Bebeğim de özel bölgesinde mantar ne kullandıysam bitkisel doktorun yazdıkları hiçbir şekilde Geçmiyor alerjiye de götürdüm hiçbir şey çıkmadı çocuk doktoru cildiye krem yazıyorlar kortizonlu ve bir çok krem geçirse bile ikinci üçüncü gün tekrarlıyor başına gelen oldu mu nasıl çözüm buldunuz
Ilık su kalıp sabun ile yıkama kurutma .kız kardeşim in kızı herşeye ama herşeye pişik olan bir Bebek çözümü yıkama ile buldular yıkayıp açık bıraktı 3 gün ayır kendinize sadece bebeğinin başında ol açık tutun rabbim sifanizi versin inşallah
Sabun denedim malesef dha beter etti şuan bırakıyorm açık ama havalar çok soguk süreklide bırakamıyorum inşallah yaz gelir se daha sık açık bırakabilirim
Zeytinyağlı sabun beter mi yaptı? Sürekli açık tutman lazım pudra kullandın mi
Sürekli açık tutamıyorm açık tuttumda bez takmıyorum pijamasını direk giydiriyorum pudrada kullandım geçirmedi malesff doktorda diyor pudra kullanma daha beter olur tahriş olurmuş
Ah kıyamam ya nasıl canı yanıyor dur Rabbim sifanizi versin inşallah cnm
Bilgisi olan yok mu ya
Bez markasını degistirdin mi ıslak mendil kullanma pamukla sil birde arko krem duymustum yesil tüplü olan onu
Fito ve trosdy iyi geliyor ikisini karistirip surunce
Yaklaşık bir bucuka yedir kızım mantar.onfe hafif vardı ben pişik sandım.surekli pişik kremi sürdüm ama mantarmis.sulaniyor kasiniyordu ve vajina içine kadar yayıldı.travazol kullandım geçmedi.trysa krem de işe yaramadı.advantan kortizonlu ilaç verdi sağlık ocağı.onu yoğun bir şekilde kullanınca geçti.ama dün tekrar başladı.uc gün temiz kaldı sadece altı.bugun yine olmuş.o krem iyi geldi ama neden böyle tekrarlıyor bende anlamış değilim.
Her alt degistirmede acim birak kurusun kuruyunca sur kremini oyle fayda ediyor bize trosy ve staffine cort krem iyi geldi her degistirmede donusumlu surdum kuruduktan sonra bezinin cok dolmasinida bekleme
Mümkün olduğunca sabunsuz suyla yıkayıp tampon yaparak kurutun. Elma sirkesi mantara iyi gelir. Sulandırıp bir bezi bandırın nemli bezi bir süre bölgede tutun. Ilık karbonatlı su yapıp bir kovaya oturabilirsiniz bir de. Ben de bunları dr osman gönülal in doğal yollarla pişik önleme videosundan öğrenmiştim mantar ve pişik için.
413,148 soru
12,438,519 cevap
45,902 kullanıcı