl rüzgarla üstüme uçtu karlar kapattım hemen 

(2,676 puan) tarafından

Ahahaha keyfini çıkarın kizz

0 oy
(37 puan) tarafından

Amin çok severim kar görüntülerini içimi ısıtır ❤️ nerede oturuyorsunuz

(3,861 puan) tarafından

Amerika-Ohio canım ❤️ Allah korusun kaza bela olmasa çok güzel 🤲😊

(52,520 puan) tarafından

benimde icim donuyo🥴☺️

(3,861 puan) tarafından

Ev sıcakta ben de asla soğuğa çıkmıyorum ya içim donuyor görünce 😄

0 oy
(464 puan) tarafından

Ya burda bugün yazdan hava vardı resmen çıktık  parka çocuklarla karı goremiyoruz nadir ya ege bölgesi malûm 🙃 şu manzarayı çok ozledim

(3,861 puan) tarafından

Kız soğukta manzarası iyi oluyor bacım haklısın 😄❤️

0 oy
(1,083 puan) tarafından

Kar aşığı biri olarak çok güzel valla değerlendirin dicem ama rüzgar çok demişsiniz belki biraz hava sakinlesirse çıkarsınız 😊😅 ama böyle bı kar manzarasinda oturup bı kahve içmek isterdim kaç yıldır kara hasretiz valla. Hatta bu sene oğlumun görmesini çok istedim ama malesef tutmadı azicik yağdı geçti.

Bizde saat tam 10 şuan bende oğlumu uyutuyoru şimdi 😅 uyutmasam önce dayanamayıp bi kahve içtim ama uyuduktan sonra bı çılgınlık yapip çay kahve yine bişey icebilirm 😅

(3,861 puan) tarafından

Ben de az önce içtim oğlumu şimdi 2. Uykusuna yatiriyorum saat 14.10, sonra da daha hem bizim hem bebegin kiyafetleri biri yıkama biri de kurutmada onlarla uğraşicam sonra tekrar 2 kahve daha içerim akşama kadar 😄 kahve aşığı olarak 

(1,083 puan) tarafından

Kolay gelsin canım😊❤️ bende ya aşırı kahveci oldum hiç iyi değil ama kupayla içiyorum artık Türk kahvesini bile.😅 Benimde makine yikiyor şimdi onlar asılacak ama daha bir saatim var başka hiçbir şey yapmicam çünkü yarın temizlik günüm bu aksam keyif yapmam lazım 😅😅🤪

(3,861 puan) tarafından

Ohh keyfini çıkar bacım, benim sadece Türk kahvesi askim var. Günde 3 4 fincan. Diger nescaf3 dahil pek içmem çayda içmiyorum 

(1,083 puan) tarafından

Bende turk kahvesi canım arada kopurtucu aldım da onunla şekilli sukullu yapayım diye Nescafe oluyor  ,😅😅sağol canım 😊❤️

0 oy
(1,873 puan) tarafından

Ooo Amerikanın karı bile ayrı güzelmiş 😂😂💜

(3,861 puan) tarafından

Hahaha canım benim ❤️❤️❤️

0 oy
(3,861 puan) tarafından

image

@emeklipolyanna dünden bu

(1,083 puan) tarafından

Ooo canım çiçekler yakıyor maşallah diyelim ☺️ ❤️ 🧿 romantik bir kahve olmuş ☺️☺️

(3,861 puan) tarafından

He yok bacım sevgililer gününde kocam aldı, ertesi gün bir kahve akimi var ya onu Turkiyeden kuzenimle yapacaktık çiçeklerim de görünsün dedim 😄❤️ tektim içerken 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 229 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Senasedef (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 563 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde MuratınAnnesi (673 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 214 göst.