0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (195 puan) tarafından

Kızlar tanSiyonum 7-4 düştü ilk defa böyle bişe yaşadım kafam karıncalandı alev atmaya başladı içim yanmaya başladı belimde kitlendi bugün sinirler oraya mı baskı yaptı acaba beyin kanaması felan diye düşündüm bi ilgisi olabilir mi açlıktan falanımdır 

4 Cevaplar

0 oy
(438 puan) tarafından

Açlıktan düşer, sıcaktan düşer hemen kötüye yormamak lazım. Geçmiş olsun

-Reklam-
0 oy
(288 puan) tarafından

Tuzlu ayran öneriyorlar genelde

0 oy
(955 puan) tarafından

Hipotansiyon beyin kanaması sebebi değil diye biliyorum hipertansiyon beyin kanaması yapar.  Ben böyle biliyorum canım.  Açlık yorgunluk , uykusuzluk da etkiler yavaş yavaş tuzlu ayran için aniden içersen aniden yükselir canım. Yada direk iç bekle bi 10 dk sonra su iç azar azar.  Dengeler . Hipotansiyon da hiper kadar risklidir dikkat etmek lazım.  Dengeli beslen uykuna dikkat et spor yap aç karnına asla yapma bayılırsın.  Eğer dengelemekte zorlaniyorsan tıbbi destek alabilirsin . 

(195 puan) tarafından

Teşekkür ederim hangi doktora gözükmek lazım 

(955 puan) tarafından

Galiba bi dahiliye ile görüşün  şikayetlerinizi söyleyin belki tansiyonu etkileyen bazi faktörler vardır.  Nörolojik de muayeneden geçin isterseniz ama önce dahiliye diye biliyorum . 

(195 puan) tarafından

Sağolun

(955 puan) tarafından

Rica ederim , yardımcı olabildiysem çok sevindim . 😀

0 oy
(642 puan) tarafından

Düşük tansiyonun saglık açısından bir tehlikesi yok. Beyın kanamasına sebep olan yüksek tansoyındur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 605 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,223 soru

23,618,218 cevap

306,684 kullanıcı

...