Kizlar merhaba nasilsiniz?
Hamileyim ozel hastahaneye gidiyorum annem orda calistigi icin doktorum benden ucret almiyor .bende bu sefer bisey goturmek istiyorum.
Siz olsaniz ne gotururdunuz?kendim yapamam ev yapimi degil pastahaneden almak istiyorum acaba pastami gotursem?ya hediye baska biseymi?
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben teraryum götürmüştum doktoruma
O ne ki?
Cam fanusun içinde oksijen üreten bitki dikiyorlar havayı temizliyor surekli. Odasına koymuştu
Aa netden baktim.cok.guzelmis.arastiriyim.burda varmi acaba
Mutlaka vardir. Özellikle cicekcilerde
Evet bu çok güzel hediye olur
Ben doktor olsam hazır yaş pasta yemem dünyanın şekeri kreması var ıyyk:D Yerinde olsam kesinlikle onun adına bağış yaparım. Fidan bağışı, eğitim bağışı, LÖSEV'e bağış, SMA hastalarına bağış.
Bizde Azerbaycanda ele sey yok balim.
imkani olan hastalara , yetimler evine para toplanir oda herkes kendi adina yolluyor
Zaten internetten yapılıyor bağış, eğer istersen Türkiye'deki kurumlara bağış yapabilirsin. Doktoruna da sertifikasını verirsin. ÇEKUD var mesela düşünürsen. TEMA falan ya da.
Ev hediyesi bisiler alabilirsin veya Yicek bisiler alıp yanına çiçek alıp öyle olur ❤️
Ev hediyeside ola bilir canim.iyi fikir acaba ne alsam ya zevklerimiz uyusurmu.aslinda cok sade insan ama bilemedim
Bu arada Bayan mi Yoksa Erkek mi doktorunuz?
Bayan canim
Anladım abla Ev hediyesi Goturebilirsîn Mesala Masa koyabilecek Set alıp Yada doktorunuz Fotoğraf Tablosu yapıp götürebilirsin 🥰🙏
Masasına koyabileceği bir hediye alabilirsin isim yazili bir kalem olabilir veya kupa olabilir
1,499,650 soru
24,494,005 cevap
357,861 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın