+1 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Kuru yüz cilt İcin önereceğinız nemlendirici bir krem var mi kuruluktan kasınıyor 

4 Cevaplar

0 oy
(4,538 puan) tarafından

Bebanthol Bioderma       

(81 puan) tarafından

Eczanalerde var mi 

(4,538 puan) tarafından

Bebanthol var biodermayi bilmiyorum canım var mı yok mu 

(81 puan) tarafından

Tesekur ederim canım

(452 puan) tarafından

Bizde onu kullaniyoruz 4.cü kutu bitiyor şuan 

(1,992 puan) tarafından

Bioderma eczaneler de var kulllaniyorum. 

-Reklam-
0 oy
(1,443 puan) tarafından

Uriage, bioderma, Yves rocher bunlar çok iyi kremler. Fiyat olarak yüksektir. Niveanın bazı krem çeşitleri kuruluğa çok iyi geliyor. Ama sizin cilt tipinize uygun olanı biraz deneme yanılma ile bulmanız lazım. 

(81 puan) tarafından

Tessekur ederim canim bu kuruluk kotu bıraey mıs

(1,443 puan) tarafından

Aşırı kuruluktan cildiniz yarılabilir(kanayabilir), kaşıntı olabilir, püzüzlü bir yapıda olabilir vs. Mümkün olduğunca az kimyasala maruz kalır, düzenli nemlendirirseniz çok iyi gelir. 

0 oy
(901 puan) tarafından

Madetol cilt bakım kremi var cica cream . Trendyol da var ben onu kullanıyorum içeriğinde pantenol var ve Su bazlı olduğu için cilt bariyerini de yeniler yara bakımı yapar el ve vücut için uygun ben serum kullanıyorum uzer8ne de madetol sürüyorum öneririm yağ bazlilsr yapış yapış his bırakır cilde sivilce yapabilir. 

(42 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Şimdi gördüm panthenol diye bir krem daha varmış ona da bakıcam. Aa senin bu kremin içeriğinde varmış zaten panthenol. Çok teşekkürler öneri için. 

(901 puan) tarafından

Asetica da var pantenol da var hem nemlendirici hem bakim onarım hemde su bazlı günde iki yada üç defa ince katman sürebilirsin el ve vücut da dahil . Geçmeyen yaralar da varsa izler vs. Hametan sarı krem yazar sağlık ocakları canım bilgin olsun . Eşimin elleri çatlıyor kuruyor hametan kullanıyorum içerik madescar ilede aynıydı sanirim madetoll ilede aynı pantenol hariç centella ekstresi mevcut yanlışım varsa düzeltin.  

(42 puan) tarafından

Ben retinoik asit kullanıyorum. Acnelyse. O yüzden kullanıcam cream Co su bazlı krem var bende içinde niasinamid hyalüronik asit ve peptit var onu sürünce yanma hissi gidiyor çok iyi geliyor ama bana bi tık daha yağlı bir krem lazım aslıkda o yüzden baktım bu kreme. Hametan mavi sürüyorum sanki yüzüm kusuyor kremi çok tuhaf. 

(901 puan) tarafından

Hmm hekimle görüş istersen canım. Kusma derken. Sürdüğün kremmi yoksa sivilce atağı mi oluyor

(42 puan) tarafından

Yok hametanı sanki çekmiyor cildim ama verdiği parlaklığı seviyorum. Acnelyse baya iyi geldi bana Allah'a şükür scar izlerimi bile hafifletti daha ikinci haftada. Retinoik asit gerçekten kullanmayı bilince mucize gibi oluyor 

0 oy
(492 puan) tarafından

Bioderma atoderm candır can dostumdur. Fiyat olarak daha makul idare edecek ürün istersen de Nivea lnin klasik beyaz kutulari var ya Nivea soft mi neydi o da hafif bı krem yapiskanlik hissi vermiyor gundelige iyi nemlendirmesi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
+2 oy
1 cevap 36 göst.
6 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluu annee (589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 55 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Zeynepruzgar (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,434,803 soru

23,597,286 cevap

305,838 kullanıcı

...