Kızlar biz her cuma toplanıp kuran okuyoruz ve ardından gün gibi ikramımız oluyor. Bu cuma da bende toplancagız. Menü tavsiyesi verir misiniz neler yapayım🌸
Kızlarr nerdesiniz bakayım🧐
Yemek değilse
borek ,sarma mercimek koftesj amerikan salatası
Birde tatlı birsey ve pogaca
Aynen yemek değil esmacım. Ispanaklı börek, açma, mercimek köftesi, kıymalı makarna (kurana gelecekler istedi) bide ıslak kek . Bunları yapmayı planlıyorum ama farklı bi tavsiye olur mu diye sorim dedim.
Mercimek köftesi börek yada poğaça bide gelin pastası yada kıbrıs tatlısı olabilir canım :) Allah kabul etsin
Ben aklımda da bunlar varda. börek, açma, mercimek köftesi, kıymalı makarna (kurana gelecekler istedi) bide ıslak kek . Bunları yapmayı planlıyorum ama farklı bi tavsiye olur mu diye sorim dedim.
Teşekkür ederim canım tavsiyen için 💜
Tavsiyelere bakmaya geldim 🙃
Hoşgeldin 😅
Hoşbuldum 😍
Makarna salatası
Islak kek
Börek
Sarma / dolma
Kısır
Mercimek köftesi
Çiğ köfte
Havuç topları
Bunlardan seçebilirsin.
Çok teşekkür ettim canım yaa sağolasın 🦋
Yaprak sarması, rulo börek, ağlayan kek, mercimek köftesi veya tavuklu şehriye salatası olabilir.
Aa aktar hiç aklıma gelmedi. Alırken şuranın yapragıı falan olsun diyor musun ceşit belirtiyor musun
Yok canim hiç belirtmedim yaprakları şansıma güzel çıktı. Alırken bakabilirsin canim
Teşekkür ederim hayırlı akşamlar 🌸
Rica ederim hayırlı akşamlar 💐
💐💐
Sarma- dolma
Patates salatası
Peynirli poğaça
Limonlu cheesecake
Magnolia
Kıbrıs tatlısı
Mantı çorbası
Bunlardan seçebilirsiniz
Tesekkür ederim canım. Çok güzel ceşitler yazmışsın 🌸🦋
Rica ederim canım ❤️
🌹🌸
Saray sarması limonlu kurabiye patates salatası sigara böreği yaprak sarması olur bence
Evet ya bu menü de gözüme gözüme hoş geldi. Çok teşekkür ettim🌹💜
Kaç kişi olduğunuzu da yazsaydınız iyi olurdu 😊
Yarım benimde misafirim var
Poğaça
Yalancı profiterol
Yoğurtlu birşey de ekliyecem (karar vermedim)
Belki fikir olur
10 kişiler canım. Bende ıspanak böreği, mercimek köftesi, kıymalı makarna ( kurana gelecekler istedi) ıslak kek, açma tarzı bişeyler yapım diyorum. Sarma yapasım var ama hangi markette iyidir onu bilemiyorum
Güzelmiş. Hiç bilmiyorum bende. Annemle kayınvalidem yapıyor sağolsunlar. Bulursun inşAllah
Annemde vardır da yakın değiliz işte ah ah. Hayırlısıyla evimizi satabilsek yakın olcaz :))
İnşAllah.Rabbim gönlüne göre versin ❤️
AMİN canım benim teşekkür ederim 💐💐
Sohbetlerde 2 çeşitten fazla yapılmasını asla doğru bulmuyorum. Bir tatlı bir tuzlu kâfi. Kimseye külfet olunmaması lazım. Olan var olmayan var kim 5-7 çeşit yapıyor bu sefer durumu olmayan mahcubiyet yaşar. Hocanızın bu konuda izahat vermesi gerekir. 2 çeşitten fazla yapılmamalı.
Ben ve bir komsum okuyoruz. Öyle aman aman ceşit yapmıyorum aslında her evde yapılabilir şeyler. İlk defa yapmadıgımız için sorun olacagını hiç düşünmedim. Bilgilendirdigin için teşekkür ederim 🌸
Rabbim kabul etsiiiin.🦋 ben de teşekkür ederim.
Amin cümlemizin okuduğu kuranları da kabul etsin inşallah 🌸
Ispanakli veya kiymali borek, mercimek koftesi, dereotlu pogaca, portakalli veya limonlu kek, rus dalatasi veya makarna salatasi, buzlukta var ise dolma veya sarma , sehriye salatasi, kalem börek vb.
Teşekkür ederim canım. Buraya danışmanın faydaları valla 😅
Rica ederim canim. Ben genelde bu cesitleri yapiyorum pratik oliyor 😀
🌸💜
413,165 soru
12,439,312 cevap
45,923 kullanıcı