Adetim 4 gün geçikti hamile olabilir miyim kızlar
Canım biz nerden bilemem gebelik testi miyiz biz?
Hahahahah bana idrarı fazla damlattı bozuk çıktım 😂😂😂
Sjajsjsj benimki de geç döllenme olduğu için çıkarmadım sonucu sjsjsjsjsjs soğuk espiriler
😂😂 😂
Ya çok güldüm gdkdkkkkjdjdjjj
Ben de beta değer 😀 ay tutamadım çenemi canim
%50 hamilesin %50 değilsin bilemeyiz ki
Limon ve karbonat testi yapaydin😀 test yap bacı test
Evet hamilesin desem inancakmisin :D
Havadan mıdır nedir herkeste bu ay gecikme var resmen. 11 gün gecikti benimde 10 gün önce kahverengi leke olmuştu test negatif kan vermedim ama
Ay vallahi benimde tam 11 gün geçti kan verdim negatif yarın gidecem bakalım ne diyecek. Adet söktürücü verir sanırım
Bende bir ara bulantı ve sancı vardı geçti ama
Karnıma ve kasıgıma ara ara agrı vuruyor ama neyin nesi anlamadım kan da negatif çıktı.
Geç döllenme olabilir mi acaba canım
Hiç bilmiyorum ki canım. yarın gidecem bi kadın doğuma bakalım ne diyecek.
Ben pozitif oldum hamilesin dhkdkdkxmnkkjjjj
☺️ ne yazsam bimemedim
Benimde 5 gündür geçiyor 😏
Neyle korunuyirsun
Benimde 8 gün olcak test yaptım negatif beklemedeyim
Benimde 11 gün geçti kan verdim negatif 😑 post sahibi değilim ama baktım ki alt alta geçikme var atlim dedim var mı acaba arttıran 😂
Niye geciliyor acaba gecen ayda 2 sefer oldu 15 gün arayla 2 aydır tuhaf
İnan hıç bilmiyorum yarın kadın doğuma gidecem inşallah bakalım o ne diyecek.
Duru benimde 2 aydır öyle bu ay 18 gün geçti test yaptım evde bugün eşim ilçeye gitti zor bela nöbetçi eczaneden test aldırdım negatif köydeyim imkanım yok hastaneye gidip kan vermeye ilçe 1 saat asla istemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin olmayanlara versin Allah
Benimde 5 gün gecikti bilemeyiz canım git kan ver anlaşılır
Sen evlı değilsin geçen post açmıştın yada erkeksın çünkü postların hep cinsellikle alakalı bıde kaldırmışsın postları ama ben özellikle nickıne baktım 🧐
Saçmalama kızım benim daha ilk postum ve evliyim ve benim 1 buçuk yaşında oğlum var sen kimsin de bunu sorguluyorsun
Sen saçmalıyosun bana kızımlı falan konuşamazsın terbiyeni takın öncelikle geçen gün post açmıştın biliyorum inkar da etme
Ne postu açtım ben
Bir tane nicki yok ki 1000 tane var😂
Halbuki Multi hesap kullanmak yasak @-FaToo-
İçeriği cinsellikle alakalıydı sevgilinle tam olarak ilişkiye gırmedım bilmem ne yoluyla oldu falan hamıle kalır miyim postuydu
Bak tek hatırlayan ben değilim
Ya gerçekten oftira atıyorsun ya da karıştıriyirsun bunları ben yazmadım gerçekten söylüyorum karistiriyirsun ben 3 yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var ve adetim geçikti o yüzden soru sordum ama böyle iftira atmayın tamam sormuştur biri. Ama ben değilim tekrar bak hatırlamaya çalış lütfen
Şimdi baktım bu nıckten bır sürü kişi var numara farklı ve hepde yeni hesap eğer doğru söylüyorsan hakkını helal et çünkü bu kadınca kişisinden hep cinsellikle alakalı sapık postlar acılıyo
Benim adım Havva attığın hesabi da bilmiyorum ben zaten çok fazla buraya girmem adetim gecikince size. Bi sormak istedim ama bu sirunun bburaya geleceğini bilmiyordum 😭
Gerçekten söylüyorum ben degilim. İsmim değiştireyim çünkü sen degil bi çok kişi beni böyle suçlayabikir bu hesap yüzünden ben böyle iftira atılmasına çok canım sıkıldı
Kullanıcılardan bak istersen senın nickinden bır sürü yenı açılmış hesap var burda kimseye güvenemiyoruz o kadar çok sapık dolandırıcı cıkıyokı bızden gözüküp yalancı çıkan bıle bır sürü kişi cıktı.. Dediğim gibi dogru da söylüyosan kusura bakma
Önemli değil sizde bayadir kullanıyorsunuz galiba ben daha yeni açtım bi. Kere veya iki kere soru sormusumdur çok ta girmiyorum zaten adetim gecikince sormuştum haklısın şimdi bu zamanda kimzeye güvenilmiyor ama bbi anda böyle karşılaşınca moralim bozuldu tabi
Tekrardan hakkını helal et kardeşim ben uzun zamandır buradayım neler gördük
Helel olsun sende haklısın
Peki hesap açarken kadınca nickini kendin mi yazdın
Yok yazmadım açarken isim öyle konulmuş bende değiştirmedim bi sorun olacağını düşünmedim dediğim gibi çok girmediğim için önemsemedim yani
Allah allah demek ki uygulama yeni üye olanları bu şekilde adlandırıyor. Çok saçma olmuş herkes birbirine karışır tabi ki haliyle
Aynen öyle yanlış anlaşılmalar normal herhalde bu yüzden
Gerçekten çok saçma olmuş tabiki böyle karışır kim necı bellı, bile olmaz çünkü sapık kişi çok kadınca nıckınden, hep demek uygulama kendi böyle isim veriyo..iyiki değiştirdin ismini yoksa herkes öyle sanardı
Aynen çünkü kadınca diye uye olup saçma sapan paylaşımlar yapan var
bak o postu bende okumustum ama nicke dikmat etmwmistim
Böyle bişey yasanmasaydi dediğim gibii öyle olurdu yanlış bir şekilde oldu ama sağolasın senin sayende ismimi değiştirdim
Ben özellikle bakmıştım ama ne, bilim bır sürü var başına bakmıştım sâdece
Bıraz sert üslubum oldu ama ıyı bir şeye vesile oldu 😊
Sevda nick olayını uygulama yeni üye olanlara isim olarak oneriyor sanırım. Çok saçma
bide omu cikmis yaa
Aynen öyle 😊❤️
Nasıl korunduğuna bağlı canım cinsel hayatını bilemiyoruz
Geri çekilme ile canım
Yani o bir korunma yöntemi olmadığı için hamile kalma ihtimalin yüksek. Hakkında hayırlısı olsun. Prezervatif kullanmanızı öneririm.
4 gün ciddi bi gecikme test yap canim yada kan ver 🤔
Yarın yapicam canım köyde oturuyorum ben yarin eşim alıp gelecek
Hayırlısını versin Allah canım hakkinda
1,436,394 soru
23,620,357 cevap
306,772 kullanıcı