+1 oy
113 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar ben göğüs büyütme estetiği olacağım daha doğrusu olmak istiyorum özel çok pahalı devlette yapılıyor mu bir bilginiz var mı çam sakuraya  randevu aldım ama önce bir sorayım dedim daha önce aranızda yapan oldu mu bir bilginiz var mı göğüslerinden dolayı aşırı özgüvenim düşmüş eşime şikayetçi ama bir yandan da  olmamı istemiyor biraz da maddiyattan ötürü ben de onun için devlette yapacağım diyorum acaba yapıyorlar mı

5 Cevaplar

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Canım bende olmak istiyorum ama yorumları okuyunca korktum devlet hastanelerinden dolayi

önce (6 puan) tarafından

Ya ben de çok olmak istiyorum ama özel de çok pahalı yani 250 bin 280 bine kadar fiyatları var şimdi devlet nasıl yapıyor ben büyütme ameliyatı olacağım hani yapıyor mu tam olarak bilmiyorum onu öğrenmeye çalışıyorum

-Reklam-
0 oy
önce (5,609 puan) tarafından

Istege bagli olmuyor galiba onun sartlari var diye biliyorum vel agrisı omuz yarasi falan oluyor buyk gogusluler vucuta sıkıntı verince yapiyorlar diye biliyorum ama genede bir sor danış 

önce (6 puan) tarafından

Ben büyütme ameliyatı olacağım

önce (311 puan) tarafından

Aaa öyle mi ya benim de aşırı büyük göğüslerim çok rahatsızım ciddi ciddi boynuma sırtıma ağrı yapmaya başladı biraz daha buyuseler göbeğimi geçip kasigima kadar sarkacaklar o derece :(  küçültme ameliyatı çok istiyorum ama ikinci bir çocuktan sonra yaptırmayı düşünüyorum devlet yapmıyor sanıyordum uzulduydum bir umut oldu bu yorum 

0 oy
önce (3,841 puan) tarafından

Bence sağlık sorunu olmadığı sürece yapilmiyordur 

Yoksa herkes devlete gider kimse özele gitmez ki

0 oy
önce (288 puan) tarafından

Kız ben küçültmek istiyorum sen büyütmek :)) 

önce (96 puan) tarafından

Ah ah herkesin dertleri ayrı işte bende bûyutmek istiyorum ama malesef amiliyaf fln olamam doğal yolarla da buyutemiyiruz büyük olanalrda kuçültmek istiyor hadi ett bize bedua da tutsun insallah deki insallh onların da benimki kadar büyürler diye 😂

önce (288 puan) tarafından

Ben verim biraz sana 😅😅😅

Oluurrr 😂😂😂

0 oy

Çam sakura hastanesini arayıp bilgi alabilirsiniz 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 374 göst.
+1 oy
4 cevap 123 göst.