+2 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (224 puan) tarafından

Tepkiniz ne olurdu bu duruma kızar küser miydiniz umursamaz miydiniz?

13 Cevaplar

+1 oy
(1,297 puan) tarafından

Ben de onlara ayrımcilik yapar umrumda dahi olmazlardı tepkimi böylece belli etmiş olurdum

(224 puan) tarafından

Aynı şeyi yaptım 

(1,297 puan) tarafından

En doğrusu hak etmişler 

-Reklam-
+1 oy
(1,028 puan) tarafından

Nasil bir olay oldu da böyle düşündünüz 

(224 puan) tarafından

Hangisini sayayım en son yaptığı torun ayrımcılığı  kızımı çok üzdü .kuzeni onlardaymis benin kizim sessiz sakin bir çocuk kuzenime cazgir derler ya öyle çocuğuma yapmadığını bırakmadı.oda onun gönlü olsun diye kızıma işte yapma etme dedi çocuğumu icerletti.sonra dedim ki ilk defa halıları yıkamaya vereceğim  iki gün kalsınlar çocuklar hasta olmasın dedim sorumluluk kabul edemem dedi.bunu derken kızının dört çocuğuna ve Çekebilir bir kızına yatılı olarak her hafta bakmasına ne demeli bende kızdım gezmeye gitmiyorum.iki günlüğüne rica ediyorum diye benimkiler gelincemi sorumluluk oldu diye ondan sonrada yaptığının haksızlık olduğunu söyleyip Allaha havale ettiğimi benden ve çocuklarından uzak olun dedim.

(1,028 puan) tarafından

Allah Allah ya ben çok şaşırıyorum yani torun ayrimciligi nedir ya onlarin daha düşkün olmasi gerekirken cok Şaşiriyorum muhtemelen sessizliginden dolayi cazgiri idare etmeye yöneldi. Zaten hep öyle olur sessiz olan bi kenarda kalir. Cocuk konusunda benzer sorunlar yaşadıysaniz ondan dolayı kalmasin demis olabilir hani olurda bi konuda sorun yaşarsınız diye düşündüm bilemiyorum ya ben zaten burda agzim acik kalıyor bu postlara

(224 puan) tarafından

Yok yok hiç yaşamadık yaptigi yanlıştı bende tavrımı net koydum ikiside torunun birinin gönlünü yapacağım diye diğerine bu şekilde davranamaz aynı şeyi benim çocuğun için yapsa onada kızardım 

(1,028 puan) tarafından

Ya tabiki oyle sey mi olur hepsini esit tutmasi gerekir evet boyle durumda tavir koymak bencede lazım goz gore gore evladini ezdirmemen en dogrusu

+1 oy
(844 puan) tarafından

Bizde benim oğlan tek torun canım. Normalde el üstünde tutulması lazım o halde çok soğuklar. Kayınvalidem çocuğu ancak inceler yani zayıf mi kısa mi ne giymiş ne yiyor bı gram sevgi gosteremez.

Ben ayrı şehirde yaşıyorum aramızda iki saatlik bir yol var arabaları da var. Ama üç dört ayda bir  görüyorlar o da bız gidiyoruz genelde. 

Bende bu ilgisizligi cozunce resim video atardım eskiden artık atmıyorum. Eskiden görüntülü eşim haricinde bende arardım torun göstermek için artık sadece eşim ailesini görüntülü arıyor ben sadece sesli arıyorum o da hal hatır sormak için. 

Senin yerinde olsam direk birşey demezdim ama benim gibi mesafe koyardım. 

(224 puan) tarafından

Hangisini sayayım en son yaptığı torun ayrımcılığı  kızımı çok üzdü .kuzeni onlardaymis benin kizim sessiz sakin bir çocuk kuzenime cazgir derler ya öyle çocuğuma yapmadığını bırakmadı.oda onun gönlü olsun diye kızıma işte yapma etme dedi çocuğumu icerletti.sonra dedim ki ilk defa halıları yıkamaya vereceğim  iki gün kalsınlar çocuklar hasta olmasın dedim sorumluluk kabul edemem dedi.bunu derken kızının dört çocuğuna ve Çekebilir bir kızına yatılı olarak her hafta bakmasına ne demeli bende kızdım gezmeye gitmiyorum.iki günlüğüne rica ediyorum diye benimkiler gelincemi sorumluluk oldu diye ondan sonrada yaptığının haksızlık olduğunu söyleyip Allaha havale ettiğimi benden ve çocuklarından uzak olun dedim

(3,022 puan) tarafından

Ohhh iyi demişsin 

(844 puan) tarafından

İyi canım sen içindekileri dokmussun iyi yapmışsın haketmis kayınvaliden

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Ben tepki verirdim şahsen görüşme sıklığını azaltırdım benim çocuklarıma ayrımcılık yapılmadı yapılmıyor iki taraftan da ama kaynanam görümcemin çocuklarına ayrımcılık yapıyor geçen gün hatta kız çocuklarına alerjim var dedi şok oldum anne ablam duymasın üzülür dedim aman napıyım sevemiyorum dedi ki oğlu da var görümcemin ona bile ayrımcılık yapar ben doğru bulmuyorum ikisi fe çocuk sonuçta ikisini de aynı seviyede sevmeli davranılmalı 

(224 puan) tarafından

Hangisini sayayım en son yaptığı torun ayrımcılığı  kızımı çok üzdü .kuzeni onlardaymis benin kizim sessiz sakin bir çocuk kuzenime cazgir derler ya öyle çocuğuma yapmadığını bırakmadı.oda onun gönlü olsun diye kızıma işte yapma etme dedi çocuğumu icerletti.sonra dedim ki ilk defa halıları yıkamaya vereceğim  iki gün kalsınlar çocuklar hasta olmasın dedim sorumluluk kabul edemem dedi.bunu derken kızının dört çocuğuna ve Çekebilir bir kızına yatılı olarak her hafta bakmasına ne demeli bende kızdım gezmeye gitmiyorum.iki günlüğüne rica ediyorum diye benimkiler gelincemi sorumluluk oldu diye ondan sonrada yaptığının haksızlık olduğunu söyleyip Allaha havale ettiğimi benden ve çocuklarından uzak olun dedim

Benim tepkim

+1 oy
(8,470 puan) tarafından

Aslında ayırılan benim çocuklarım şöyle dedeside babanneleride en cok sizi seviyorum die severler benimkiler hariç 5 torunları var bende hepsini eşit sevin die kızarım😏aynı şeyi benimkilere yapsalar cok ayıp olurdu ya..

(224 puan) tarafından

Ayrım yapılmasına karşıyım nasıl evlat ayırmak kötüyse torun da da yapılmaması lazım evladının parçası seninde canın olmalı benim düşüncem 

+1 oy
(3,923 puan) tarafından

Benim kaynanam yapıyor ama soylesem de degismiyor 

Yapacak bisey yok çokta lazım sevmesi

+1 oy
(19,203 puan) tarafından

Ben benimkileri üstün tutmasını da ötelemesini de istemem kayinvalidemin tek torunu çokta sever oğlumu o yüzden doğru yorum yapamayabilirim ama çocuğu rencide edici bir tutum değilse çokta üzerinde durmam sevmeyen sevilmez yarın öbür gün senin oğlun beni sevmiyor deseler çok rahat sizden sevgi görmediği için karşılık vermiyor derim :)

+1 oy
(891 puan) tarafından

Bizimkilerde ayırıyorlar. Özellikle kayınbabam kaynımın oğlunu. 10 yaşındaki çocukla 6 yaşındaki benim oğlumu kıyaslıyor. O daha efendiymiş, bizimki babasının tepesine çıkıyormuş. Yahu 6 yaşında çocukla 10 yaşındaki bir olur mu hiç. Neyse ki kayınvalidem cevabını verdi babasını özlüyor bütün gün çocuk ne yapsın dedi. Sizinde yaptığınız iyi olmuş bilsinler hatalarını ama çok umurlarında olur mu bilemiyorum. Yine aynı devam eder bunun böylesi.

0 oy
(621 puan) tarafından

Ben kimden ne deger goruyosam ona o degeri veririm 

0 oy
(64 puan) tarafından

Bayram seyran harici görüşmeyin derim çocuğunuz anlayabilecek yaştaysa onun için çok kötü bir durum olur hiç gerek yok

0 oy
(7,041 puan) tarafından

Yapıyorlar hemde sadece kaynanam değil görümcemde yapıyor ama umrumda değil ilk zamanlar zoruma.gidiyordu ama artık hiç oraları değilim lafını sokuyorum yeri geldiği zaman:D

0 oy
(4,942 puan) tarafından

Gram umrumda olmazdı benim çocuklarımı sevmiyorlar ben bunu biliyorum ve bu benim daha çok hoşuma gidiyor torunum torunum diye yalandan Sevgi pıtırcigi olmuyorlar 

0 oy
(2,125 puan) tarafından

pek umursamazdım onlar kaybeder aslında çocuklar sevilip sevilmediklerini hep hisseder kendi torunlarıyla ilişki kurup kurmamak kendi tercihleri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 375 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,876 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 737 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 363 göst.