+2 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (1,028 puan) tarafından

Oğlum çok ağladı bugün ve hırçınlastı beni bırakmak istemedi, 1 haftadır gidiyor kreşe 3 gündür tek başına giriyordu yoğun ısrarlarımla, öğretmeni geldi konuştu yine girmedi ben artık çıktım dışarıya ağlarken onu birakip ben eve gelince girmiş sınıfa.

Dün okuldan gelince uyumuştu gecede babası işten gelince biraz geç yattı sabahda zor uyandırdım acaba uykusunu mu alamadi o yüzden mi yapıyor tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirim 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,411 puan) tarafından

Bende oğlumu 2.5 yaş kreşe vermiştim. İlk günler hiç sorun yoktu girip oynadı eğlendi. Sonra girerken anne diye ağlamaya direnmeye başladı. Öğretmeni dedi ki bütün çocuklar bu aşamadan geçiyor. Ya ilk başta yapıyor ya sonradan. Siz tutarlı olup getirmeye devam edin. Zamanla ikna olur demişti. 

-Reklam-
+1 oy
(3,652 puan) tarafından

Bazı çocuklar çok geç alışıyor 3 ay boyunca ağlayarak sınıfa giren kuzenimin oğlu vardı.  Sonunda alıştı evet ama asla isteyerek de gitmedi. Benim oğlumda muhtemelen alışmayıp hırçın olacak çünkü oyun gruplarına bile gitmiyor sınıflara girmek istemiyor. 🥹

(1,028 puan) tarafından

Çok zormuş okula alışmayan çocuk, cuma günü beni bırakmanı çok sevdim anne diyordu bugün tam tersine döndü herşey bakalım okuldan gelince beni ne zorluklar bekliyor 

0 oy
(69 puan) tarafından

Uykusuzluk etkisi olabilir elbette bide yeni başladığı için alışma süreci normaldir biraz zaman sonra düzelir o da sevicektir kreşi 

(1,028 puan) tarafından

İçerde ağlamıyor hiç problem yok diyor öğretmeni, sadece etkinliklere katılmıyormus ve arkadaşlarıyla hiç konusmuyormus. Sabah uyandirirken ve o kapıdan bırakırken çok zorluyor 

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Ben de oğlum üç buçuk yaşındayken kreşe başlatmıştım konuşması düzelsin diye gönderdim İlk başlarda çok zorlandı hem Sabah kalkmakta hem de beni bırakmaktı İlk birkaç hafta zor geçti ama sonrasında alıştı 4,5 yaşında normal anaokuluna gittiğinde hiç kapısında beklemedim direkt okula girdi biraz zor olabilir İlk başlarda ama pes etmeyin ileride rahat edersiniz

0 oy
(115 puan) tarafından

Benim kızım da 2 haftadır gidiyor. İlk defa bugün ağlamadı. Ağlamasına takılmayın. Kızım/oğlum ben kapıda dışarda seni bekliyorum. İçerde bir sürü arkadaşın var de, ağlarsa da takılmayın kapı da bekliycem diyin eve gidin. Ağlaması çok normal. Alışacak. Bugün kızım en sevdiği oyuncaklarını götürdü. Kız arkadaşlarımla oynuycaz, dedi. Öğretmeni de seninle vedalaşırken ağliyor sonra sakinleşiyor diyordu. Bugün ağlamadı çok şükür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 533 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,627 soru