Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yapıldımi kahvaltılar içildimi kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗
İşlerim bitti çocuklarımı yıkadım uyuttum dün hastanede çok yoruldum 😞 üstüne aşırı derecede sancım vardı erkenden uyumuşum Sabaha kadar 1 kere kalktım göz ucuyla napiyorlar diye baktım bi sgra içtim geri uyudum 🤔🤔🤔
Dün eşimle de kapıştık ama güzel kapışma oldu evden kovma derecesine kadar geldi 😡😔😡
SEBEB Babam Adapazarında tek kalıyor hatırlayanlar vardır bi ara benimle yaşıyordu bazı durumlardan dolayı ayrı eve çıktı görüşmüyorduk filan
Dün eşim babama oradaki evi kapat gel yanımıza dedi 🤬🤬 o an birşey diyemedim ama babam gidince azıma geleni saydım çok seviyorsan kayınpederini git ev tut beraber yaşayın dedim
HAYIRSIZ EVLAT DİYE SATMAYIN ŞUAN KİMSEYİ ÇEKECEK TAKATİM YOK EVLATLARİMİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIM MUHTAÇ ETMEDİM Mİ BANA YETİYOR YAPAMAM DURUMLARI BİLİYORSUNUZ 🤔🤔🤔🤔
Tabi bu tartışma işime yaradı gitmiş kendinu affettirmek için kurutma almış 2.3 güne gelecekmiş aramış makinayı nere kurucan karar ver yerini hazırla diye 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
KÖTÜ HABER DE VAR BAĞIRSAKLARİM ÖDEM YAPMIŞ DOĞUMDAN SONRA BİR SÜRE BU SANCILARI CEKİCEM VE 1 SENE SONRA AMELİYATİM OLACAK BU YAZ DEĞİL BİDAKİ YAZA DEDİLER 😭😱😱😱😱
CANIM TORBAM ARTIK TORBAMLA KANKA OLDUK 😂😂 UMURSAMIYORUM
Gelin keyif kahvesi içelim keyfim yerine geldi
İtinayla yardım kabul edilir 😁
Maşallah destan gibi yazmışsın kız geçmiş olsun hayırlı olsun makina hangi marka
Bas konuş sag olsun 😂😂
Altus A+ ıs isı pompalı ALTUS 🤣🤣
Bende Beko aldım canım A+++ aldım ütü özellikli hayırlı olsun kuzum
Teşekkür ederim cnm benim bütün beyaz eşyam Altus o yüzden bunuda Altus istedim
Hayırlı olsun kuzum benimkide Beko herseyim
Heyyyy masallahhhhh kolay gelsin dünya kadar iş var iş bittikçe iş cikariyom kendime
Bende öyle canım asla işlerim bitmiyor
Günaydın Büşra.
Kahvaltı ✅
Kahve ✅
Nasıl dayanıyorsun bu tempoya maşallah. Yani mecbur kalmadıkça birlikte yaşamak zor bence kendi ailen bile olsa yakın olsun ama kapın ayrı olsun en güzeli. Beklediğinden kısa sürer inşallah torba işi
Rabbim veriyor kolaylığını canim sağlığım yerinde olsun da hep böyle tempolu gitsin
Ben yakında olmak istemiyorum canim o yüzden İstanbul' a taşındım
Hayırlısı ne zaman sa o zaman kurtulayım canim alıştım artık
Belliki bezi durumlar var öyleyse uzak durmak en doğrusu insan yaşadığını kendi bilir ancak.
Öyle tabi bazen bizim için şer gibi görünene vardır bi hayır.
Arada kavga iyi geliyo ya ayni monotonluktan sıkılıyorum bende enerjimi atıyorum bide hediyeyle tatlıya bağlanıyo 😁 işteyim ne olsun bacım öğle arasına girdik yemek saatini bekliyorum bide kolay gelsin
Gerçekten öyle canim kolay gelsin
1,492,083 soru
24,380,576 cevap
348,701 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın