+1 oy
224 göst.
önce Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Hiç sevmiyorum evde olmasını yaa batıyor resmen elinde hep tel oyun oynar hep yatar yatmasada yatar gibi anlanır tam bi enerji sömüren valla yaşkandırdı beni yaa hepte benden iş bekleyen 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,926 puan) tarafından

Görmemezlikten gel o yokmuş gibi davran, ben öyle yapıyorum 

önce (60 puan) tarafından

Gezip duruyo evin içinde bi içeri bi balkona sinir bırakmadı bende

-Reklam-
+1 oy
önce (772 puan) tarafından

İşe gitmiyor mu Benimkide vardiyalı o evdeyken hiç iş yapamıyorum ama temizlik yapamayıncada bana geliyolar 

önce (60 puan) tarafından

Gitmedi iki gündür deminde kavga ettik hepten sinir tepemde bişey istiyorum yok olmaz düşerse şöyle yaparım böyle ederim isteksiz yaptığı için çiçeği düşürdü heryer toprak ona rağmen yapmadı istediğimi gittim yattım slk takmıyo gibi oyun oynuyor şimdide

+1 oy
önce (2,607 puan) tarafından

Elinden telefonu al birlikte kendinize birseyler hazırlayın vakit geçirin benim eşim hiç eli durmaz evi toplar yardım eder sonra hep beraber oyun oynariz baya dolu dolu geçiyor izin günlerimiz ramazanda 1 hafta izinli olacak diye aşırı mutluyum keşke hep evde olsa diyorum 

önce (179 puan) tarafından

Ne oyun oynuyoruz 

önce (2,607 puan) tarafından

Parmak boyasi yaparız hamur işi yaparız aklımıza o gün ne esmişse onu yaparız ama en çok kızımla ben eşime dalarız kızım çok sever sjsj 

+1 oy
önce (467 puan) tarafından

Bence çoğu erkek böyle, iyi anlaşırız ama evde olmadığı zaman daha rahatım resmen

+1 oy
önce (2,744 puan) tarafından

Biz beraber öğlene kadar kahvaltı keyfi yapıyoruz beraber izlediğimiz dizi filmlerimiz var iş yaparken onları açıyoruz. Ya da ne bileyim aile olarak geleceğe dair insanın hayalleri, planları olur. Onların sohbetlerini yapıyoruz. Aldığımız şeyler ne kadar pahalilanmis onlardan falan bahsedip egleniyoruz :D Ortak noktalar bulursanız evdeki varlığı değil yük olmak, huzur olur :) 

+1 oy
önce (15,959 puan) tarafından

Evde olduğu tek gün pazar. O günde evde ufak çaplı bir kriz çikar mutlaka. Hergün evde olsa kafayı yerim kesin. 

+1 oy
önce (3,115 puan) tarafından

Aha aynı ben eşim 5 aydır işsiz evde benle oturup benle kalkar bütün işleri bitirip tlfonu alıp oturduğum anda beni görür iş yaparken asla görmez tlfonla oynar işedi girmek istemiyor ne yapacağım bilmiyorum Allah bize sabır versin 

+1 oy
önce (2,100 puan) tarafından

Benimki 7 24 evde ama evden çalışıyor 

0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

Keşke keşke benimde kocam hep dibimde olsa yaaaaaaa

önce (1,416 puan) tarafından

bende oyle dedm en son simdi gitsin diye gun sayiyom 

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Bende senin gibiyim vallahi kocamı kolundan tutup dışarı atıyorum oda gidiyor anasının üstüne geç geliyor eve bende rahatıma bakıyorum hiç çekemem onu

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Benim eşimde hep evde olur harftanin iki günü çalışır severim eşimin evde olmasini

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 63 göst.
+2 oy
6 cevap 66 göst.
0 oy
11 cevap 392 göst.
0 oy
5 cevap 96 göst.

413,163 soru

12,439,217 cevap

45,918 kullanıcı