Kız siz şaka mısınız yok kocamın bı tarafları kalkmıyor napmaliyim yok kocam hediye almadı hıncımı nasıl almalıyım yok kaynanam yoğurt mayalanmış sizce almalıyım cidden acaba bazen dalga geçmek için bu postların açıldığını düşünüyorum admine sesleniyorum nolur mantıksız soruları gözden geçirilsin sonra yayınlansın..😃
Dayanamıyorum artık...
Hahaha Halit Akçatepe geldi aklıma dayanamiyom dayanamiyommmm
Yeto artık 😃
Bnce onlar işsiz canım vakit buluyorlar dert edinmeye verecekler onları bana ellerine birer elişi bak bakm böyle oluyorlar mi🤣🤣🤣🤣
Nasıl buluyolar acaba onun taktığını versinler bana bı kahve içmek dünyanın en lüks şeyi 😀
Hahhahahahaa bence en olay post bebeği 40 gün yikamam diyen post açan kişi neyseki onun kayınvalidesi akiliymiş 🤣🤣🤣
Tam da onu yazmıştım Allah dan kaynana akilliymis diye post kalkmış
Yazık bebeğe üzüldüm inşallah bu kadar lincin üzerine bebeğini yıkar yoksa vay haline
Hahahhahaha ben artık şasırmıyorum bizimle dalga geçmek için açtıklarını düşünüyorum 🤣🤣
@Emineninanesii gelen yorumlara dayanamış kapatmış postu
Ay 40 gunde bebek mi yıkanır 4 ayda bir yıkasin hasta olur cocuklari
@Cinarinanasi2 ailesine göre yikanmazmiş, kayınvalidesi yıkamak istemiş linç yiyince kapattı, yazık bebeğe
Böyle soruları soranların yaş gruplarını merak ediyorum en çok😂😂😂😂
Büyüklerimiz boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır 5 yaşındaki kızım daha mantıklı şeyler soruyor 😀😀
Orası öyle ama akıl yine biraz yaş da istiyor bence:))
Ontur sorular soran kişiler aklından şüphe duyarım ciddi ciddi soruyoarlarsa tedvai olsunlar
Yada dalga geçiyorlar vardır başka nedeni olamaz
Bence bizim aklımızla oynuyorlar sıkıldım artık valla can sıkıntısından buraya giriyoruz buraninda suyu çıktı artık
Allah o soruları soranlara başka dert vermesin ne diyeyim
Amin bacım bunlar hep dertsizlikten zaten 😀
Valla bende diyorum acaba milletin ne derdi var benim derdimi duysa haline şükredip oturcak yerine
Birde googleden baksa hemen cevap alacağı soruları buraya soranlar var.
Bak onların amacı belki sohbet muhabbet etmek olabilir bunuda anlıyorum ama bunları anlamak mümkün değil
Amac o bacim dikkat cekmek
Başarıyorlar çünkü insan bı düşünüyor acaba ciddimi diye
Bende şok içinde okuyorum ya Allah başka dert vermesin inşallah 😂😅
Amin canım benim😀
Post açmak için post açanlar onlar 🤸🏻♀️🤪🤣
Post açmanın da bı şerefi olmalı 😄
Kesinlikleeeee onun bile şerefi kalmadı 🤣🤣🤣
Yazıklar olsun😄
Bu dertleri okuyunca kendi derdimi unuttum 😂😂😂
😄😄😄😄iyi bari bı işe yaramış
Tanımadığınız insanların burada yazdıkları şeylere niye bu kadar takılıyorsunuz kiiiaaazz
Yalnız şu kayanansinin yoğurt yollamaasiolacak iş değil ama bacım büyü muyu ufluyodur kiiazz içine 😂
Takılmaktan ziyade bu saçma postalardan sizde sıkılmadınızmi buraya canımız sıkılıyor iki sohbet etmeye giriyoruz uygulamanın amacı bu ama 10 posttan 9'u böyle saçma şeyler biz kapatıp gidelim onlara kalsın burası uygulamanın ismide deli annelerle sohbet olsun 😄😄😄shsjsk
Nasıl fikir kızlar
O zaman da soru kalmaz 😁 iki gündür açılan çoğu postlara cevap bile vermiyorum niye böyle oldu buralar oysa güzel sohbet ediyorduk 😁
Herkes anlık postu tavsiye postu falan açsa güzel sohbet döner ama bu mantıksız şeyler bayiyo zaten giresim gelmiyo
413,164 soru
12,439,273 cevap
45,923 kullanıcı