+4 oy
645 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (151 puan) tarafından

Dün post açmıştım oğlum burnunu koltuğa çarptı diye morardı acile götürdük tomografi çekildi ama iki kere denendi çünkü çığlık çığlığa cekilmiyirdu çok ağlıyordu neyse çektik tam olmamıştı eve heldik az bı şey küstü giturmedik gece ağladı kalktım aldım kucağıma almamla fışkırarak ikinkere küstü hemen götürdük gene tomografi istediler biri boynu çekildi biri başı bida oldu 4 kere ordaki çalışan dedidi bu covuk ömrümde alamayacagi radyasonu bu gün aldı ve ben orda bittim😭😭😥 vicdan azabı beni yiyiyor 😭 ne yapayım cektirmeswm ayrı dert çektirdim ayrı dert çok mu zarar verdim bebeğime çektirerek  

Kusması darbe almasından değilmiş temiz çıktı tomografi beyin ceraahi da girdu

23 Cevaplar

+1 oy
önce (1,790 puan) tarafından

Ama kusması da normal değildi ki mecburen gitmişsin üzülme sen ona bişey olacak diye endişe ettiğin için gittin tekrar canını sıkma 🙂

önce (151 puan) tarafından
+1

Ağlaya ağlaya gözümde yaş gelmiyor artık ☹️

önce (6,420 puan) tarafından

ordaki dngalajlarda yangina niye korukle gitmislerki. hay  onu saglikci yapanin kafasina edeyim. yani yapacak birsey yok kar zarar meselesi   cektirilmese sonuclar daha vahim olur neticede. insan da hastalikta illaki radyasyon alacak ordaki clisan dngalak  sankinizole yasiyor hayattak. kucuuk vocuk omru boyunca milyon kere daha  cekilecek sonucta  dort bes kerelikmi sanki bu isin siniri

-Reklam-
+1 oy
önce (604 puan) tarafından

Çektırmen daha iyi olmuş vicdan azabı çekmene gerek yok. Rabbım muhafaza bir şey olsa daha kötü olurdun

İşte ama bu azab beni yiyor 😥

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

Kusma iyi değil iyiki götürdün çalışanın öyle demeside çok saçma mecbur çektirecen .

önce (7,988 puan) tarafından

Bence demesi iyi olmuş çünkü toplum olarak bu konuda pek bilinçli değiliz evet bunun için gerekliydi ama sonraki sorunlar için en azından mümkün olduğunca tomografi çektirmez. 

Aynen bı daha kolay kolay çektirme bu azab bnei yiyor 😥

+1 oy
önce (6,680 puan) tarafından

Canım neden vicdan azabı duyuyorsun bunun için mecburdun götürmeseydin Allah korusun daha, kötüsü olsaydı asıl o zaman vicdan azabı çekerdin hamd olsun ki kötü birşey olmadı çok çok geçmiş olsun aklında kalmadı en azından temız çıkmış ne güzel bunun için sevınmen lazım hiç vıcdan azabı duyma 

Öyle haklsin ama ikl cekilenden emin olup bı daha cektirmiycektim 😥

+1 oy
önce (4,089 puan) tarafından

Cektirmesen daha da büyük zararın önüne geçemez sin bir anne olarak mecburuz yani cektirmeye benim kızım doğduğu günden beri tomografiye giriyor mecbur çünkü doğumda beyin kanaması geçirdi kafasını vursa tomografi düşse tomografi 6 ayda bir kontrolleri var hayla tomografiye giriyor ki şuan 4 yaşında dogdumdan beri giriyor o zmana benim kızım da çok radyasyon aldı ama şuan sağlığı iyi ya çok şükür alması önemli değil bence iyi yapmışsın cektirmissin eğer cektirmeseydin ve bir şey olsaydı daha çok vicdan azabı duyardin

Geçmiş olsun size de 😥

+1 oy
önce (3,619 puan) tarafından

Kusması kötü tabi insan o anda perişan oluyor ne oldu diye o yüzden mecburen girecekti tomografiye yani kendini üzme. 

Nasıl evden çıktık hatırlamıyorum 😥☹️ kucağıma lammla fışkırdı ikimizde mahf olduk 

+1 oy
önce (10,305 puan) tarafından

Ah ahh o anı yaşamayan anne yoktur sanırım bende cektirsem mi cektirmesem mi diye içim içimi kemirdi hemşire bana kusmadiysa çektirme kusarsa cektiririz demişti. Sizinki kusmus mecbur cektirmissin şimdi cektirmeseydin birşey olsaydı bu defada niye cektirmedim diye kafayı yerdin olan olmuş üzülme 

Geçmiş olsun 

Teskeur ederim ☹️

+1 oy
önce (4,562 puan) tarafından

Kusmasi muhtemelen cok aglayip stres yapmasindan eger sonuclar temizse. Bisey olmaz merak etme. Goturmeseydin asil kotu seyler olabilirdi. 

Uyuyordu gece 4 gibi baktım sanki boğazına bı şey takıldı kalktım aldım kucağıma almamla üzerime fiskirarak kusması bı oldu sonra arabada tekrar aynı şekilde küstü☹️

+1 oy
önce (2,137 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun yavrunuza...Bende o hataya düştüm vicdan azabım geçmiyor...oğlum düştü boynu döndü bayıldı sonra ayildi ayağımda terlikle acile yetiştirdik gidesiye kustu... kusması kötü. boyun filmi çekildi temiz ilçeye sevk etti orda beyin tomografi çektirdi  doktor emin olalım birşey çıkacağından değil dedi hemşire inan düşmesinden daha tehlikeli neden çektirdin dedi ... hastane yıkıldı başıma ...bende 2 kez düştü çekildi oğluma ömrümden ömür gitti... annelik çok zor lütfen sizde üzülmeyin.. bana herkes sağlıklı arkadaşim deniz kenarında oldugum için çıksın çokça su içir temizlenir dedi ama içim rahat değil hacamat yaptırmayi düşünüyorum ağır metalleri ancak o atıyor vucuttan

Tesekur ederim ne zaman oldu sizinki

önce (2,137 puan) tarafından

Bi yaşını doldurmadan yataktan düşürdük 8 aylıktı ...birde 2 .,yaşında önceki yaz şimdi 3.5 yaşında elhamdülillah bugünümuze sağlıkları yerinde olsunda

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

Ben bakır bilezik kullanıyorum. Evde bakır var ise bakıra dokundurabilirsiniz. Bakırı bir gece toprakta bekletin sonra tekrar bakıra dokundurun bir kaç kere bu işleme devam edersiniz bu şekilde. Bakır cezve veya yumurta sahanı herhangi bakır olan her şey olur.

Korkmayın Allâh'ın izniyle kendinizi teskin edin. Sadaka verin. Çok geçmiş olsun.❤️

Malesef bakır yok evimde ☹️ yağmur dinsin toprağa dikunduracam 

+1 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Korkma canım nicr hasta çocuklar tvar sürekli çekinen boşver için rahat en azından sen bol portakal soğan sarımsak yedir canimm

Tesekur ederim😥😥

+1 oy
önce (14,067 puan) tarafından

her annenin yapacağı şeyi yapmışsın. darbe üstüne bu kadar kussa hepimiz götürürüz. 

ha gerçekten darbe sonucu da olmuş olabilirdi, Allah korumuş. 

onun tazecik bedeni senden benden çabuk toparlanıyor.

ha keşke hiç böyle bir şey olmasaydı ama kaza bu her an olabiliyor. biz de bi kaza geçirdik, bebeğimin kafasına darbe almadığından emindim aslında ama kaza sonuçta yine de ne olur ne olmaz diye biz de tomografi çektirdik, röntgen çektirdik.

Allahım korusun hepsini

Bu azab beni yiyor 😥😥 bide fışkırarak küstü üç kere araba evde , dün ilk gitigimizde bitti eve geldik az bı şey küstü giturmedik çünkü durumu iyiydi 

+1 oy
önce (30 puan) tarafından

Srn onun iyiliği icin yaptin ama keyfi bişey degil ki bu Allâh korusun kusması catpamadan da olabilirdi goturmeseydin daha kötü sonuçlana birdi bişey olsaydi o zamn keşke goturseydim diyecektin o zamn daha kötü olitdu en azından şimdi iyi olduğunu biliyorsun ya 

Tesekur ederim😥😥

+1 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ben de aynı sorunu yaşamıştım kızımı bir günde 2 kere maalesef tomografiye sokmak zorunda kalmıştım ve oradaki dengesiz hemşire aynı şekilde bana da öyle söylemişti ömrü boyunca yemeyeceği radyasyonunu yedi diye doktora gitmiştim ağlayarak hocam kusura bakmayın utanarak geliyorum ama bu şekilde demiştim hani çok mu kötü demiştim doktor bana verdiği cevap aynen şuydu daha kötü de hastalık geçirdiğini düşün Allah korusun bir trafik kazası vesaire başka bir şey geçirdiğini düşün o zaman dedi günde 10 defa da bir sokmamız gerekiyor o tomografiye yani oradakiler biraz abartarak seni korkutarak konuşmuş evet radyasyonum bayağı almış ama bu onun hasta olacağı kanser olacağı vesaire anlamına gelmiyor demişti beni de rahatlatmıştı bu yani korkma Allah'ım beterinden korusun daha kötü bir hastalık olduğunu günde gerekirse 40 kere de tomografiye giriyor çocuklar çok kötü bir şey olsaydı zaten bu yasak olurdu başka bir çözüm bulmuş olurdu şimdiye kadar

Öyle de ama bu azab beni bitiriyor 😥😥 

+1 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Çekilmeseydi daha kötü sonuçlarda doğurabilir öyle düşün içini ferah tut bişi olmaz 

Tesekur ederim😥

+1 oy
önce (3,077 puan) tarafından

Hic vicdna azabi duyma. Allah korusun canindan olacagina radyasyon almasi iyidir. Ayagjni topraga degdir, bol su icir. Hacamat aratir

Yağmur yağıyor dinsin çıkartacam 😥😥 tograga

+1 oy
önce (429 puan) tarafından

O kusmalarin ustune cektirmeseydin vicdanin rahat edecek miydi tamam cok zararli ama bunlar insan icin icat edilmis buluslar sonucta calisanin terbiyesizligi o Allah korusun ya beyninde bisey olsaydi da cocuguna bisey olsaydi daha mi iyiydi 

Tesekur ederim☹️

+1 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Allah korusun kalıcı bir şey olsa fark edilmese bir ömür boyu sürecek bir vicdan azabı olurdu tabiki çektirmen iyi olmuş. Çalışan da ne kadar empati duygusundan yoksun biriymiş böyle denir mi anneye 

Tesekur ederim ☹️

+1 oy
önce (840 puan) tarafından

Üzme kendini canım götürmeden de bilemezdin çocuğunun iyi olup olmadığını. 

Tesekur ederim☹️

+1 oy
önce (128 puan) tarafından

Beteri olacağına radyasyona maruz kalsın, vicdan yapılacak birsey yok.

Tesekur ederim☹️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 987 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,276 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Powerpufff (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (52 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,311 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...