+4 oy
278 göst.
önce Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Yüzünü görmeye dahi tahammül edemediğiniz, her gördüğünüz de yaşattıkları aklınıza gelen ve günlerce bu düşüncelerden çıkamadığınız insanlara karşı duruşunuz nedir ,tam manasıyla iletişimi kesmiyorum eşimin ailesi çünkü 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (2,029 puan) tarafından

En İyi Cevap

Tam anlamıyla iletişimi kesmek  bayramlarda eşinin hatrina samimi olmadan bi kaç gün geciripevine dönmek tıpta yazmaz ama ömür uzatır 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,437 puan) tarafından

Türkiye de EŞİN İÇİN (git,ara, konuş, görüş) diye birşey var 🤣 bende olmayan 🤐🙃

+1 oy
önce (2,607 puan) tarafından

Sana geldikleri gibi yürüyeceksin bak bakalım dünya nasılda dönüyor bu taktiği uygula ve izle 

0 oy
önce (19,024 puan) tarafından

Somut eyleme dönmüş kötülük varsa şahitli ispatlı görüşmem evime almam ama sinsi kötülüğü varsa aynısını ona yaparım mesafeli mesafeli eşimle gider gelirim eşimin yanında iyi konuşurum ama aramam sormam 

0 oy
önce (5,819 puan) tarafından

Ben tam iletişimi kestim. Değil eşimin ailesi, gözümün nuru olsun huzurumu kaçırıyorsa hayatımda yeri yok. Kimse kusura bakmasın ama kimse benden değerli değil 🙃

0 oy
önce (696 puan) tarafından

Bana her koşulda hiç Bi faydaları olmadığını anladığım günden beri onlarla olan bağı kopardım eşimde bildigi için hiç karışmaz bana eskiden bayramda yarım saat çıkar görüşürdüm eşim onuda yapma dedi bu yıl onuda yapmicam:))) Herkese hak ettiği kadar değer vermek lazım 

0 oy
önce (3,860 puan) tarafından

Ahhh caniiiim 

Keşke kesebilsem 

Olmuyor maalesef aksine eşim iyice düştü onlara 

Goturmeye çalışıyor ve bu yüzden huzursuz ediyor

0 oy
önce (20,677 puan) tarafından

Kestim bi hafta oldu evime giremezler istiyosa oğullarıda boşasın beni ama bensiz yapamaz o 🤭🤭

önce (78 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum. Sadece annesi ile kestim irtibatı. Eşim benden vazgeçmez çünkü o da annesini sevmiyor huyunun kötü olduğunu ve ona da kötü davrandığı için. Oldu da annem annem derse birgün bende aynı şekilde boşanmaya razıyım çünkü çekilecek biri değil annesi maalesef. Onu çekmektense boşanmak daha iyi.

önce (20,677 puan) tarafından

Aynen öyle ama eşimde biliyor annesinde yalan var iftira var ve. Bi gün sokakta kalsa ona merhamet etmicem yaptıklarını unutmucam 3 ay sonra komple gidiyorum burdan tüm kapılarıda kapattım Allah çıkarsın yanlarına bırakmasın inşallah

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Valla beş ay oldu ne onlar gelir ne ben tamamamiyle kestim iletişimi 

0 oy
önce (2,847 puan) tarafından

Onlar aramadığı sürece asla aramam. Aradıkları zamanda resmi ve kısa konuşup kapatıyorum. Daha fazlasını eşimde beklemiyor zaten

0 oy
önce (7,580 puan) tarafından

Ben eşimin ailesini çok severim sadece. 1 kişi hariç onunda sayesinde eşimin ailesinin evine 9 ay oldu gitmiyorum ama o benim evime geliyor

0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Ben iletişimi minimuma indiriyorum öyle insanlarla

0 oy
önce (6,985 puan) tarafından

Hiçkimseyle tamamen iletişimimi kesmedim şimdiye kadar ama yürümediği için eşimin ailesiyle 2 yıldır görüşmüyorum elhamdülillah 😊

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Tam olarak kestim sadece annesiyle. Diğerleri ile kesmedim kim zararlıysa onunla kestim.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 179 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
6 cevap 138 göst.

413,151 soru

12,438,612 cevap

45,902 kullanıcı

Kategoriler