0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Arkadaslar daha öncede sormustum. En son 1 ay önce kizimin dogum gununun fotograflarini kayinvelimgile ve kayinpederime whatsaptan gönderdim,ondan önce iyi konusmustuk telefondan  ama bunlar ne aradilar ne sordular,1 ay oldu ne biz ne onlar aramadilar.

Eltimde dogum yapacakti bu ay yani bilmiylrum, biz eltilgille görusmuyoruz, 

Sizce ariyimmi yoksa kayinvelimgil kendisimi arasin,

3 Cevaplar

+1 oy
(1,323 puan) tarafından

hayatta şunu öğrendim; ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk..

arayasın varsa ara kimseden bekleme. ha görüşesin çok da yoksa boşver onlar ararsa konuşursun. yani canın ne istiyorsa öyle yap

(92 puan) tarafından

Aynen canim haklisin walla 

-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından

Siz kendinizde araya bilirsiniz.Hep karsi taraftan beklemek dogru deyil.Belkide onlarda sizden bekliyor.Yani tabi aranizda bir problem yoksa aramak isterseniz

(92 puan) tarafından

Haklisin canim ama 2 sene önce kaynanam benim evinde Kalmami istememisti ogunden beri az mesafeli dururdum,yani aramam bayramlarda ararim, ama o aradiginda guzel guleryuzlu konusurum.esim hic gitmez onlara uzak sehirlerde yasiyoruz, bana babangile git dedigi iicn,yani orda kal senin icin daha rahat olur demisti bana kaynanam. Esimde bende gitmeyiz ama arariz bayramlarda, onlar arayinca konusuruz normal

Yani böyle canim, bi beklentimiz yok.

Ama dogum gununu kutladik gönderdim hic aramilar,bizde aramadik.yani bazen diom arim buyukluk bende kalsin,bazen de diom arayip ne diycem yani bisey de yok

0 oy
(888 puan) tarafından

Büyükler genelde aramazlar küçükler arasın diye beklerler. 

(92 puan) tarafından

Haklisin canim ama 2 sene önce kaynanam benim evinde Kalmami istememisti ogunden beri az mesafeli dururdum,yani aramam bayramlarda ararim, ama o aradiginda guzel guleryuzlu konusurum.esim hic gitmez onlara uzak sehirlerde yasiyoruz, bana babangile git dedigi iicn,yani orda kal senin icin daha rahat olur demisti bana kaynanam. Esimde bende gitmeyiz ama arariz bayramlarda, onlar arayinca konusuruz normal Yani böyle canim, bi beklentimiz yok. Ama dogum gununu kutladik gönderdim hic aramilar,bizde aramadik.yani bazen diom arim buyukluk bende kalsin,bazen de diom arayip ne diycem yani bisey de yok

(888 puan) tarafından

Haklı sebeplerin varsa aramayabilirsin tabii ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 369 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 223 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 339 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu

413,563 soru

12,449,907 cevap

46,277 kullanıcı

Kategoriler

...