Kizlar normal çikolata sosuyla yaptım sosunu ama daha sulu 1 buçuk su bardağı süt fazla ekledim , fakat yarısına kadar tek çekti ya ne yapsam bilemedim önceden sütle ıslatıp sosu öyle döken görmüştüm öyle mi olması gerek acaba
Keke kürdan batırdın mı
Çatal batırdım cnm
Kız bende trilece tiramisu mükemmel yaparım ama varya şu ıslak kek niyeyse yok arkadaş yumuşak kek ama ıslatıyorm çekmiyor banada akil verin ya 😀
Hem kek hemde sos sıcak olacak keki direk kesip çatallayıp dökersen iyi çekiyor. 1 buçuk bardaktan sos yapılıyor genelde ama sen 2 ile yap
Yine denicem bakalım. 😀
Altta yorumuma link attım bak canım. Bu tarifle tutturmaman imkansız gibi bişey 😀
Tamam canım bakicam teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım😊
Ben drek çatalla delikler acip sosu döküyorum gayette ıslanıyor canım hiç duymadım sütle islanildigini
ben un ve kabartma tozunu koymadan ayiriyorum sonra sicak sicak pisince o ayirdigimi döküyorum onu cekiyor geçen ayri islattim kuru oldu bende onu yuvarlak top yaptım
İkboşum naber hayatım😊😂❤️
iyiyim sen nasilsin da ben niye seni tanıyamadım bilemedim resimden 🥴🥴🥴
Filizeymen di eski hesap bam yedi ikboşum derdim nasıl unutursun Filiz ben filooo oluncami 😂
he tamam ee neden engel yedin kiz
Admin hanım kızdı galiba bana 😂
Sen hazır cikolata sos mu yaptın
Ben ıslık kekin sorunu kakao suü şeker kaynatıp döküyom gayet ıslak tam kıvamında oluyor
Canım hazir çikolata sosu dene birde mükemmel ötesi
Normal çikolata sosuyla değil canım o kayılaşınca dibe inmiyor
Hem kek hemde sos sıcak olacak şekilde keki direk dilimleyip çatallayıp dök
Sos 1 buçuk bardaktan yapılıyor sen 2 bardakla yap
Dur link atayım
Ben. Hep. Bu tarifi yaparım cok. Islak bı kek olur
Evet sosunu iyi çekiyor😊
1,434,807 soru
23,597,387 cevap
305,838 kullanıcı