+2 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar oğlum 15 aylık büyük oğlumu tam 15 aylıkken hamile olduğum için bıraktırdım ikisi de çok emen bi bebekti ama küçük oğlumda bana bağlılık düşkünlükte var ve durmadan emmek istiyor yemesi güzel yemek yerken bile yarım tabak çorba içsin mesela bi emiyor geri yemeye devam ediyor hep böyle kahvaltı yapıyor mesela biraz yiyor emiyor tekrar yiyor tekrar emiyor gibi yapıyor bu aralar gece de hiç ayrılmıyor hep memede emerek uyumak istiyor dediğim gibi zaten bana aşırı bağımlı düşkün bi bebek çok zorlanıyorum büyük oğlum da emerdi ama böyle değil küçüğüm emerken resmen içim kemiriliyor gibi gece çok acıkıyorum bıraktırıp bıraktırmama arasında kaldım yaz gelmeden Nisan mayıs gibi mi bıraktırsam yoksa iki yaşını beklemeli miyim 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,022 puan) tarafından

Bir yemek yiyip bi sizi emmesi aşırı sevimli 🤩 ama geceleri çok zor bir durum  sürekli emmek istiyormuş bide eğer yemek yemesi iyiyse yavaş yavaş bıraktırabilirsin erkek çocukları genelde 2 yaş doldurduktan sonra bıraktırın diyorlar büyükler ama cidden anne için zor bir durum 

(1,103 puan) tarafından

Evet sevimli çok hoşuma gidiyor bir yemek bir meme devam ediyor içecek niyetine emiyor herhalde diye düşünüyorum 🤣🤣ama gece çok zor oluyor doğru düzgün uyuyamıyorum bile kolumda yatıyor mesela sabah bi kalkıyorum her yerim ağrıyor çünkü hiç kıpırdamıyorum nerdeyse normalde aynı pozisyonda çok uzun süre yatamam ama oğlum gelince maalesef kıpırdamayorım bir de ek olarak acıkıyorum üşenmeyip kalksam yemek yerim o derece 😄annemde iki yaşını bekle diyor ama ilk oğlum 15 aylıktı bıraktırırken  bile çok zorlandım tam aklı yetmiyordu 2 yaşında bıraktırsam daha zorlanırdım herhalde diye düşündüm o dönem şimdi 2 yaşına kadar beklesem iki yaşında aklı tam yettiği için daha çok zorlanır mıyım diyorum kendi kendiöe

(3,022 puan) tarafından

Benim en imrendiğim şey de bebeğimin memeye düşkün olması ama olmadı 3 aylıkken sütten kestim sağlık sorunlarımdan dolayı bu yüzden böyle postlar okuyunca mutlu oluyorum 🥰 önünde daha baya bir süre var  büyüdüğünde durumu anlattığında anlar ama çok üzüntü yapar kuzenim bir buçuk yaşındayken bıraktırdı ağlayarak istediğide oldu ama bırakınca hatırlamıyorlar daha çok küçük oldukları için o da çok düşkündü memeye bir hafta da sütten kesildi  

(1,103 puan) tarafından

Bende ilk oğluma bıraktırırken onunla beraber ağladım ilk oğlum yemek yemezdi çok sıkıntılı geçti süreç aç uyuduğu bile oldu ağlıyordum aç uyuyor diye muhakkak bunda da ağlarım dayanamam ama baktığım zaman yemesi gayet iyi kilo olarak yüksek bi seviyede iki çocuk olunca da yoruluyorum ister istemez çünkü gece küçük emerken büyükte geliyor yanıma o yüzden özellikle geceleri çok zorlanıyorum :)emzirmeyi seven bir anneyim ben ama dediğim gibi bir aydır çok yoruluyorum halim kalmıyor 

-Reklam-
+1 oy
(13,937 puan) tarafından

Kızımi bir yaşında azaltarak kestım planim oydu zaten hem hamileydim hiç sorun olmadı 

Oğlum 14 aylık, iştahli bebek yiyor üstüne inat la emiyor ve kusuyor gün içinde iki uç kere tekrarlanıyor bu 

Planim bir yaştı , çok düşkün diye gözüm yemedi açıkçası ama bu kusma olayı hep olunca kesmeye karar verdim 

3 cu gece bugün , kayınvalidemde o 

Bende göğüs ağrısı şiş süt akması uğraşıyorum 

Yarın alacağım umarım az olsa unutmuştur 

Sizede kesmenızı öneririm, yemek yiyorsa zaten kesince dahada iyi yiyorlar genellikle 

(1,103 puan) tarafından

İlk oğlumda eşim evden çalışıyordu bi şekilde oyalıyordu ama şimdi evde değil eşim sürekli benimle temas halinde bi yere bıraksam asla durmaz o kadar bağımlı bebek ilk oğlum bu kadar bağımşı değildi bana bende bu yüzden çok korkuyorum yemesi evet çok güzel kilo olarak üst seviyede ama bir yemek bi meme şeklinde gidiyor bırakınca kesintisiz yiyeceğini düşünüyorum ama cesaret edemiyorum 

(13,937 puan) tarafından

Benimde oğlum kolıktı, hiç ayrı kalmadı benden . Kizim haftada bir iki kalırdı babaannesinde 

İlk defa bıraktım 

Yarın alacağım bklm geceyi nasıl geçireceğim kokumu alınca ister diye düşünüyorum çok düşkündü 

Eşiniz evde olaymiş iyiymiş sürekli temas halinde memeye düşkün bebek zor kesmek 

+1 oy
(3,923 puan) tarafından

Valla canım bana 2 yaşına kadar emzirmek saçma geliyor 

Benim sağlıkçı bi komşum vardı o da demisti 

Önemli olan ilk 6 ay dedi 

Ve 1 yaşına kadar emmesi Önemli ve normal demisti 

Ondan sonra sütun yaramadigini ve çocukların emzik niyetine kullandığını soylemisti 

Onu da geçtim göğsümüz o kadar sarkiyor ki gobegimizin üstünde oluyor resmen

+1 oy
(3,507 puan) tarafından

Bence erken 15 ay . Benim dana 20 aylık hala emiyor oda çok düşkün gece hele sabaha kadar emer. Ama ben kıyamıyorum nasıl olsa gecici bir süreç . Antibiyotik yerine emsin die düşünüyorum hastalıklara karşı bağışıklık artar kemikleri güçlü olur. 1 gün 1 gündür diyerek devam ediyorum . Şöyle bi tavsiye vereyim dün gündüz yara bandı yapıştırdım üzerine uff oldu annem diyerek her istediğinde gösterdim ,🤭 uff diyerek üzüldü çekildi akşam yatacağımda çıkardım 10 gibi verdim sabaha kadar emdi şimdi yine taktım .gündüz yanaşmaz en azından 😂

+1 oy
(1,275 puan) tarafından

Ben oğlunu 15 aylık kestım dedıgınız gıbı sureklı emmek ıstıyordu gece gece hiç uyumazdızayen 1 yasından sonra pek bı faydası yok en azından yemek yer 

+1 oy
(1,275 puan) tarafından

Ben oğlunu 15 aylık kestım dedıgınız gıbı sureklı emmek ıstıyordu gece gece hiç uyumaz   diye 1 yasından sonra pek bı faydası yok en azından yemek yer 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 477 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu