+2 oy
274 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,603 puan) tarafından

Kizlar ikidir instegramda denk geliyorum adam gül falan döküyor kadin resmen adami asagiliyor baskalari araba aliyor sende boyle yapiyorsun diye biraz once biride sevgilisi kolye almis metal almis bisiler yapmis ben buna mi layıgım diyor Allah aşkına sevgimizi sevildigimizi ne zamandan beri maddiyatla ölcülüyoruz düşünmesi önemli degil mi 

16 Cevaplar

+3 oy
önce (170 puan) tarafından

Maddi durumu iyiyse bende pahalı hediyeler isterim yani 😀😀

-Reklam-
+2 oy
önce (1,292 puan) tarafından

sevgi, değer, aşk olmayan ilişkilerde çok normal bence.. eşini gerçekten seven biri mutsuz dahi olsa kalbi kırılmasın diye pata küte laf söylemez

+1 oy
önce (1,476 puan) tarafından

Evet o iki videoyu bende gördüm birisi ben kendime deger veriyorum bana demir kokab kolye almış önemli olan düşünmesi falan degil ben bir kadınım yetişkinim çocuga hediye alır gibi alamaz diyordu digeri de kocası yere gül vs dökmüş herkes bilezik alıyor bana bunu mu layık görüyorsun diyordu çok sinir oldum ikisine de eşim gelip beni öpse sevgililer günün kutlu olsun dese bile yeter bana 

+1 oy
önce (4,083 puan) tarafından

Mevzu hediye almak değil, gelen hediyeyi paylaşırken egonun tavan yapacak olması. Sosyal medya olmasa kimse bu denki hediye yarışına girmez. 

+1 oy
önce (14,028 puan) tarafından

o videoların çoğu kurgu. 

ha böyle olanlar yok mu var evet. kimi paraya tapar yapacak bşr şey yok

+1 oy
önce (1,792 puan) tarafından

Maalesef o duruma geldi insanlar çünkü herkes gösteriş peşinde bi çikolatayla mutlu olmak varken herkes altın kaplama Çikolata peşinde insanlar sosyal medya uğruna çok çirkinleşti

+1 oy
önce (13,994 puan) tarafından

Boyle yapmadığımız için şuan ağzımıza ediliyor. Yapılanı doğru bulmuyorum ama öyleleri daha kıymetli bu da bir gerçek. Adamlar ağzına eden kadınları el üstünde tutuyor.

+1 oy
önce (1,434 puan) tarafından

Üzülerek böyle kadınların daha mutlu, biz gibi yetinmeyi bilenlerin daha alaşağı bir hayat yaşadığına çoğunlukla denk geldim. Yine de bir öpücüğü altın kolyeden değerli buluyor s.alak kafam ama olsun. Bence maddiyatla ölçülecek birşey değil sevgi. Genelde aldatan adamların karışıma pahali hediyeler aldığını da dizilerde izliyoruz 😅

+1 oy
önce (1,209 puan) tarafından

Kurgu video her gördüğüne inanama ama parası varsa durumu  da iyiyse tabikide alacak 

+1 oy
önce (18,980 puan) tarafından

Sen kendini bizi onlarla mı mukayese ediyorsun onların hayatı yalan dolan görgüsüzlük varoşluk 

+1 oy
önce (284 puan) tarafından

Demin eşim de o videoyu atti bana kadin saçmalamış yani sevgi bu olmamalı bence 

0 oy
önce (52,188 puan) tarafından

normal zamanda ilgi sevgi goremeyen bir umut o günde.bekliyor

0 oy
önce (2,316 puan) tarafından

O videoyu gördüm bende dogru diyor biraz o şeyleri çocukken hediye aliyorduk biz.

Pahalı değilde düşünülmüş hediyeler olsun isterim beni düşünerek yaptığı yada aldığı.

Ama ayakkabı çanta vs değil onları ben kendimde alırım.

Durumu varsa almali tabiki durumu yoksada zaten çok beklenti olmaz ama dediğim gibi ince benim icin düşünülmüş hediyeleri severim.

0 oy
önce (5,644 puan) tarafından

Genç yetişkin bir kadına da ayıcık alınmaz bence o kadar para veriyorsun düzgün şeyler al. 

Diğeri gül döküyor boş antreye. Yemek masası hazırlanır mumlar eşliğinde yoluna Gül dökülür. 

Hediyenin fiyatı değil kalitesi ve düşünülmüş olması önemli. Aman yaptım kutladım işte diye baştan savma hediyelerden ben de hoşlanmam. 

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Bu aslında ev araba almak değilde kadının neye ihtiyaç duyduğunu bilmeden hareket etmelerinden kaynaklanıyor en ufak birşeye bile ihtiyacı varsa ve onu yaparsa evden araban daha makbule geçiyor ama otomatiğe bağlamış gibi yapılınca hiç bişeyin tadı tuzu hevesi kalmıyor bencede kadın haklı onu yapana kadar belki kadın sevgi görmek istiyordu ilgi görmek istiyordu bir gün yere yapay çiçek dökmekle olur mu evlilik 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Herkesin içinde şöhret vardır belli etmesekte ve pahalı hediye alınsa istemem yan cebime koy demez kimse

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 327 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
29 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Buket masal (2,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 550 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,108 cevap

45,762 kullanıcı

Kategoriler

...