Kızlar tartıştık aldattı diye bana dedi ben kimseyle olmadım ama getirirp senin gözünün önünde olacam sende çatla dedi çok zoruma gidiyor midem bulanıyor ondan
Sen mi boşarsın biz mi boşayalım
Evet Merve o 😀
kiz niye sildi hesabını
Bilmiyorum belkide o değildir 😁
Tiramisu su hahaha aklıma geldikçe gülüyorum buna 🤣🤣🤣
Benim benim Merve 🤓
Hesabı sildim kuzum çok eski postlarm vardı ne gizleniyodu ne siliniyodu bennde yeni actm 🤓
Birbirinize olan sevginizi geçtik saygınız edebiniz kalmamış böyle bir evlilik ne derece mantıklı emin değilim evlilikte sevgi saygı muhabbet güzel bir ilişki yoksa neden evlisiniz hala ?
Ya vallahi yargılamak için demiyorum gerçekten ama nasıl cesaret ediyorki bunu söylemeye benim eşim bana sesini yükseltmeye cesaret edemez tavrinizi koyun artık şu mahkukatlara... Değerinizin farkında olun. Benim zoruma gidiyor böyle postları görünce
Kimsesiz olduğunu anlayınca
Bundan sonra onunla aynı yerde durmazsın inşallah
Ne iğrenç muhabbetler ya. Konu nasil buralara geliyor
Yapmayan en adı şerefsizdir de bir daha derse herkesin kendi namusu ahlakı sen bundan yoksun kalmışsın allah ıslah etsin seni de
Ağzım açık okudum vallahi Allah sana sabır versin bacım ne diyelim 😒
***...tr git derdddmmm bunu aklından geçiren adamla 1 adım atmam ben tabi kendi adıma yazıyorum bunu.. Yani sende tepki göster tavır al pişman et o laf için
Sizin evlilik bitmiş.
Ben olsam aynı cümleleri ona kurarım bakalım ne yapacak kısasa kısas😡
Kaç yıllık evlisiniz bu arada?
O cümleyi kadın kursa ölür sonrada namus meselesi der işin içinden çıkarlar
Ohaaa sen ne dedin peki altta kalma yedir laflarını Bir Bir ona
Benim kocam da dedi
Yapmazsan adam değilsin dedim
Hatta getirmezsen yaptığın yerden görüntülü ara yada resim atta ispatim olsun dedim
Hepsi ş.erefsiz bunlar ya Boşandınız mı peki
Nereye bosaniyon bacim
Öyle bi imkanım yok maalesef yoksa çoktan kapının önüne koymustum
Seninle aynı kaderi yaşıyoruz sanırım
Ohaa yaa bu nasıl bir üslup iğrenç insan
yuuhhhhh😬😬😬😬😬😬😬😬😬
Ben olsam gözümün önünde ilişki yaşamazsan adam değilsin derdim.
Ahlaksız böylesinin bir tarafına kezzap atacan en temizi buna nasıl cesaret eder agzıma bir sürü laf geliyorda söyleyemem gidecek yerin maddi gücün var ise 1 dk durma bacım
İlişkide saygı bitmişse veya hiç olmamışsa o ilişki zaten batmıştır yüzünü bile görmemekte fayda var
1,436,623 soru
23,623,605 cevap
306,950 kullanıcı