+3 oy
154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (69 puan) tarafından

Gece disarida kalmis bozulmus mudur? Hazir tavuksuyu degil 

7 Cevaplar

+1 oy
(5,668 puan) tarafından

Kokmuyosa bozulmamış cnm 

(312 puan) tarafından

Şaka yapıyor olmalısınız tavuk dünyanın en tehlikeli gidalarindan biridir ve soğuduktan sonra iki saat içinde dolaba koyulmalı mümkünse yapıldığı gün tüketilmeli aslında ısıtılması bile tehlikelidir ama illa artan oluyorsa onu 2 saat içinde dolaba koyup en geç ertesi gün içinde her tarafı iyice ısındığın emin olduktan sonra tüketmek gerekir. Tavuk zehirlenmesi yüzünden ölen insan sayısı hiç az değil emin olun. 

(5,668 puan) tarafından

Hava savuk bozulmamistir diye düşündüm o zaman atsın o riski almasın

(312 puan) tarafından

Canım hiç farketmez çünkü saklama koşulları var. balkondaki veya kalorifer soba olmayan soğuk bir mutfaktaki hava o doğru koşulu veremez çünkü sıcaklık bir düşer bir yükselir.  Yanlış  anlama seni yargılamak için yazmadım uzduysem özür dilerim sadece uyarmak istedim :) 

(5,668 puan) tarafından

Yok cnm bilgi alışverişi iyidir öğrenmek ayıp değil cnm ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(105 puan) tarafından

Tavuk bekletildiginde hemen bakteri üretir suyuda öyle olabilir dikkat et bence çocuk yicekse dikkat etmeni öneririm 

(69 puan) tarafından

Evet cocuk içindi. Neyse atiyim o zaman

+1 oy
(611 puan) tarafından

Risk almaya değmez bence bozulmuştur 

+1 oy
(1,875 puan) tarafından

Bi an tavuskuşu diye okudum ya ne olacak ki diyorum kendi kendime öyle okuyan tek kişi miyim 😁

(157 puan) tarafından
+1

Ahahaha ben de ya 🤣🤣🤣

(1,875 puan) tarafından

Yalnız değilmişim 😂

0 oy
(312 puan) tarafından

Tavuk 2 saat sonra bakteri üretmeye başlar bırakın gece boyu dışarıda kalmayi eğer 3 4 saat bile dışarıda kaldıysa artık tehlikeli demektir hiçbir canlıya tukettirmeden çöpe atın. 

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Et tavuk ürünleri sebze yemeklerinde hepsinde aynı kural geçerli ilk 2 saat içerisinde dolaba koyulmali. Eğer kiymadiysaniz risk alıp vermeyin hiçbirini 

0 oy
(1,635 puan) tarafından

Bence bozulmustur yenilmez. Tavuk yapimca genelde gunluk tuket.eye ozen gosterilmeli  bence.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
+1 oy
0 cevap 34 göst.
22 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Maviş annesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 617 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.

413,373 soru

12,445,330 cevap

46,139 kullanıcı

Kategoriler

...