+2 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (261 puan) tarafından

Kızlar eşiniz sürekli yok dese bi yere gitmek isteseniz para yok dese ihtiyaçlarınız olduğunda para yok dese her konu da maddi olarak yok dese ne yaparsınız ve bu durumla nasıl başa çıkarsınız ama bu evlendiğinizden beri olucak yeni bişey değil yani 

16 Cevaplar

+10 oy
(2,290 puan) tarafından

Gerçekten yok mu varda yok mu hangisi önemli olan o

-Reklam-
+2 oy
(1,249 puan) tarafından

Başka zaman da ben ona yok derim sjsjsjsj

(261 puan) tarafından

Denendi ama işe yaramadı yine de aynı durum devam ediyor

(1,354 puan) tarafından

😂😂 yazacağım yorum 

(6,998 puan) tarafından

😂😂😂 gercekten yoksa yapacak da birsey yok. bir erkegin kendini  bir halta yaramiyorum diye karim dusunuyormudur diye dusunup kendini iseyaramaza bir adammiz gibi hissetmesi kolay bisey degil. bir erkk kolay kolay karisina yok diyemez bence tabi bu dusunde yapisina sahip bir erkekse sorumluluk ve gurur varsa. gercekten yoksa yokdur ama  pintlikden yada umursamamazliktan yok diyorsa kartininalir cikarim karti yoksa kendime basvueurm . ekstre tarihi gelince essek gibi odeyecek ben kendimi satip odeyemicegime gire calismiyorsam essek gibi odeyecek yani . 

+2 oy
(1,369 puan) tarafından

Gerçekten yoksa birşey diyemem ama var olup yok diyorsa diretirim ki öyleyim var olduğunu biliyorum her istediğimi aldırıyorum

+2 oy
(8,980 puan) tarafından

Eger varda yok diorsa?

YOK OLASINDA KAYBOLASIN DERİM 😏

+1 oy
(644 puan) tarafından

Gerçekten yoksa yapacak birsy yok adamın parası yok gerçekten derim destek olmaya çalışırım bende ama varda yoksa sana vermiyorsa hemen bı ek kart çıkartırım harcamami yaparım ona sormam ay başı kart borcunu mecbur ödeyecek:)

+1 oy
(946 puan) tarafından

Gerçekten yok ise ne diyim olmayan şeyi olduramaz sonuçta ama var da yok diyorsa bir tamam derim iki tamam derim sonra kafamdan şalterleri attırır yani sakin karşılayabileceğimi düşünmüyorum 

+1 oy
(3,059 puan) tarafından

Peki gerçekten mi yok yoksa var ama size yok mu diyor bu önemli 

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Gerçekten varmı yok mu ona bağlı ama belli ki eşiniz yokculardan babam da öyleydi annem ondan çalıştı hala da çalışıyor eşim de tam tersi yoksa bile demez yok diye ben ona göre davranırım biliirm

0 oy
(2,473 puan) tarafından

Sen daha iyi bilirsin gelirleri giderleri.. eğer cimriliğinden yapıyorsa ben ulu bir kavga çıkarırım sonra kuzu gibi olur kocam bey 🐑☺️

(598 puan) tarafından
+1

Kız nasıl çıkarırsın ne dersin taklit ver kız acicik 😁

(2,473 puan) tarafından

Başta güzelce diyorum, bakıyorum benim merhametimi bildiği için "zor zamanlar için biriktiriyorum " falan diyo. "Tamam o zaman" diyorum. Sonra aradan zaman geçiyor ve o biriktirdiği para lüzumsuz bi arkadaşına borç olarak veriliyor ve bitcoinci bu ***** arkadaş bir türlü ödemiyor borcu. Ben bağırıp çağırmaya başlıyorum. Etki etmezse boşarım seni diye tehdit ediyorum 😅 tamam diyo bana ek kart çıkarıyo limitli 🤑

0 oy
(8,389 puan) tarafından

Varda mı yok yoksa gerçekten yok mu bu önemli. Çalışır destek olurdum ben 

0 oy
(14,900 puan) tarafından

Ardaşının eşi öyle Gün yapıyoruz amaç toplanmak 200 lira onu vermiyormuş Kendisi de parlement içen bir adam 

Var böyle tipler maalesef 

0 oy
(3,152 puan) tarafından

Yok mh yok diyor yoksa varda mi yok diyor bende ne zamandir telefin istedim param yok simdi mart gibi tekrar kknusalkm dedi ki gercektende yoktu yani biliyordum tamam dedim

0 oy
(14,274 puan) tarafından

Gercekten yoksa yapacak bisi yok. Ama varken yok diyorsa durum vahim. Valla ben marketten ordan burdna kalanları ceplerinden bozuklari alıyorum. Günlük 70 den 1 paket sigara içmeler 2.100 yapar. Kendilerine boşa harciyorlarsa bende harcarım ki ben eve alıyorum.

(14,274 puan) tarafından

Tabi bizim yaklaşık 2 senedir yok diyor o da hayatımız birden değişti duzen oturtana kadar dişimizi sıkmamız lazım

0 oy
(4,567 puan) tarafından

Genelde eşim var ama kısıtlı der bende kartını alınca ararım bak bunları bunları aldım ihtiyaç vardı derim mecbur susar 

Sonuçta benimle evli ve benim kendinin çocuklarının ihtiyaçları için çalışıyorsa var olmalı kusura bakmasın 🤭☺️

0 oy
(4,123 puan) tarafından

Valla aynı durum bizde de var 

Adama ağız aliskanligi olmuş varsa da yok diyor 

Ama eninde sonunda aliyor

0 oy
(598 puan) tarafından

Gerçekten yok ise beklerim beli bir süre baktm tık yok hayirdir derim paraların nereye gidyr derim açıklama yapar mantıklı gelirse beklerim ha gelmediyse kocaya derim gel gidyrz kazak almaya tunik almaya vs gider kartla alır gelirz haa gelemiyorsan ver kartını gider alır gelirim baktm kart lazım oluyor ona kendime kart çıkardım para atyr içinde oluyr ihtiyaçim ne varsa aliyrm artık demiyrm bile 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 255 göst.
+6 oy
37 cevap 490 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Siyah.incii (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 569 göst.

Kategoriler