+1 oy
122 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından

Kızlar ne tür kıyafet giymekten hoşlanıyorsunuz bol kesim mi yoksa modernlik altında daha lux serı mı..?

Ben genellikle vücut hatlarımı belli etmeyen tek renk bol bir kesim seviyorum zaten pantolon giymediğim için etek gömlek veya elbise tercih ediyorum yaşım 26 ama kendime yakıştırıyorum. Bugün de arkadaşımla konuşurken biraz daha mı yaşına uygun giyin sen bunlar seni yaşça büyük gösteriyor dedi ben de ben böyle giyinmeyi seviyorum dedim. Onun ablasının görümcesinin istemesi varmış kendine kıyafet bakıyordu bana attı ben daha çok böyle modern kıyafetler bakıyorum falan dedi garibime gitti hani zevkler ve renkler tartışılmaz. Neyı belırtmek ıstıyor böyle gıyınmek kotu mu ..? 

Bu elbıseler 26 yaşı 40 mı yapıyor anlamadım 

image

Upload failed: [object Object] 

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,170 puan) tarafından

Oversize begenmezdim onceden ama son zamanlar herseyimi oversize aldim😁

önce (1,107 puan) tarafından

Ya bence bol kesim her insana yakışır 

-Reklam-
0 oy
önce (1,295 puan) tarafından

kapalı değilim ama bol salaş severim. bol kıyafet kışın sıcak yazın serin tutuyor net...

ayrıca rahat oluyor, göbeğim çıktı derdi de yok, elin kolun da rahat esnek hareket yapabiliyor falan. ben bolu tek geçerim

Aynen öyle bacı yani afedersin de götümüz başımız belli olunca daha mı iyi oluyor ben anlamıyorum ben de salaş seviyorum her yönden rahat ediyorum dediğin gibi gobegim çıktı derdimde yok en çok şikayet ettiğim noktalardan birisi gobegim zaten

önce (1,295 puan) tarafından

herkesin kendi tercihi tabi ama örneğin dar pantolonla yer sofrasına oturunca çok yemek yiyemiyorum ben ama bol pantolonla oturunca çatlayasıya yiyebiliyorum :)) ben konfor insanıyım biraz

0 oy
önce (2,454 puan) tarafından

İNSANLARIN MODERNLİK ANLAYIŞI DA GÖRMEYELİ BAYA DEĞİŞMİŞ 🫣🙃

Hayır hayır böyle giyinme kötü mü yani ben anlamadım Zaten benim takıldığım nokta da orası ben daha modern şeyler seviyorum demiş attığı etek de Bürümcük etek bir de böyle nasıl diyim kat kat etek kalem tarzı

0 oy
önce (1,274 puan) tarafından

Ben kendim açığım. Bazı kapalı arkadaşlarım benden daha güzel ve 'modern' giyiniyorlar. Tamamen neyi nasıl kombinlediğinizle alakalı. İllede dar kıyafet ya da açık olmasına gerek yok.

0 oy
önce (7,457 puan) tarafından

En üstteki mor gibi hatta o elbiseden var bende ☺️ favori alışveriş sayfamdır ande 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 224 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 180 göst.
25 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.

413,249 soru

12,442,186 cevap

46,030 kullanıcı

Kategoriler

...