+1 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (829 puan) tarafından

Ya kızlar iki üç aydır vajinamda aşırı yoğun bı ağrı var . Yuruyemiyorum sağa sola donemiyorum tek ayak üstünde duramıyorum. Anlayacağınız hiç bir hareketi yapamıyorum. Gece uykularım bölünür oldu . Bu iki gündür arada bir belime nabız ritminde iğne batması gibi sancı giriyor sonra duruyor . Of çok korktum. Henüz 28 haftalık hamileyim . Çarşamba günü hastane randevum var . Umarım erken doğum değildir ya belimdeki de sancı değildir . Çok korkuyorum psikolojim bozuldu 😭

3 Cevaplar

+1 oy
(4,280 puan) tarafından

Ben o haftalarda ağrıdan ayağa kalkamıyordum . Hatta kasılmalarım oluyordu doktor magnezyum yazmıştı rahatlamıştım doktoruna anlat bunları sen korkma iyi düşün hep

(829 puan) tarafından

Ay inşallah magnezyum ile hallolacsk bir şeydir çok sağol canım benim 

-Reklam-
+1 oy
(113 puan) tarafından

Benimde size benzer şikayetlerim vardı 24. Haftada doktora göründüm dedi bebeğin aşağıya baskı yapıyor erken doğum riskin var geçen hafta kontrole gittim rahim ağzı uzunluğu 28 cm 25 olması riskli birazdan yine kontrolüm var bakalım ne olucak

(829 puan) tarafından

Ay zamanında sağlıcakla doğur inşallah 

(113 puan) tarafından

Amin inşallah. İnşallah sizdede hiçbir sıkıntı yoktur 

(829 puan) tarafından

Amin canm Allah razı olsun inşallah 

(113 puan) tarafından

Cümlemizden 

0 oy
(10,368 puan) tarafından

Bende aynısını yaşadım üstüne benim erken doğum riskim vardı ama 41 haftalık zorla doğdu 🤦

(829 puan) tarafından

Ay keşke utanmasaydin gitseydin. Ben de şuan bı tepsi alsam daha da bir agiriyor . Çarşamba günü gidecem soracam.  Bu kadar ağrıya dayanamam

(10,368 puan) tarafından

Kız nasıl gidip diyecem doğurdum ama seyime en ufak şeyde sancı vuruyo sanki oranın kemikleri kırılacak gibiydi. Geçmiş olsun canım sen git sor istersen 

(829 puan) tarafından

Kız bunlar onların yanında gayet normal. Benim de kızımdan sonra afedersin ilişki sırasında sanki karnima ağrı giriyordu tek pozisyonda kaldık :) ben de onu diyemedim utandım. İlişki esnasında olduğu için utandım.

Sen normal günlük hayatta çekmişsin o aciyi

(10,368 puan) tarafından

Canım benim 6 ayda başladı doğumdan sonra 2 seneye kdr devam etti 

(829 puan) tarafından

2 sene de az xegil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 98 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu