0 oy
125 göst.
önce Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

Kızlar Nasılsınız iyisinidir inşallah ben biraz daha iyiyim gibi ama üstüme ağırlık çöktü İş yok Zaten gece yapıcam Sadece yemeğimi hazirlicam Menüm balık çorba salata var sizde menü ne var bu arada kızlar size bişi sorucam 1  haftadır bizim evin karşısında Baykuş geceleri aşırı çok ötüyor Eşim diyor o evde Biri bişi olacak dedi bende araştırdım ölüm habercis yazıyor ama doğru mu bilmiyorum dünden beri Cidden Kafam almıyor hem çocuğuma doktora götür çarşı işi hallet eve gel derken yemek yapamadim annem yapmıştı koyup getirmiştim  Sağolsun Hem büyük oğlumu baktı hem yemek yapmış ben küçük oğlumu doktora götürürken Böyle kızlar Bu baykuş ötmesi Doğru mu hurafe mi bilmiyorum cidden 🙏🙏🙏

6 Cevaplar

0 oy
önce (412 puan) tarafından

Eşin saçmalamış ya hiçte umursamam nette yazan herşeye inansak ömrümüz uzar vs. Vs. Hastaliklar gibi gibi olurdu 😱😱😱

Kamu spotu 

Okuduğumuz herşeyin gerçekte yaşanan kişi ve kurumlarla alakası yoktur

👌🏻👌🏻

önce (374 puan) tarafından

Bende diyorum eşim saçmalıyorsun sen dedim sonra internet araştırdım sonra kafam almadı hiç kaç gündür 

-Reklam-
0 oy
önce (139 puan) tarafından

Canım bu tür şeyler kesinlikle hurafe bide neye inanırsan o olur onun için böyle şeylere inanmayın . Ben ilçede yaşıyorum yazın her geçe penceremin dibinde baykuş öter ben bunu kötüye mi yorumlasam varya hayatım berbat olur..

0 oy
önce (887 puan) tarafından

Ee baykuş zaten gece öter gündüz uyur gececil ha..y.van ya hani.

Bunun ölümle kötü seyle ne ilgisi var .

0 oy
önce (125 puan) tarafından

İnternette yazan her şeye inanmamak lazım bence sen içini ferah tut pozitif düşünmeye bak 

0 oy
önce (18,984 puan) tarafından

Dağ başında yaşamıyorsanız baykuş bize gelmiş diyemezsiniz bir sürü ev vardır onu görende bir sürü insan. Bence batıl inanç 

0 oy
önce (4,208 puan) tarafından

Bizim burda bi evin tepesine kullanılmayan bacanın köşesine bi baykuş yuva kurmuş hatta ailesi de var galiba😄 Öyle arada bağırıp duruyormuş. Ben duymadım sesini daha ama gördüm. Kaç yıldır bağırıyormuş hem de. Ölen kalan yok. Uğursuzluk vs de yok. Batıl inanç bunlar.

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 642 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 669 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -MickeyMouse- (13,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 519 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Allesok (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 486 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,427 puan) tarafından soruldu

412,974 soru

12,433,628 cevap

45,747 kullanıcı

Kategoriler

...