+3 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yapıldımi kahvaltılar içildimi kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

İşlerim bitti çocuklarımı yıkadım uyuttum dün hastanede çok yoruldum 😞 üstüne aşırı derecede sancım vardı erkenden uyumuşum Sabaha kadar 1 kere kalktım göz ucuyla napiyorlar diye baktım bi sgra içtim geri uyudum 🤔🤔🤔

Dün eşimle de kapıştık ama güzel kapışma oldu evden kovma derecesine kadar geldi 😡😔😡 

SEBEB Babam Adapazarında tek kalıyor hatırlayanlar vardır bi ara benimle yaşıyordu bazı durumlardan dolayı ayrı eve çıktı görüşmüyorduk filan 

Dün eşim babama oradaki evi kapat gel yanımıza dedi 🤬🤬 o an birşey diyemedim ama babam gidince azıma geleni saydım çok seviyorsan kayınpederini git ev tut beraber yaşayın dedim 

HAYIRSIZ EVLAT DİYE SATMAYIN ŞUAN KİMSEYİ ÇEKECEK TAKATİM YOK EVLATLARİMİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIM MUHTAÇ ETMEDİM Mİ BANA YETİYOR YAPAMAM DURUMLARI BİLİYORSUNUZ 🤔🤔🤔🤔  

Tabi bu tartışma işime yaradı gitmiş kendinu affettirmek için kurutma almış 2.3 güne gelecekmiş aramış makinayı nere kurucan karar ver yerini hazırla diye 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KÖTÜ HABER DE VAR BAĞIRSAKLARİM ÖDEM YAPMIŞ DOĞUMDAN SONRA BİR SÜRE BU SANCILARI CEKİCEM VE 1 SENE SONRA AMELİYATİM OLACAK BU YAZ DEĞİL BİDAKİ YAZA DEDİLER 😭😱😱😱😱 

CANIM TORBAM  ARTIK TORBAMLA KANKA OLDUK 😂😂 UMURSAMIYORUM 

Gelin keyif kahvesi içelim keyfim yerine geldi 

image

5 Cevaplar

+1 oy
(6,767 puan) tarafından

En İyi Cevap

İtinayla yardım kabul edilir 😁

image

-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından

Maşallah destan gibi yazmışsın kız geçmiş olsun hayırlı olsun makina hangi marka 

(6,767 puan) tarafından

Bas konuş sag olsun 😂😂 

Altus A+ ıs isı pompalı ALTUS 🤣🤣

(3 puan) tarafından

Bende Beko aldım canım A+++ aldım ütü özellikli hayırlı olsun kuzum 

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm  benim bütün beyaz eşyam Altus o yüzden bunuda Altus istedim 

(3 puan) tarafından

Hayırlı olsun kuzum benimkide Beko herseyim

0 oy
(7,403 puan) tarafından

Heyyyy masallahhhhh kolay gelsin dünya kadar iş var iş bittikçe iş cikariyom kendime 

(6,767 puan) tarafından

Bende öyle canım asla işlerim bitmiyor 

0 oy
(1,257 puan) tarafından

Günaydın Büşra. 

Kahvaltı     ✅ 

Kahve        ✅

Nasıl dayanıyorsun bu tempoya maşallah.  Yani mecbur kalmadıkça birlikte yaşamak zor bence kendi ailen bile olsa yakın olsun ama kapın ayrı olsun en güzeli. Beklediğinden kısa sürer inşallah torba işi 

(6,767 puan) tarafından

Rabbim veriyor kolaylığını canim sağlığım yerinde olsun da hep böyle tempolu gitsin 

Ben yakında olmak istemiyorum canim o yüzden İstanbul' a taşındım 

Hayırlısı ne zaman sa o zaman kurtulayım canim alıştım artık 

(1,257 puan) tarafından

Belliki bezi durumlar var öyleyse uzak durmak en doğrusu insan yaşadığını kendi bilir ancak. 

Öyle tabi bazen bizim için şer gibi görünene vardır bi  hayır. 

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Arada kavga iyi geliyo ya ayni monotonluktan sıkılıyorum bende enerjimi atıyorum bide hediyeyle tatlıya bağlanıyo 😁 işteyim ne olsun bacım öğle arasına girdik yemek saatini bekliyorum bide kolay gelsin 

(6,767 puan) tarafından

Gerçekten öyle canim kolay gelsin 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 606 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 855 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 427 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 776 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,083 soru

24,380,576 cevap

348,701 kullanıcı

...