0 oy
270 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,588 puan) tarafından

Belki saçma gelecek ama tesadüf olamaz çünkü sık görüşmeyiz ama neredeyse her görüştüğümüzün ertesi günü  kızım ucuk çıkarıyor. Kayimbabam da sık uçuk çıkarır. Bir kere kızım 1 yas civarı iken dudaktan öpmüştü sert çekiştim bir daha olmadı ama acaba yalnızken öpüyor mudur diye aklıma gelmiyor değil. Kızım 3.5 yaşında. Onunla alakalı mıdır yoksa neden olabilir 

8 Cevaplar

0 oy
önce (764 puan) tarafından

Yanlış mı okudum dede dudaktan mı öpmüş 

önce (44 puan) tarafından

İnanmıyorum bunu yapan başka neler yapmaz. Asla tek göndermem bı araya getirmem. 

önce (3,588 puan) tarafından

Ya inanın birkaç kere denk geldi onlara gidiyoruz ertesi gün uçuk çıkarıyor.  29 yaşıma girdim 1 kere uçuk çıkarmadım. Ama gerçekten uçuk çıkardığı günün öncesi onlarla görüşmüş oluruz. Tesadüf olamaz bu kadar

önce (764 puan) tarafından

Ben bağışıklığım düştüğünde uçuk çıkarırım mevsim geçişlerinde filan. Çok nadiren unutup kızımı öptüğümde oldu ama yalap şalap değil kızıma hiç bulaşmadı şükür. Bilmiyorum ama o dede bana hiç güven vermedi dudaktan öpmek nedir ya hani bide yaşlı yani yaşlılar dudaktan mı öper çocuğu ilk defa duydum 

önce (44 puan) tarafından

Kesinlikle sorarım önce kızınızdan öğrenmeye çalışın. Sonra dedesine sorun eşinize de anlatın konuyu ispatlayin her gittiğinizde olduğunu eşinizde anlasın 

Evet aslında kızım da aynı bağışıklığı düşünce uçuk çıkarır ama denk geldi işte onlarla görüştüğümüzde ondan şüphelendim. Şuan hafif burun akıntısı var o zaman belki hastalık sebebiyle cikiyordur 

-Reklam-
0 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Lütfen böyle birşey olmadığını söyle

Maalesef olmuştu bir kere. Kızım daha yaşına girmemişti. Mama sandalyesinde oturuyordu. Kayinbabam kızıma dudağını uzat dedi ve öptü ama o kadar şok oldum ki gözlerime inanamadım böyle bir şey yapmış olamaz dedim içimden ben yanlış görmüşümdür ama deli değilim sonuçta doğru görüşümdür. Adam sapık değil ama sadece alman gavur usulü artık bilmiyorum dudaktan öpmeyi normal karşılıyorlar.

Yüzde doksan yedi ihtimal kayınbaban bu davranışı tekrarlıyor maalesef büyük ihtimal üzülerek yazıyorum. Eşin biliyor muydu? Yalnız hiç bırakmamalisin

Uf kızıma soracağım yarın inşaAllah öyle bir şey yapmıyordur

0 oy
önce (1,239 puan) tarafından

😡😡😡gizliden öpüyor olabilir kizinizla oyun esnasında sorup öğrenin 

Uf inşallah öyle bir şey yapmıyordur. Evet soracağım . Güvenip gönül rahatlığıyla iki üç saat bile bırakamıyorum dede babaanneye

önce (1,239 puan) tarafından

En temizi😑😑

0 oy
önce (7,824 puan) tarafından

Dede sapik herhalde... Bir kere uçuk virüsünü kapmis bebeğin bilemedim her seferinde öpmesi gerekli mi çıkması icin

Sapık degil ama alman gavur usulü dudaktan öpmeyi normal görüyor 

önce (7,824 puan) tarafından

Canım Türkiye de yaşıyor ise asla normal görmesi mümkün değil bizim kültürümüze çok yabancı bir şey . Sapıklığıni örtüyor daha çok 

Almanyada burda normal maalesef

Uçuk için her seferinde öpmesi gerekli değil. Bende de zaman zaman çıkar uçuk. O virüs vücuda bir kere yerleşince bir daha terketmez,zaman zaman çıkar ortaya. Ama dedesi büyük ihtimalle tekrarlıyor aynı davranışı. Böyle insanlar kolay kolay vazgeçmez sapikliklarindan

Uf kızıma soracağım 3.5 yasinda herhalde yapsa söyler 

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Ay nasıl dudaktan öper ,ben de  kayinbabaya yanlız bırakmam hani pek birşeyeni görmedim o konuda  ama yanağından bal alıcam diye tutturur bazen kayinbabam hani esimide öper tek toruna has birşey değil bal alıcam diye eşimi de torunuda öper yanağından ,yanağından öptüğü halde ben ona bile geriliyorum , insanın aklına kötü kötü seyler geliyor aman sakin yanlız bırakma çocuğu ya dudaktan çocuk mu öpülür bana göre gözümde bir sapıklık bu ,çocuğun mahremiyetini işgal. 

0 oy
önce tarafından

Yani ucuk bulaşıcı birşey demekki opuyor yanaktan öpse bile bulaşır . kızım bizden alismis bu davranisindan nasıl vazgecircem alistirdigim için çok üzülüyorum da biz opuyoruzya isde gecenlerde kızımda öpmeye çalıştı dudağından k babam hemen yüzünü çevirdi Allah razı olsun sevmez öyle şeyleri zaten 😂😊

Kızınız sizden nasıl alıştı? 

önce (2,886 puan) tarafından

Ay pek küçük daha yirim onu . 

önce tarafından

Ben öpüyorum duduşundan oda herkezi opebilecegini düşünüyor galiba o şekilde 

Sizin yaptığınız yanlış bir davranış. Kimse öpmemeli ne anne ne baba. Baba öpünce sapık olur biliyorsunuzdur

önce tarafından

Baba öpunce sapik olur derken 😂

Okey yanlış bir davranışta esiminde sapik olduğunu nerden çıkarttın 

0 oy

Dudaktan öptü meselesine hiç girmiycem girersem çıkamam. Ama şimdi gidip kayınpederini sırf ucuklu birisi öptüğü için 4 aylıkken çocuğumun suratında çıkan igrenc yarayı şuan 4 yaşında olmasına rağmen her senesi geldiğinde , hasta olup usuttugunde tekrarlayan her sene kortizonlu krem kullanmak zorunda kalan bu yarayı gösteriyorsun . Sakın o adamla çocuğunu tek bırakma sakın  

image

Evet gerekiyor canımda bende dayanamıyordum uçuk ömründe üç dört kez bende cikarmisimdir ,ben genelde kıyafetinin üzerinden koklayarak öpüyordum ,anneyiz sonuçta hiç öpmeden de dayanamıyor insan benimde ellerini ayaklarını öptüğüm oluyordu ,sulu yada çok koklayarak öpmemeye çalışırdım,genelde dediğim gibi  ayaklarını yada kıyafetinin üzerinden öperdim  ,insan sevgisine de engel olamıyor severken ne yalan söyleyeyim ama dikkat etmek gerekiyor ,elimden geldiğince dikkat ediyordum yeni doganken arada illa öpüyordum ,zaten ilk yeni doğan döneminde çok önemli biraz büyüyüp bağışıklık gelisince sorun olmuyor bu virüs 

Çınarannesi senin suçun yok habersiz olmuş illa yapıyor bu büyüklükler ne kadar korusakta bebekleri anlatsakta anlamıyorlar ama insan ucuklu iken ,yada hasta iken  bir düşünür ya dimi bu büyükler genelde birşey olmaz kafasına gidiyorlar 

önce tarafından

Kurban olurum ya valla dengesiz cahil insanlar inşallah birdaha olmaz geçer 🤲

4 aylıktı işte astım hastasıydı 15 günde bir hastaneye yatıp çıktığımız çok ilaç aldığı dönemdi bağışıklığı düşüktü o yüzden hemen kaptı çocuk. Şimdi kimi görsem bu konularda boy boy fotoğraf atıyorum ki işin ciddiyetini anlasınlar 

Öyle canım benim eşimde sağlık çalışanı arada yeni doğan yoğun bakıma girip çıktığı oluyordu ,bu virüs yüzünden gerçekten yoğun bakımda yatan bebekler oluyor şükür senin çocuk o kadar kötü olmamış , önemli bir konu aslında bu ama bizim toplumda özellikle yaşlılar anlamıyor iste 

0 oy
önce (673 puan) tarafından

Benim kayınbabam da kızımı dudagindan öpmustu. Bende sert bir dille uyardım. O gün bu gün 5 dk bile yalnız bırakmadim çocuğumu o herifle

Iste benimde gönlüm hiç yalnız bırakmaktan yana değil ama eşim daha rahat. Cuma 4 saatlik yola çıkmamız lazım eşim annemlere bırakalım diyor arabada durmuyor çünkü. 

Asla bırakma canım ya, bu senin çocuğun ne olursa olsun içinde kötülük olmasa bile cok sapıkça bir davranış dedesi belki o niyetle öpmüyor , içinden kötü bir amaç yok olsa bile, çocuğun mahremiyetini zedeliyor bence bırakma çok yanlış ,eşin rahat olabilir ama sen olma annesinin sonuçta

Yalnız bırakmam zaten ama bazen kızım dedesinin peşine takılıyor örnek geçende kilere indi kızım peşine indi 7 24 yanına olamıyorum ki kızıma soracağım dudaktan öptü mu diye 3.5 yaşında herhalde doğru söyler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 220 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,839 soru

12,429,764 cevap

45,635 kullanıcı