Kızım 100 tl yi cart diye ortadan ayırmış. 🥴. Para iki parça halinde. Ortadan bantlasam kullanilir mi bilginiz var mı?
Akıllı cocugun hali başka oluyor bakmış 1 tane 100 az 2 ye bölüp 2 tane yapmış :-D
Allah seni ya. Güldürdün 🤣 annem verdi parayı. Oğlum 4.5 yaşında. Ona verdiler. Kardeşim de 100 tl verecegine bir sürü 5 TL versen çocuk daha çok sevinir dedi. Dediğin gibi para çoğaldı 🤣
Kızım 100 TL'yi yirtsa artık eski kızım olur du
yutturabildigine yedirebilirain . diner dolasir bankanin eline gecerse banka tutanak tutup desmere yollar . ziraate gider para ziraatden de merkez bankasina gider bilgisi. para da fiziken imha edilir. sen direk ziraatbankasina gotur onlar islem yatar degisrler zaten gerisi onlarin isi.:)) niye bukadar detaya girdimkiii
Eşime yutturacagim 🤣
mantikli kendi basinin caresine baksin :))
Cnm beynim yandı okurken valla ne olacağı varsa olsun dedim valla
🤣
Kullanılır ya olmadı bankaya götür alıyorlar diye biliyorum
Aa banka alır mı. Eşime vereyim gittiğinde belki değiştirirler o zaman
Yanlış olmasın alınıyor diye biliyorum merkez bankası veya ziraat te . Yapıştırabilirsen de yapıştır bantla
Bantla yapistirilir. Ortadan ayrılmış vaziyette.
Yapistirmadan bankaya goturun degisim yaparlar.
Yapıştır ya birşey olmaz bana kaç kere o şekilde bantlı para üstü verdiler bende hep başka yerde kakalamaya çalışıyordum 😂
🤣🤣🤣
Daha bugun kullandım bantlanmış 100 tl
Eşim pazarcı olduğu için yırtık parası cok oluyor bana verir bantlar harcarım
İyi o zaman ben de direkt bantlayip kullanayım . Sağolasın ☺️
Normalde kullanılır ama belki herkes kabul etmez sahte olabilir belki diye. Yakınınızda merkez bankası varsa değiştiriyorlar ziraat vakıf falan
Yakınımda banka yok. Önce bantlayip kullanmayı deniycem. Bakalım. Olur diyen arkadaşlar var
Eksik yeri yoksa bantla aliyorlar
Eşime vermeye karar verdim. O harcasin 🤣
zengin kiz parayla oynuyor ☺️ bankalar aliyor canim
Çocuk kısmı anne babadan zengin oluyo. Oğlumun bitmeyen parası var mesela. Anne ne zaman ihtiyacin olursa kumbaramdan alabilirsin diyo bana 🤣 kızım da abisine çekmiş gönlü zengin 😁
Banka veya döviz kurları degistiryor.
Bantlayip kullanilabiliyomus. Öyle yapacaz artık😃
bankaya gotur degistiriyolar
Bantlayip kullanilabiliyomus. Öyle yapacaz artık 😃
Kullanilir canım
Banka bile değiştiriyor
Bantlayip kullancaz artık 😃
Babamın dükkanı var sadece nakit çalışıyor ona da çok bantlı para geliyor kullanıyor öyle. Bazı cinsler almıyor o zamanda merkez bankasından değiştiriyor. Zincir marketlerde vs verirseniz alıyorlar ikiye bantlayin tekrar
Tamam dostum öyle yapayım. Teşekkürler 😊
Benim başıma geldi ya bantladik alışverişte kullandık sıkıntı olmadı 3 parça olmuştu
Ben de bantlayip kullancam artık. 😊
Evet hatta biz bakalciya goturuyoruz o bantlio
Ohh bant masrafı da yok 😁
Öyle 😁😁😁
Kızım bi gun 200 tl yi lastikli desteden bi çekti 2 ye bölündü bantladik bakkala sattık 😄
Bankamatik almaz canım ama genelde esnaf alıyor
Biz de öyle yapcaz mecbur 😃
1,442,523 soru
23,708,407 cevap
312,090 kullanıcı