+1 oy
123 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (100 puan) tarafından

Arkadaşlar bir sürü gebelik testi alıp denedim hepsinde ikinci çizgiyi gördüm fakat kan testi 0.2 çıkıyor anlamış değilim ayriyetten daha regli olmadım böle olaupta sonradan hamile olduğunuzu ogrendinizmi aceba 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (104 puan) tarafından

Kan testi daha güvenilir kan suphelide çıkmamış sıfırın altında 

-Reklam-
0 oy
önce (4,062 puan) tarafından

Gebelik testleri bozuk olabilir canım en iyi sonucu kan veriyor 

önce (100 puan) tarafından

Hadi 1 2 tanesi bozuk olsun 6 taneye yakın test yaptım 

önce (1,759 puan) tarafından

Eğer idrarı fazla damlattiysaniz testte renk değişikliği olmuştur o sizi yanıltmıştır belki. Beta hcg hormonu önce kanda sonra idrarda görünür çünkü. İdrarda çıkması için önce kanda bu hormonun yükselmesi gerekiyor yine de içinizin rahat etmesi için tekrar kan verin isterseniz

Genellikle 3 damla damlattim 4 damla demez ayın 20 Sina kadar bekliycem daha reglide olmadım sağlık ocagim.olmazsan gel demişti 20 sinde 

önce (4,062 puan) tarafından

Bende az önce bir test yaptım pozitif canım ama emin değilim sevinmedim umutlenmedim kan vermeyexe hemen gitmeyecem bir kaç hafta daha bekleyecem 

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Başka bir yerde kan ver benim başıma geldi 

Nasıl yani anlatirmisin aceba nasıl oldu

önce (4 puan) tarafından

Benimde başıma geldi 7test denedim  pozitif silik cikdi  ama adetim Ocak 3 olmaliydi  Aralık 31 verdim kan çıkmadı Ocak 8  verdim kan çıkmadı beta 2 cikdi  aile hekimi hamile değilsiniz testde yedigmizden ola bilir pozitiv göstermiş ola bilir bekledim 12 Ocak  verdim kan 230 cikdi ama belirtiler yüksek derecede idi bende geç yumurtlama olmuş söyledi doktor 

Şuan çok şaşırdım bende başka bı hastaneye gitmiştim normalde 3 gün regli oluyordum maksumim 4 gün buluyodu 1 gün sürdü ve azar azar geldi yani reglimolsam.anlardim çünkü regli kırmızı olur bu kahverengi ve pembemsi şeklinde lekelenmem olmadan öncede kahverengi akıntım oluyordu bu sefer bende sağlık ocağına gidicem tekrar test alıp deniycem 

önce (275 puan) tarafından

Dr kalınlaşma var dedi regli günü kan aldi düşük çıktı Dr hafta sonu diye pazartesi tekrar kan ver dedi dayanamadım acilde başka hastanede kan verdim 0 çıktı sonra inanmadım şehir Hastanesi'ne gittim kan verdim hamileydim testlerde pozitifti hep

0 oy
önce (3,060 puan) tarafından

Gebelik cok yeni olunca bazen kanda hemen cikmayabiliyor. Bence testler doğru, bikac gun sonra tekrar kan aldir

Öle yapicam ayın 20 sini bekliycem bu sefer sağlık ocağına gidip kan vericem 

0 oy
önce (181 puan) tarafından

bende bugun tekrar kan verdim ayni sorun yuzunden hayirlisi olsun bakalim iki hafta once kan verdim negatifti bugun bi daha verdim sonucu yarin alcam insallah

Haber verir misiniz aceba sonucunuzun çıktığında rabbim inşallah gönlünüze göre verir 

Aminn,haber ediyim inşallaah 

canım beta hcg pozitif cıktı benim.Sende bir sure bekle tekrar kan ver inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 263 göst.
17 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rtyww (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.

412,876 soru

12,430,914 cevap

45,670 kullanıcı

Kategoriler

...