Herşey 60 derece yıkadım dün tedavi başladık kızlar kwella kullanan varmı yada geçen. çok korkuyorum ya
Çok zor ya biz de ne ilaçlar ne karışımlar denedik olmadı dün tekrardan başladik. En son hap verdi geçmezse fakülteye sevk edecem dedi doktor. Gebeyim diye bana vermedi eşim tek kullanıyor krem verdi bize de. Momecon diye bir krem vermişti kasintimi kesen tek şeydi şimdi gebeyim diye onu da vermedi nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Amin canım
@Binefs
Eczaneden uy,üz karişimi yaptırın hamile/bebek/ yetişkin özel hazırlanıyor bende hamileyken geçirdim üstelik kızımda bır buçuk yaşında bile değildi
Krem losyon hepsınde tekrarladı
Tek çözüm eczane karişimi
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Eczaneci doktor onayı olmadan hazırlayamam dedi sadece kızıma hazırladı. 15 aylık o da.
Zararı olduğunu düşünmüyorum benim kizda o aylardaydı , 18 aylikken doğdu kardeşi
Başka krem losyon çözüm değil düşmanima vermesın çok kötü illet
Her eczane farklı kremlerle hazırlıyor olabilir. Belki de ondan dolayı.
Biz de rezil olduk vala vücudum yara olmuş hep kızım da çok huysuz sürekli kaşınıyor duş aldırmaya korkar oldum soydugum gibi saldırıyor vücuduna
Yine tekrarlar.
Eczaneden karişim yaptırın , özel, devlet, fakülte yazan krem losyon sonrası tekrarlıyor
Çok geçmiş olsun
Merhaba ben 34 haftalık hamileyim 9 haftalık başladı l 16 haftada bitmişti 2 ay sonra eşim tekrar kaşınmaya başladı o zamandan beri kaşınıyoruz şimdi 3 yaş kızım ve eşim kaşınmıyor bende kaşıntı hala var ama Dr **** geçmiş kaşıntı normal dedi mercekle bakmadığı için içim rahat değil doğum da yaklaşıyor vucudumdaki yaralar vs iyileşti kaşıntının hala olması normal mi
Kaşıntı belli süre devam ediyor maalesef
Çok geçmiş olsun 💐
Mercekle mi bakiyorlar
Anladım teşekkür ederim
@Binefs evet mercekle bakılmadan anlaşılmaz zaten özele gittim iki kez mercekle bakıp öyle gördü karışım reçetesi yazdı elhamdülillah geçti diye düşünüyorum ama kaşıntı çok az da olsa hala var normalmiş öyle diyorlar ama inşallah öyledir hamilelik burnumdan geldi bu illet yüzünden
Hiç bilmiyordum bir yıldır gidip geliyoruz bir gün olsun kimse mercekle bakmadı
Nasıl anlıyorlar peki **** olduğunu alerji de olabilir başka bir şey de ben tekrar gitmek istiyorum ama maddi durumum yok devlet hastaneleride randevu vermiyor şimdi **** ilacı kullanmıyorum ama kaşıntı geçmek bilmiyor hafif de olsa korkuyorum tekrarlıycak diye mercekle bakmadan hala var mı yok mu bilemezler
Bilmiyorum ki hiç mercekle bakildigini görmedim burada yaklaşık bir yıldır gidip geliyoruz. Kızım 1.5 aylıktan beri öyle.
Nerde yaşıyorsun canım ben İstanbul'dayım eğer istersen özeldeki Dr un verdiği karışım reçetesi var ailecek kullanabilirsiniz ama u****olduğundan da emin misin o da var birde bebeklere ayrı yetişkinlere ayrı eczanede satılan bi ilaç var xabion diye yetişkinlerin ki yeşil bebeklerin ki pembe
Diyarbakır'da yaşıyorum. Bilemedim doktor kaşıntı dedin mi **** tedavisi veriyor
Bana da öyle yaptılar en son özele gittim hamilelikten dolayı **** ilaçlarına alerji olmuşsun dedi alerji ilaçlarıyla bi haftada geçti ama maalesef iki ay sonra **** eşimde çıktı şimdi **** geçti mi bilmiyorum kaşıntı var yaralar yok
Kızım da cildi çok kötü olmuş 4 gün önce karışım kullandık bugün duş aldirdik.
Karışımdan sonra çok daha kötü oldu kasintidan artık ağlıyor karışımdan önce böyle değildi.
Alerji olmuş canım iyi bir nemlendirici al kullan cildi kuru mu benim de öyle oldu Bi sabah uyandım ki her yerim yanıyor o gün dayanamadım özele gittim alerji kremleri vardı gecesine rahat uyudum eğer vucut kuru ve kabarık tabaka halindeyse alerjidir
Cilldi çok kuru değil aslında. Ama tabaka halinde cildi. Evde zatiden alerji damlası var versem mi acaba ya da doktora göstermeden vermesem mi hani görse sonra vereyim
Alerji kaşıntı yapıyor mu peki.
Kıyamam yavrucak alerji olmuş canım bende de aynısı olmuştu **** ilacını sürdükçe harlandı evet alerji çok kaşınıyor hatta uyuzdan çok daha kötü bi kaşıntısı var berbat bi şey o çocuk nasıl dayansın ben bile zor dayandım Dr götürebilirsen götür ya da sağlık ocağına alerji için krem vs versinler
Merhabalar geçmiş olsun. Geçmek bilmeyen bu illeti bizzat ailecek yaşadık gerçekten psikolojik olarak çok kötü etkiliyor insani en sonda ne yapalım dedi biraz araştırp sorup soruşturduk inanmyacaksnz ama koyun ilacı geçirdi hiç bir zararı yok yan ettkisi dahi yok çocuğuma bile sürdüm 2 günde geçti ilk duyunca bizde şok gecrdik ama denedik ve gerçekten geçti çok şükür veterinerden bulabilirsniz
Merhaba nedir acaba o bahsettiğiniz ilaç
Adını hatırlamıyorum fakat veterinere gidip koyun ilacı isteyebilirsiniz böyle normal Orta boylarda bir şişe
413,237 soru
12,441,509 cevap
45,998 kullanıcı