Hellowwwwww, survivor izliyorum sözde ama aklım yarın da. Yarına randevum var bakalım doktor ne diyecek, 38 haftalık olduk şuan çok şükürrrr. İnşallah yarın bana gün verir, dua edin kızlar
Bı hala kuzusu buldum onu kemiriyorum
Anaammm maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın inşallah ☺️
Amin canım cümlemizin evladini
Amin canım benim
Oğlan yeni uyudu bizde kahve keyfi yapıyoruz
Afiyet bal şeker olsun, darısı başıma :D
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm 🤲🤲
Baba kız dedikodu tinne 🫣😁
Bütün sülaleyi elden geçtik 🫢🫢🫢🫢
En sevdiğim şey dedikodu :D
Amin ablacım, Allah razı olsun 🤲
Kız uyudu ağlan uyandı yeniden uyutmaya calışıyom şimdi
Ben de o evreye geleyim artık yaaa, Rabbim yardımcın olsun inşallah
Amin sanada canım
Amin canım inşallah
İlk doğumun mu canım bende 35 haftalık ı'm 39 da alacaklar tam doktor günüm ü verdi 2. Sezeryanım olacak
Survıvor bu sene bana çok sıkıcı geliyor ya bide hep kavga bağırış kafam kaldırmıyor 😶🌫
Yok canım ikinci olacak inşallah nasipse, bir tane oğlum var 5 yaşına girecek inşallah ayın 21'inde. Oğlum da sezeryan olmuştum doktor bana gün vermedi, yarın başka doktora gideceğim bakayım o ne diyecek. Aaaa kız olur mu? Bu sene survivor daha bir kaos'lu :D
Haftanı doldurmuşsun az kalmış bide yarın kontrole diye gidip direk doğuma alınıyor musun🤣😆
Hay ağzından bal damlıyor kızzzz :Dddd
Amin inşallah alır yarın doğuma, dua et banaaaaa :D
İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini Can'ım
Bebeleri yatırdım mutfak topluyacam 🥲
Kolay gelsin☺️
Sağol canım
Film vardı Kanal d de onu izliyordum şimdi yatarım bende.
Bugün dokunulmazlık oynadılar mı az önce açtım gönüllü takımı oylama yapıyordu. Ne ara oynadılar.
Oynadılar ve 12-1 kaybetti mallar, rezillik yaa
Hadi ya. Keşke izleseydim :D
Kız bir tek Doğuş sayı aldı, diğer hepsi çöp :D
Doğuş ta şansa almıştır kesin :D
Öyle oldu, en azından bir sayı alabildiler :DDDD
Sağlıcakla kavuştursun hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
Gündüz hiç hatırlamıyor, gece anaaaa diye sayıklıyor gözü kapalı az piş pişlayıp sallayınca geri uyuyor dedı kayınvalidem, mamayı reddetmiş hiç içmemiş
Yarın eve gelecek bklm ☺️
İyi bari çok şükür. Ufuk aydınlık 🤗
Öyle görünüyor bakalım yarın eve gelince ilk gecede belli olacak😀
Allah kolaylık versin inşAllah cnm
Teşekkür ederim ince düşüncen için ❤️💐
Rabbim hayirlisiyla vaktinde getirsin bebisini insaAllah benim gunu yogun gecti cocukla oynadim temizlik yaptim yemek yaptim erzaklari falan elden gecirdim esimi ise yolladim komsu cagirdi biz sohbet edelim bebeler oynasin dedik sozde bende şeytan tuyu mu var ne benim oglan yetmedi bi de o cocuk cikti ikisini bir oynattim bu sefer eve geldim brbwmi uyuttum az isim vardi hallettim biraz cuz okudum namaz kildim yataga girdim bakalim uykum var da burdan kopamiyorum
Amin inşallah, Rabbim kabul etsin canım 🤲
Uyku daha önemli 😴😴😴😴😴
UUyumazsam namaza kalkamam zaten de ay Allahim biri beni surdan firlatsin
Bence senin uyuma isteğin yok :D
Evet 😂
Çocukların hepsi hasta. Kafama göre derecelendirdim onları. Nöbet tutuyorum. Bebişim cinsiyeti n acaba ?
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin inşallah 🤲
Rabbim nasip ederse kızım olacak canım
Allah razı olsun kardeşim ❤️ Aminn
Ooyy maşAllah 🥳 ezelinden beri kız sevdalısıyım. 3 oğlum var 🤩😊
Maşallah Rabbim bağışlasın, bir daha olursa Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla inşallah canım❤️🤲
Benim bitti inşAllah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah ❤️
Amin inşallah ❤️
Bende izleyemedim Survivor ya annemlerdeyim küçük oğlum hastalandı çok Ağlıyor Durmuyo onun başındayım yarın randevumuz var Doktora goturucem 😊😔
Kıyamam yaa, çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Sağol abla İnankı çok zor neler çektik doğduğundan beri bronşit bı iyileşiyo sonra gene başlıyor yarın özele götürcem ailem sağolsun destekler Biz ödücez parasını götür kızım baktır dediler yoksa devlete goturucektim ama randevu yok 🥺😔
Aile çok önemli gerçekten canım, Allah razı olsun ailenden
Evet abla öyle Allah'ım kimse Ailesiz bırakmasın çocuklarım için herşeyi elinde geleni yapıyorlar durumumda yok Allah razı Olsun onlardan Allah başımızdan eksik etmesin inşallah 🥰🥰🥺🥺🤲❤️gece gece duygulandım
Amin canım, sen de değerlerini bil her zaman emin ol çok şanslısın ☺️
Uyumayan gazlı bir bebe uyutmaya çalışıyorum
Ayyy gaz dönemleri en berbat dönemler yaaa, Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Sağlıkla al kucağına insallah🤲
Bizde söylemesi ayıp eşimle tavuk gömdük 😁
Kahve içtik sigara o uzandı yatak odasına bende çocukların odaya geçtim öyle kurcalayim biraz telefonu regle olcam galiba kasıklarım ağrıyor 😑
Hayırlısı ne deyim irade yoksa daha gitsin😂😂😂
Sabrım kalmadı 😂😂😂
@Gastamonlummm bilir gel loo
nerdesin @Gastamonlummm
Aboooooo bir saattir bu postu arıyorum açılmıyor yaa gelen bildirimler 🤷♀️ hahahahahahaa yine mi sevdoooo🤦🤭🤭
Üç hafta önce salgına yakalandım tam iyileştim derken bu seferde eşim kaptı ondan tekrar kaptım . Öksürükten uyuyamadim.
Geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin inşallah
Teşekkür ederim
Ah geçen kış bende öyle survivor izleye izleye gecirdim hamieligi survivor bitti master basladi ben hala hamile 🤣 bu Survivorde bebe salliyoruz seneye sende bebe sallaya sallaya izlersin artik saglicakla al kucagina insallah az kalmis finale adim adim
Ayyy ağzından bal damlıyor kız :D
Amin inşallah
1,436,223 soru
23,618,218 cevap
306,684 kullanıcı