+1 oy
184 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhaba kızlar kalbim uyle dolu uyle yorgun ki buraya yazım biraz rahatlim istedim benim kızım ilk çocuğum 3 aylıkken ateşli havale geçirdi 4 yaşında hala geçiyor 2 yaşındayken 9 ay  gecirmemisti ama bu yıl içinde çok geçirdi ayda 3 kere geçiriyor en geç 1 buçuk ay sonra geçiriyo o kadar çok doktora gittik iki tane ilaç kullanıyor ama nöbetleri bitmiyor geçmiyor çok üzülüyorum o korkuyla yaşamak çok zor acaba buyle tanıdığınız ateşli havale öyküleri varmı bu arada getenetik test vermiştik teste Scn1a benimde sıkıntı çıkmıştı 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,236 puan) tarafından

Hangi şehirde yaşıyorsunuz 

önce (6 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

Depakin şurup içiyor 

önce (6 puan) tarafından

Anldim tekrar teşekkür ederim 

Rica ederim inşallah biran önce çocuğun sağlığına kavuşur 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,688 puan) tarafından

Benim büyük kuzim geçirdi bir kere ve altı yaşına kadar geçirme riski oluyor 

önce (6 puan) tarafından

Benimki sürekli geçiyor ve daha uzun süreli olabilirmiş 

+1 oy
önce (1,841 puan) tarafından

Nörolojiye götürdünüz mü. 1 den fazla olunca epilepsiye çeviriyor. Bende çocukken 5 yaşına kadar ilaç kullanmışım sonra tamamen geçmiş 

önce (6 puan) tarafından

Evet 4 farklı nöroloji doktoruna götürdük eegleri emarlari temiz çıkıyor sürekli scn1a benimde sıkıntı çıktı evet doktorumuzda dedi epilepsiye dönme oranı yüksek dedi siz  ne için ilaç kullandınız 5 yaşınıza kadar

önce (1,841 puan) tarafından

Bende sürekli nöbet geciriyomusum. İlk ateşli havale geçirdikten sonra nöbetler başlamış. Bnm kızımda ateşli havale geçirdi 1 yaşındayken doktor genetik olarak oluyo demişti ama şükürler olsun ki tekrarlamadi

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah benim kizimda 11 aylikken 2 kere gecirdi seni anlayabiliyorum .cok sukur simdi 6sini dolduracak  dahada gecirmedi . Tekrar gecirecek korkusu o kadar zorki sizi anlayabiliyorum . Biz havala gecirdikten bir iki ay sonra cocuk norolojisine gorurduk beyne hasar vermismi diye cok sukur bi sikinti cikmadi .insallah sizin cocugunuzda bi daha yasamasin🤲

önce (6 puan) tarafından

Amin çok saolun Allah razı olsun evet yaşayan anlıyor insanı insalah sizinkide asla geçirmez benim kızım 3 aylıkken geçirdi ilk 4 yaşında ve hala geçiriyo dün akşam  gene geçirdi iki ilaç içmesine rağmen bizde de  eeg emarlari hepsi temiz çıkıyor 

Yuksek atestenmi acaba

Benim bir tane akrabamin kizida oyle surekli nobet geciriyo ama onun kan sekeri dusunce nobet gecirip bayiliyo

önce (6 puan) tarafından

Eskiden yüksek ateşle geçiridi ama bu sense çok hafif ateslede geciriyor

önce (6 puan) tarafından

Yok bize ateşli havale diyorlar

Peki doktorlar ne diyo neden oldugunu demediler mi

önce (6 puan) tarafından

Hayır eegleri temizdi emarlari temizdi hep sadece genetik testi temiz çıkmadı Dr ateşli havale ama epilepsi ye dönme ihtimali yüksek diyorlar keppra ve convulex kulaniyo ama hala geciriror benim anlamadığım da bu

Kiyamam ona🥺Rabbim sifa versin insallah canim  insa

Kiyamam ona🥺Rabbim sifa versin insallah canim  insallah bi daha yasamaz o nobet 🤲

önce (6 puan) tarafından

Amin amin inşallah tek isteğim Allah razı olsun 🤲

0 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Havale mi, epilepsi nöbeti mi? 

Geçmiş,olsun 

önce (6 puan) tarafından

Saolun doktorlar hep ateşli havale diyolardi ama scn1a geninde sıkıntı çıktı Dr epilepsiye dönüşme ihtimali yüksek dedi ama kesin epilepsi demedi ama epilepsi ilaçları kulaniyor

önce (1,413 puan) tarafından

Doğru ilaç ve tedavi çok önemli epilepside. Umarım bir an önce geçer ve epilepsi olmaz. Benim eşimde epilepsi hastası,  nöbet geçirme korkusu nedir bilirim. 

önce (6 puan) tarafından

Umarım inşallah evet çok kütü korku rabbimz banada sizede yaşatmasın 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Akdeniz atesi diye bir hastalık var bir araştır istersen

önce (6 puan) tarafından

Biliyorum bende o hastalığı çokta araştırdım genetik testi verdik çok şükür o yoktu scn1a geninde sınırını çıktı 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
4 cevap 195 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 195 göst.

413,198 soru

12,440,545 cevap

45,969 kullanıcı

Kategoriler