+2 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,753 puan) tarafından

Kizlar ben dogumdan oncede sonrada çok kotu mastit oluyorum hani oyle boyle degil resmen öluyorum 

2 oglumuda emziremedim bu yuzden ama yaşim kuçuktu cahildim çevremde de pek akil verenim yoktu

Ne bi sut sagma aparati aldim ne almami soyleyen oldu yani çok zorluk çektim

Ama bu bebegimde beni zorluktan kurtaracak ne varsa almaya karar verdim gunlerdir manuel gogus pompasi arastiriyorum elektrikli almaya maddi durumum yetmedi ama manuel ala bilirim

Her kes bi marka soyluyor LANSINOH ONEREN VAR PHILIPS AWENT ONEREN VAR sizin kullanipta çook memnun kaldiginiz bi marka varsa lutfen soyleyin ona gore sipariş edicem  şimdiden tesekkur ederim

12 Cevaplar

+2 oy
önce (1,295 puan) tarafından

öncelikle manuel alma. kesinlikle elektrikli tavsiye ediyorum

önce (2,753 puan) tarafından

Bende isterdim ama malesef maddi gucum yetmiyor bebegin bir suru ihtiyacini aldim daha bebek arabasi alicam ve kendime hiç bişey almadim bu yuzden manuel almak zorundayim

önce (1,256 puan) tarafından

Elektrikli sağım makineleri de kiralanabiliyor. Eczane ve hastahaneye danışabilirsiniz. 

canım kendini hiç sıkma zaten doğum sürecinde kendine bişey almana da gerek yok ben de kendime hiç bişey almamıştım. bebeğe de çok kıyafet vs almaya gerek olmuyor. eş dost getiriyor zamanla zaten. 

maddi gücün yoksa mecbur manuel alacaksın ama eğer elektrikliye gücün yetmiyorsa elle sağımı da öğrenmeni tavsiye ederim. mastit konularında elle sağım da bayağı rahatlatıcı oluyor

Kiz malesef bende oyle bi eş dost yok yani baya her şeyi tek başima almak zorundayim  

Ama yinede ikinci el olanlarada bakicam qaliba mecburen

elle sağım tekniklerini de araştır derim o da baya rahatlatıyor. manuel pompadan daha etkili bence

-Reklam-
+2 oy
önce (1,711 puan) tarafından

Uygun fiyatlı elektrikli var canım şimdi biraz daha pahalanmistir ama ben kiwi marka almstim elektrikli 275 gibi fiyatı vardi

Baya pahalilar valla şu an yazdigin fiyata degildir bence ama bakicam trendyoldan

+2 oy
önce (13,481 puan) tarafından

Manuel pompa tam boşaltım yapmaz elektrikli kiwi falan bakın. Nispeten uygun fiyatı 

Bi arkadas daha onerdi kiwi olani ama trendyolda yorumlara baktimda biraz kullandiktan sonra bozulmuş çogu kişide o yuzden kararsiz kaldim

+1 oy
önce (14,063 puan) tarafından

Manuel bir işe yaramıyor. elektrikli al

Şu an maddi yonden ona gucum yetmiyor 🥲

ikinci el canım, Manueller gerçekten işe yaramıyor 

Ikinci el almayi bende dusundum ama temizligine guvenemiyorum ya kafam çok karişik

kaynatınca hepsi temiz oluyor canım

+1 oy
önce (465 puan) tarafından

Maddi gücüm yok şuan manuel alabilirim demişsin ama manuel gerçekten işe yaramıyor. El kol ağrıtıyor sadece. Lansinoh Philips evet güzeller ama kiwi marka da onlar kadar iş görüyor. Tavsiye ederim. Hastane tipi kiralamış biri olarak söylüyorum. 

Ya canim kiwiyi oneren 3 kişisin şu an benimde kafam karişti valla

Trendyolda yorumlara baktim çogu kisi bi kac kullanimdan sonra bozuldugunu yazmiş 

Sen kullanmişsin qaliba gercekten bozulma fln olmadimi?

önce (465 puan) tarafından

Ben dört beş ay kullandım. Bozulma filan olmadı. Öyle çok dandik bir marka da değil bence. Şans işi biraz da

O zaman umarim şans benden yandan olur kiwiyi sipariş edicem aksam tesekkur ederim

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Manuel alacağına kiwi şarjlı al kesinlikle. Hem pahalı değil o kadar. Uygun çamaşırla tutturunca eller serbestte kullanılıyor. Ben birine kiwi birine şu mor kapaklı slikon süt toplayıcı var ondan aldım ikisi de aynı anda aynı miktarı elde ediyordu 

önce (1,970 puan) tarafından

Yorumları okumadan kiwi dedim bende

Tesekkur ederim her kese kiwi elektrikli olani bide mor kapakli olani sepete ekledim sipariş edicem artik umarim işime çok yarar

0 oy
önce (1,782 puan) tarafından

Manuel göğüs pompası asla tavsiye etmiyorum bende aldım hiç bir şekilde sağım yapamıyorsun düzgün vakumlamıyor tavsiyem elektrikli olanlardan al boşa para israfı diğeri 

+1

Tesekkur ederim canim kiwinin elektrikli olanini alicam

0 oy
önce (1,225 puan) tarafından

Kiwi nin elektrikli süt pompası bildiğim en uygun pompa. Başka markaya da gerek yok zaten çok güzel iş görüyor. 4 yıl önce almıştım hala sapasağlam. Manuel olanlardan ablamda vardı pek iş görmüyor açıkcası

Tesekkur ederim bende onu sipariş vericem akşam umarim bende yillarca kullanirim

önce (1,225 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan canım 

Çok tesekkur ederim ❤️

0 oy
önce (1,626 puan) tarafından

Eger ki manuel ile elektrikli veya giyilebilen makine arasinda cok bir fiyat farkk yok ise manuel tavsiye etmem acitiyor bence o. Onun diinda ben giyilebilen makine aldim e bebekten 1000 lira civariydi. Ev isleri yaaprkwnde kullabim sagliyor. Bir de manuel de el ve parmaklar uyusuyor. Hatta manuel makinem vardi oglum dogdugunda almistim gogus ucu yarasini buyutmustu

Kiwinin elektrikli olanini alicam.tesekkur ederim

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Uyguna da varlar elektirikli  gerçekten manuel olanlar çok yorucu insanın koları uyusuyor 

Tesekkur ederim kiwi markasininkini alicam

0 oy
önce (3,859 puan) tarafından

Manuelde ellerim uyusmustu çok yorulmustum ben 

O yüzden elektrikli çok iyi oluyor

Tesekkur ederim elektrli alicam

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Kesinlikle elektrikli al. Manuel bir iskence. Hem acıtıyor hem kol ağrıtıyor hem de elektrikli kadar etkili değil. Mutlaka ki uygun fiyata vardır. 

Bir de özel hastanelerin pediatri bölümünde emzirme odalarında hastane tipi (genellikle medela) pompa makinesi olur. Ücretsiz kullanabiliyorsun. Sütün toplandığı aksesuvarıyla giderseniz makineyi emzirme odasında kullanabilirsiniz. 

her kes oyle yazmis bende elektrikli.almaya karar verdim tesekkur ederim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 121 göst.
+1 oy
6 cevap 158 göst.
0 oy
7 cevap 89 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 28 göst.