+1 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (1,419 puan) tarafından

Ay ankarada deprem oldu hisseden var mı iyimisiniz

17 Cevaplar

+2 oy
(14,929 puan) tarafından

Saniyelik oldu da hissettim. Umarım devamı gelmez 

(1,419 puan) tarafından

Umarim :(

(331 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(14,929 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim balım 

-Reklam-
+1 oy
(3,413 puan) tarafından

Hissettik, epey etkiliydi. Allah beterinden korusun inşallah. Anormal gibiydi daha önce hissettiğim depremler gibi değildi. 

(916 puan) tarafından

Cunku diger depremlerim merkezi uzak sehirlerdi biz guclu de olsa sarsinti hissettik bu sefer merkezdi yerin altindan geldi kaynim hataya gitmisti kurtarma ekibinde o da ordayken oyle diyodu o yerin alti titriyo bildigimiz gibi degil demisti 

(3,413 puan) tarafından

Evet mantıklı, tuhaftı gerçekten bu seferki. Ankara merkezli değildi daha önce hissettiklerim.

(916 puan) tarafından

Ya hani ankara deprem bolgesi degildi niye oldu ki esim gececi benim nasil tek basima kalcam komsumun eside gececi burda kimsesi de yok kadinin hadi bu gece benim esim evde yarin napcam komsumu esi bu gece de gidecekmis 

(264 puan) tarafından

Benimki de gececi bir hafta boyunca Allah'a güvenip başına yastığı köy Merve 

(916 puan) tarafından

Oyle gulum takdiri ilahi bisey olcaksa esim evdeyken de olur 6 subat depreminde olmadi mi herkes sicak yatagindaydi kocalari da babalari da baslarindaydi bi can yoldasi ariyo insan da napalim 

+1 oy
(2,500 puan) tarafından

Akrabalarım orda baya hissetmişler 3,5 değildi hissedilen diyorlar

(1,419 puan) tarafından

Farkli bi depremdi  3 degilde daha cok 4,2 gibiydi

(2,500 puan) tarafından

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın 

(1,419 puan) tarafından

Amiin 

+1 oy
(1,730 puan) tarafından

Kızımı emziriyordum o an baya hissettik ya kalorifer den ses geldi 

+1 oy
(6,000 puan) tarafından

Ben de Ankara'dayım ama hiçbir şey hissetmedim ne zaman oldu ki

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Ablamda hissetmemiş temizlik yapıyormuş ondan sanırım 

0 oy
(916 puan) tarafından

Komsum mesaj atti banada ayn ibinadayiz o bi ust katinda cok kotu sallandik arabadayiz iyi misin yazmis ben bilmiyorum kuran okuyodum sonra cocuk acikti yemek isitmaya gittim geldim mesaj gordum hangi ara oldi ayni bina icinde neden hissetmedim bilmiyorum kayinvalidemi annemi babami kardeslerimi aradim kayinvalidwm haric kimse hissetmemis o da hafif salli demis merkezi neresiymis ben etimesguttayim komsum yazinca korktum esimi uyandirdim hemen namazim kalmisti oni kildim cocuga cantasi zaten hep hazir kapinin onunr koydum simdi oglani uyuttum da dua okumayi dusunuyoruz deprem icin ne okunursa  

0 oy
(104 puan) tarafından

Eşim batikette baya hissetmisler.. Bizde akyurttayiz hissettik..

0 oy
(6,026 puan) tarafından

Hiç his etmedim ne zmn olmuş 

0 oy
(320 puan) tarafından

Ben biri kapıya vuruyor sandım avize tavana yapışık anlamadım haberlerde gördüm sonra

0 oy
(1,982 puan) tarafından

Etimesguttayım fena salladı o 2 3 saniyede aklımdan bin tane şey geçti 3.5 şiddeti denildi ama beni kimse inandıramaz 🤦🏻‍♀️

0 oy
(1,203 puan) tarafından

Balkondaydim ben sandalye baya sallandi dedim rüzgar olsa bende ruzgari hissederim deprem olabileceğini dusunmemistim baya salladi beni balkonda

0 oy
(2,257 puan) tarafından

Benim uyuduğum sırada gerçekleşmiş ama hissetmek de istemezdim hayatımda hiç deprem hissine şahit olmadım olmak da istemiyorum Allah korusun hepimizi

0 oy
(15,952 puan) tarafından

geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun komşum hissetmiş ama ben hissetmedim eşim arayınca haberim olduu

0 oy
(3,239 puan) tarafından

Yenimahalledeyim. Bildirim geldi deprem olacak 10 saniye içinde diye uygulamadan. O sırada temizlik yapıyordum bebekleri yanıma aldım baktım ama hissetmedim. Rabb'im beterinden korusun 

0 oy
(14 puan) tarafından

Hissetmedik canım 

0 oy
(5,317 puan) tarafından

Valla ben ayaktaydım hissetmedim de eşim baya hissetmiş Çankaya’da Allah beterinden korusun 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 194 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 566 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 420 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu