Bugün ayrı bı hüzünlüyüm nedendir bilmem bol bol şarkı türkü dinlemek istiyorum bunuda buraya biraktim
Çok çok çok severim türkü dinlemeyi.
Bunu söyleyen Taner Ölmez'in de maşallahı var ya, adam muazzam oynuyor, sesi güzel. Allah yeteneği gani gani vermiş :D Barabar grubu çok başarılı. Biliyorsundur zaten, ben de dinlerim hep.
Adam oyuncugununda sesininde hakkini veriyor cnm
Artıladım...
❤️❤️
Böyle doğuştan full donanım gelen insanlara hayranım ben :) Biri de Mustafa Ceceli'dir, adam safi yetenek. Çalamadığı enstrüman yok, hem yazıyor hem söylüyor hem çalıyor. Hem de aranjör. Gel gör ki çok saçma sapan tarzlara yöneldi. Hem müziği hem yaşam biçimi. Arabesk rap çukuruna düştü o da :/
Hayırdır bacım neyın var
Ama gelecekler demi sana .. Gelırler sanada elbette kalk güzelce hazırlığını yap kendini motive et böyle türküler dinlersen daha da kendini kaptırırsın üzülürsün bacım aile gibisi yok bilirim ❣️sende iyiki varsın canısıı❣️❣️
Evet evet inşallah bugün yola çıkarlar bugün gelmezlerse yarın inşallah hemn kalkmam lazım ev iş hazırlık beni bekliyor❤️❤️❤️❤️🥰❤️6
Heh işte böyle mutlu ol 🥰🥰kolay gelsin canım sanada bendende selam sevgiler 🥰🥰❤❤
Seviliyorsunn cnm as sevgiler benden sana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sende canısı❣️❣️❣️❣️
Bugün havada kapalı gökyüzü de hüzünlü derdine derman gelsin inşallah. Böyle başladın güne gülerek kapatirsin umarım....💞
Evet burdada öyle inşallah cnm ❤️
Ne oldu neyin var canim🙁
Hiç bilmiyorum mutlu olmam lazım aslında annem babam gelecek yarın ama için bı dolu
Gurbetremiydin 🙁
Ahh anne baba insanin en kiymetlisi. Kalk bir yüzünü yıka kendine gel . Hevesle hazirliklar yap. Mutlu olman gerekiyor. 🥲
Bak bu hayat dertlilerin hayati degil soyluyum sana. Umursamaz olmak gerek. Türkü yerine oyun havasi ac oynuya oynuya hazirlik yap😌😁
Evet cnm gurbetteyim kapımı açan bir akrabam eş dost yok yapayanliz ...evet kalkayimda onlardan bir haber bekliyim
Bende ayni. Son günler artık dayanamıyorum ☹️olmuyo yani kafa dagitamiyorum 😒
Allah yardımcın olsun cnm ❤️
Aamin 🥲
Dinleyerek işlere koyuluyorum. Rabbim içine ferahlık versin. Üzme kendini.
Amin inşallah cnm ❤️
❤❤❤
Çok güzelmiş türkü ♥️
Sağol canım adamin sesinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum
Oyunculuğu da güzel seside cnm
Oyunculuğu da iyi zaten mucize doktor du dimi oynadığı
Evet şuan dehada oynuyo cnm
Hii onu izlemiyorum
413,249 soru
12,442,051 cevap
46,025 kullanıcı