+2 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,051 puan) tarafından

Kızlar ben 20 gundur dogum yapmişim ailem diyor yarın gelecegiz buyuk baş hayvanları var surekli onu bahane etiler annem dedim gel dogum dan önce annem yok dedi  babam sozunde cıkmaz ve demedi kızım yanında olayım zor gununde 8 ameliyat gecirmiş biri olarak kaynanam yanımda kaldı bana kapılarını actı 1 hafta yanında kaldım dün yine yemge cagırdı beni gel yemek yapma dedi anne sefkat kaynanmamda var annemede gormedim deyebilirim yarın otobus ile gelecekler annem babannem 2 kişiler ailem maddi durumu cok iyi benim eşim 1 bucuk aydır evde iş yok  şimdi onlar gelecek gidişte biletlerini ben mi kesmeliyim ben uraya gittiğinde. Ailem kesiyorda 

8 Cevaplar

+1 oy
(334 puan) tarafından

Canım maddi durumun iyi deglmis ki nasl keseceksin eşin de çalışmıyor annenlerin durumu iyimis bırak onlar kessin üzülme sende

(1,051 puan) tarafından

Şuan eşim calışmıyor calış saydı isterdim  hediyelik olarak birşeyler gonderecem onlarla mesela 1 kg cay annemlere yarım kilo abilere kız kardes yarım kilo onun dışında onlar turşu yapmıştım onu gonderecem asma yapragı kız kardeş eşinde birşeyler alır kuruyemiş lokum vilan 

(334 puan) tarafından

Tamam işte yeterli daha lohusasin sen dert etme böyle seyleri durumun iyi degl ailenin durumu iyi onlar gelip dolabını doldursun biletlerini kessinler takılma bu kadar ☺️🙏

-Reklam-
+1 oy
(128 puan) tarafından

Doğum için gelselerdi sen kes derdim ama onlar bebek görmesine geliyorlar misafir gibi ben olsam kesmem maddi durumunda iyi değil zaten onların sana yardımcı olması gerekli boşver o yüzden hiç kesme kesmediğin için de vicdan duyma benim ailem aynı ben onlar için üzülmeyi bırakalı çok oldu. 

(1,051 puan) tarafından

Dogum icin defalarca annem yalvardım gel dedin ama annem gelmedi 20 gundur bir ben bilirim bir Allah bilir neler cektiğimi evt bebek gormesin gelecekler  maddi durumları iyi evt 

0 oy
(1,062 puan) tarafından

Benim Ailem geldiğinde  (Anne baba)gidecekleri tarih yaklaşınca eşim keser biletlerini maddi gücü olduğu için olmasaydı kesmesini istemezdim 

0 oy
(2,197 puan) tarafından

Sen kessen güzel olur 

(1,051 puan) tarafından

Evt işte eşim calışmıyor belkş keserde

0 oy
(923 puan) tarafından

Sen niye kesesin eşinin durumu belli zaten 

(1,051 puan) tarafından

Mesela benmi kesmeliyim dedim 

0 oy
(640 puan) tarafından

Durumları iyiyse gerek yok sende zaten yeni doğum yapmissin anlayışlı olmaları gerek masrafı çok olur yenidoganin

(1,051 puan) tarafından

Vallah oyle masraf oluyır 

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Anne baba olduğu için yapılsa tabi ki güzel olur. Ama burada ailenizin sizin durumu göz önünde bulundurarak gidiş-geliş kesmeleri lazım ki size kalmasın. 

(1,051 puan) tarafından

Bakalım canım para varsa eşim keser ilaki yoksada yapacak birşey ypk 

(1,536 puan) tarafından

Yoksada olmayan durum için kendinizi kötü hissetmenize gerek yok ki. 

0 oy
(19,563 puan) tarafından

Benim maddi durumum iyi çalışıyorum ailemde bu konuda fedakardır o yüzden ben yapardım ama seninkiler hem durumları iyi hem de gelmeye gônülsüzler paranız yoksa kendinizi zora sokmanız çokta mantıklı gelmedi 

(1,051 puan) tarafından

Evt ben dogum yapmadam once defalarca annem yalvardım dedin gel bilet ben keserim annem dedi yok ben gelemem bilmiyorum ney  buyuk baş var anladım ama insan evlat zor gununde yanlız bırakmaz degil mi 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 844 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elinaa (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 301 göst.
19 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.