Sabahları erken kalkar işlerinizi yapar bitirirmisiniz. Kaçta kalkarsınız
Hiçbir zaman erkenden kalkıp işlerini bitiren biri olamadım maalesef. Erken kalksam bile uyuşukluk yapar yataktan çıkamam. Ama hep özenmişimdir kalkıp işlerini halledenlere.
Çocuk ve ya çocuklar uyanmıyor mu
Benimkiler babasına çekmiş uyuyor. Bazen bebeğim kalkıyor gerçi belli olmuyor ama 6 yaşındaki oğlum çoğunlukla geç kalkar. 10-10 buçuk gibi.
Maşallah maşallah ☺️
Teşekkürler 🤗
En sevdiğim şeydir ama son zamanlarda çok zorlanıyorum düzeltmem lazım uyku düzenimi
Temizligi haftasonu hallderim haftaicide robot supurge yapar bende saat 12 1 e kadar yatarim oğlumu okula gonderir yatarim bitek haftaici yemek isiyle uğraşırım
Anladım canım sağol
Özel ümit de özlem yılmaz var o da çok iyi
Nurcan vardi arada ona götürdüm oda afyona gitmiş acıbadem abdulkadir götürdüm oglum alerjik bide baska doktorun görüşünü alayim diye arayış içindeyim bakarim canim onada sagol
Alerjikse nur hanıma götür direk . Ben çınarın ilk 6 ayını alerjik astım dan hastanede yata çıka geçirdim kaç doktor gezdik fayda etmedi çok ilgili bilgili bı doktor tavsiye ederim herşeyi detayına kadar inceler
Sağol canim
Max. 7.30 da kalkarım çocuklara kahvaltı hazırlar çıkarım, geri kalan işler akşama
Ya namazdan sonra uyumuyorum ya da 8 9 gibi kalkıyoruz. Evi toplar süpürür kahvaltı yaparım. Ekstra iş varsa kahvaltıdan sonra keyfime göre ya erken yaparım ya da hiç yapmam😂
Sen ben misin gülüm yorum yapmama gerek kalmadi 😂
Bi de erken yatıyorsan aynıyız. Geç yatarsam sürünüyom ahaha
Degisiyo askim erken yatarsam mükemmel yatmazsam kaylule yapiyorum oglen
22 yasına kadar 7 de en geç sekizde uyandım bir gün bile belki gec uyanmamısımdır okuldan dolayı öyle alıştım ama son 4 yıldır 10 dan önce uyanırsam günüm berbat geçer mahvolurum yani benım ıcın en önemli şey sabah geç uyanmak oldu esım yüzünden alıştım öyle
Ay yok 10 dan aşağı uyanmam genelde. Kızımda uyuyor.
Namazdan sonra zaten uyuyasıya anca zaman geçer
Çalıştığım için 7'de kalkarım. Hafta sonu da en fazla 8. Güne geç başlayınca depresyonda gibi hissediyorum.
9:30 10:00 arası kalkıyorum, bütün işlerimin bittiği zaman saat biri buluyor
Günüm gunumu tutmuyor o yüzden ben kaçayım
Ben seni tutim 🥺
Canimm nasilsin 🥲
Hiç uyumuyorum ki kalkayim.
Kizim geceleri uyumuyor.bende uyumuyorum gece 4-5anca uykuya daliyor sabah 7-8uyaniyir hamile oldugum icin yerimde oyalaniyorum kizimla bir saate anca kalkiyorum .
İsimide sirayla yapiyorum ev kalabalik diye once sabah kahvalti sonra gece iste oldumlari icin evdekiler uykuya bende islerime oglen 1e kadar islerim.bitiyor ara arada ayaktayim
7.30 da kalkıyorum çocuklar gidince en, geç 9.30 da işlerim biter
6 gibi güne başlarım çocuklarim uyusa bile ben uyuyamıyorum 10 tüm işlerim bitmiş olur yemeğim bile hazir olur
7 buçuk 8 gibi uyanıyorum hatta kaç gündür 7 de uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum 😏 kalkar kahvaltı yaparız sonra da islerimi hallederim öğlene kadar öğlenden sonra da yemek vs kızımla ilgilenme saati artık başlıyor akşam 8 / 8 buçuk gibi de pili ancak bitiyor 😁
Sabah 8 de Kalkıyorum Eşim ise 9 buçukta gidiyor Ona kahvaltı hazırlarim Yatarım tekrar ama şöyle söyliyim ben İşleri geceden yapıyorum daha rahat oluyor çocuklar uyurken yapıyorum Yarım kalanı sabah kalktığımda yaparım bana sadece kahvaltı ve akşam yemeği kalıyor iş onları yaparım ondan sonra bulaşıkları hepsi bir toplrim gece yıkarım
Çocukları sabah okula yollar uyurum 12 kadar doğum yapcam artık uykuda olmaz :))
Asla erken kalkan kişi ben olamadım çok isterdim sabah şöyle 6 da uyanayım bütün işlerimi halledeyim tüm gün bana kalsın ama imkansız ben o gün müsaitliğim varsa öğlene kadar uyurum valla uykuyu seviyorum sanırım 😂
Çocuklara bağlı 6 da uyandıklarıda oluyor 9 da uyandıklarıda uyanınca önce onları doyururum sonra işleri hal ederim
Normalde 10 gibi kalkardik o yüzden hiçbir şey yapamıyordum, yetişmiyordu hiçbir şey.gec kalktığımız için de bebek gece 1 de uyuyordu😰
Artık 8 de uyanıyoruz bebekte ona göre akşam 9 da uyuyor ve çok mutluyum😂
413,133 soru
12,438,225 cevap
45,890 kullanıcı