+1 oy
75 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (65 puan) tarafından

Diyetim çok güzel giderken dün kaçamak yaptım hem de gün boyu gece de iki Dürüm çiğ köfte gömdüm 72 kilodan 74 kiloya çıktım ama hiç su da içmemiştim kaçamak yaptığım gün kaçamak sonrası göz torbalarında şişme oluyor Neden acaba Normalde göz torbalarım hayatta şişmez bu aldığım kilo ödem mi yoksa hepsi yag mı

2 Cevaplar

+1 oy
önce (5,655 puan) tarafından

Kız bir kerede nasıl iki kilo aliyosun :))öbür gün telafi edebilirsin cnm 

önce (65 puan) tarafından

Vallahi ben de anlamadım ki tartıya bir kalktım 74 Bence gece geç saatte Dürüm yediğim için 2 kilo birden aldım

önce (5,655 puan) tarafından

Yok yok cnm sana öyle geliyo sabah aç karnına tart

Vallahi canım aç karnına tarttım zaten😐

önce (6,411 puan) tarafından

normal artar . iki uc gune gider . odem oluyor . birkac gune eski rakamina 72 ye donersin. cogkofte zaten baslibasina en az bir kilo aldiriyor odem olarak tabimi yag olarak degil. ben her sabah fix tartilirim z susuzluktan olsem bile su bile icmem tartilmadiysam henuz:) bir kacamak yaparsam oyle kallavi bir kacamak artar dun lahmacun yedim bir tane 1400 gram arti girdum bu sabah . yarin sabaha yada carsamba sabaha erir o

Bu diyet işi çok zor gerçekten aldı diyette olanlara yardım etsin 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,960 puan) tarafından

Uzun süre yemeyip yediğin bir şey tepki verebilir vücutta. Eliminasyon diyeti de öyle zaten besinleri en az 21 gün yemiyorsun sonra tanıtmaya başlıyorsun yavaş yavaş vücudunda değişiklik yapan besin sana dokunuyor yaramıyor oluyor. Mesela ben bu şekilde patlıcanın karnımı şişirdiğini farkettim 10 cm sisirdi hem de o yüzden patlıcan yememem benim için daha iyi. Ama dediğim gibi 21 gün en az o şeyin hiç ama hiç yenilmemiş olması gerekiyor 

Normalde ödül Gülleri yapıyordum ama benim bir kilo alıyordum bunda ıkı kilo birden aldım çok fazla da açıkçası yemedim Sadece Gece çiğ köfte yediğim için ona bağlıyorum ama aldığımız gibi veririz inşallah ama yağ değildir ödemdir diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nurergn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 34 göst.
0 oy
7 cevap 119 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,032 puan) tarafından soruldu

413,083 soru