+2 oy
53 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (972 puan) tarafından

21 aylık mamayı bıraktık ama karadut özü veriyorum 1 hafta oldu belkide 40 CC ye kadar düşürdüm dahada aza sonra vermedim kıyameti kopardı hiç bir şekilde uyutumadim eşimde kızıyor sen aliskanligini çabuk bırakabilir misin diyor belkide onun yüzünden istikrarlı olamıyorum belli bir süre icsinmi yoksa aglasada verme mi diyosunuz napacagimi şaşırdım

2 Cevaplar

0 oy
(14,148 puan) tarafından

ağlattıktan sonra tekrar vereceksen niye ağlatıyorsun? 

ağlar, normal. 

gece emzirmesini kestim ben. 3 gece ağladı. sabrettim ve şu an gece emmiyor. memeyi komple keserken yine ağlayacak büyük ihtimalle. 

(14,148 puan) tarafından

böyle böyle bırakacak. en basitinden biz büyükler niye sigarayı şak diye kesemiyor. belli bir süre zorluk yaşıyorlar, sonra bırakıyorlar. çocuk için de aynı durum geçerli. babası da az sabırlı olsun çocuk büyütmek o kadar kolay değil 

(972 puan) tarafından

Haklısın en çok stres olduğum mevzu bu oldu inşallah başa cikarim

önce (972 puan) tarafından

Yorumun bana cesaret verdi aglasada vermiyorum ama dün hiç aglamadi bugün çok ağladı bide boynumu emiyormus gibi yaptı içim çok kötü oldu inşallah çok uzun sürmez unutması 

önce (14,148 puan) tarafından

yaaa, analık çok zor. insan kıyamıyor. gece emzirmesini bırakırken ben böyle zorlandım. ama artık saat başı kalkıyordu, uykusuz ve yorgundum. dayandım o ağladı ben ağladım vermedim. şükür şimdi derdi olmayınca geceleri güzel uyuyor emmiyor diye. 3-4 gün ağladık birlikte.

ben de şimdi kara kara memeyi komple kesmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. ben buna hazır mıyım bilmiyorum.

birkaç gün daha sürer belki ama bırakır. 

önce (972 puan) tarafından

İnşallah rabbim sanada kolaylık versin bende memeden keserken çok ağlamıştım 

-Reklam-
0 oy
(1,273 puan) tarafından

Bir alışkanlığı bıraktırmaya çalışıp sonra kaldığınız yerden devam ederseniz çocukta "yeterince ağlarsam istediğimi elde ederim" bilinci oluşturursunuz. Ya o bıraktırma işine hiç girişmeyin zamanla bıraksın. Ya da başladıysanız geri adım atmayın. Çocuklar konusunda çok önemli bir husustur bu verdiğiniz bir karardan geri dönmemek. Eşinizle de tutarlı olun ki diğerinden destek bulmasın.

(972 puan) tarafından

Yok canım o konuya dikkat ediyorum ağlayarak bişey yaptiramazda bu diğer şeylerden farklı yavrum ağzıni emiyormus gibi yapiyor zamanla bıraksa daha iyiydi ama doktor 18 aylıkken bırakmanızı şöyle mamadan rahatsizlaniyodur dedi karın ağrısı oluyodu sürekli daha yeni bırakabildik ilk eşimi ikna ediyim 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 63 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde Hasret3434 (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 26 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde Hasret3434 (71 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.

413,557 soru