+3 oy
570 göst.
önce Diğer kategorisinde (814 puan) tarafından

Sabahları erken kalkar işlerinizi yapar bitirirmisiniz. Kaçta kalkarsınız

42 Cevaplar

+1 oy
önce (1,670 puan) tarafından

8 de gece uyumayan kızını uyutan ben elendim

-Reklam-
+1 oy
önce (5,682 puan) tarafından

7.5-8 gibi kalkariz en gec. Cocugum o saatlerde uyanir genelde ,zaten calisiyorum da. 

Haftasonu da sabah cocuga 8-9 arasi kahvalti ettiririm. Ctesileri 9 dan sonra evi supurururum (aksamdan toplarim ) cocugu babasiyla parka,markete falan yollarim. Evin acik olan yerlerini mutfagin yerlerini silerim. Sonra kahvalti hazirlarim. 11-12 gibi kahvalti ederiz. Sonra mutfagi toplar aksam yemegini yaparim. Aksam da dusa girmeden once banyoyu temizlerim. 

Pazar gunu de sadece ev supurur ,2 gunluk yemek yaparim. Aksamda genelde utu ya da camarsir katlarim. 

+1 oy
önce (732 puan) tarafından

Bizim evde ailecek düzen yok malesef oğlum genelde gece direniyor uyumuyor sabah geç kalkıyor. Eşim vardiyalı çalışıyor üç günde bir gece nöbeti var sabah gelip yatıyor o gün mesela hiçbir şey yapamıyorum. Bekarken de zaten gece oturup sabah uyuyan tiptim. Ondan benim enerji öğlene doğru geliyor 😂

0 oy
önce (3,437 puan) tarafından

1 haftadır 6 da kalkıyorum sonra yatmıyorum .öncedende 6 da kalkardım herkesi okula işe gönderiri tekrar 12 ye kadar uyurdum küçük oğlumla 

Baktım her iş kalıyor artık yatmoyorum

0 oy
önce (20,514 puan) tarafından

9 dan önce kalkınca mutsuz oluyorum. 10 da kalkarsam mutlu oluuorum. Ama 4.5 yıldır 10 da kalktığım 1 elin parmaklarını geçmez.  

0 oy
önce (10,305 puan) tarafından

Her sabah 8 de kalkarım oğlum 2 senedir ana anaokula  gidiyo ve sabahçı onun için mecburen kalkıyorum ama yazın 11 e kdr kalkmam.

0 oy
önce (57 puan) tarafından

En geç 7 30 da kalkarım hiç doyana kadar geç saatlere kadar uyumadım 

0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Erken kalkmak benim için lüks gibi bi'şey 3 bebeyle😅 canları sağolsun. Biri uyusa biri uyanıyor falan 🥲

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Kızım  sabah 7  en geç 8.30 kalkar bende o kalkınca mecbur kalkıyorum ama  annemlere gidince 10 da kalkar Ilgın sekilde

0 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Kızım  sabah 7  en geç 8.30 kalkar bende o kalkınca mecbur kalkıyorum ama  annemlere gidince 10 da kalkar Ilgın sekilde xnm

0 oy
önce (208 puan) tarafından

En geç 11:30 12 30 arası uyanırım

0 oy
önce (278 puan) tarafından

Gündüz sabah namazından sonra uyuyamazdım ama şimdi sabahları 10'a kadar uyduğum oluyor sanırım hamilelikten her saat başı tuvalete yada su içmeye kalktigim icin

0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Bana kalsa kalkmam ama hem çalışıyorum hem de kızım erkenci kuş. Evde oldugum günlerde de daha yeni yeni 10a kadar uyuyabiliyorum. 6.30 olmadan ayaktaydı küçükken, şimdi en azından içerde o az TV izlerken ben uyuyorum ,3.5 yaşında.

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Her gün değişiyor 

0 oy
önce (1,971 puan) tarafından

Erken kalkmayı severim ama hemen işe girişmem. Namaz tespih okuma falan yapmak isterim. İsterim diyorum kızım 1 yaşında hala uyku düzenimiz yok nadiren yapabilir duruma geldim her gün düzenim yok 

0 oy
önce (2,106 puan) tarafından

Keşke kalkmasam ama çocuk olunca mecbur sabah erkenden kızım ayakta

0 oy
önce (1,881 puan) tarafından

Sabah eşim 7 buçuk gibi evden çıkar bnde olunla beraber mesaiye başlarım öğlen 2 gibi çocuklarin uyku saati o saate kadar temizlik biter , çocuklar uyanana kadar da yemekleri yaparım 5 gibi eşim gelir ,o saatten sonra da makinaya bulaşık dizmek haricinde bise yapmam

0 oy
önce (52,225 puan) tarafından

okul için kalkıyorum bir senedir ona kadar uyuyordu kızım okul tam gün oldu 

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Erkan kalıyoruz çocuklar sağolsun ☺️

Ama erken kalkmayı da severim öğlene kadar çoğu iş bitiyor 

0 oy
önce (3,606 puan) tarafından

2 çocuk var. 7 7.5 da en ayaktalar

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 845 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 668 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yarn1238 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubraumut (3,177 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,360 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...