+1 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,984 puan) tarafından

Merhaba hanımlar dün okadar sinirlendim cinnet geçirecek seviyeye geldim ki anlatamam size dün eşimin acil bir ödemesi vardı annesinden 5 bin TL para istemiş neyse anneside atmış bir kaç saat sonra kayınpeder beni aradı sordu dedim evet bir ödememiz var böyle böyle diye anlattım sonrasında bir kaç gün öncede kızının kınası vardı görümcemin yani ve ben kayınpeder harici hiç bir görümcemle kaynanamla görüşüp konuşmuyorum aylardır çünkü görümcem olacak kişi telefonda bana cangır cangır bağırdı ve ben onun büyügüyüm zaten istenmeyen gelinim ben 3 yıl oldu biz evleneli neyse işte 11 aylıkta oğlum var kayınpeder dediki neden gelmedin dedim ki neden geleyim senin kızın bana bunları yaptı bağırdı çagırdı neden kızına söz geçirmek yerine beni baskılıyorsun üstelik bir davet bile yok ortada gelmemi isteyen insan arar sorar bir davetiye gönderir değilmi sonrasında bana ne desin 4+1 ev alıcam birlikte oturucaz sende bebeğini bize verip işe girip çalışacaksın dedi ben yine sakin bir şekilde hayır ben çalışmak istemiyorum birlik oturmak asla istemiyorum bunu kafandan çıkar dedim üsteledi bu hayır işe gireceksin siz evlenirken sen çalışıyodun falan dedi ama dedim şuan çocugumuz var onu bırakıp işe girmek istemiyorum ki eşimde istemiyor sen büyüt oglumuzu anneanne babanne büyütmesin diyor ki bende bu yöndeyim okadar üstüme geldiki oğlum senşn yüzünden bu duruma geliyor sıkıntıya giriyor çalışmıyorsun falan bana bagırmaya yükselmeye falan başladı karımıda kızlarımıda alıp gelicem o eve yani bize gelicekmiş torunum bizsiz asla büyüyemez diyor adam bana bende dedimki senin karın kızın ben hamileyken nerdelerdi okadar zor hamilelik geçirdim düşük riskim vardır bir tas çorba verenim olmadı annemde uzak şehirde hep akşama kadar tek yaptığım yatmaktı midem çok bulanıyordu hamileyken işte böyle böyle baya telefonda kavga ettik ben yine saygısızlık yapmadım eşimin babasıdır diye tlfu kapattım eşimi aradım durumu anlattım sinirden çatlıycam okadar zoruma gittiki adam bana diyor ki benim kızlarım karım sana bagırmış laf sokmuşsa sesini çikarma kapat konuyu görmemezden gel diyor neyse eşim eve geldi babasını aradı birdaha sakın benim karımı arama onun işe girip girmemesine biz karar veririz bizim evimize yaşantımıza karışmaya çalışma sakın dedi böyle bir hadsizlik olabilirmi ya aklım almıyor şehir degiştiricem sırf onlar yüzünden başka şehire gidicez çünkü çomak sokuyolar sürekli huzursuz ediyolar

5 Cevaplar

+1 oy
(56 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Zaten sinirliydim okudıkça sinirim arttı , eşinin senin yanında olup arka çıkması çok güzel canım birbirinizi hep destekleyin bir ömür boyu mutlu olun inşallah. Kayınbabana da gelirsek kocan çok güzel kapak etmiş, ha ama yine de için rahatlasın diye yazayım. Evlilik öncesi hayatından baban sorumluydu evkendin ve tamamen kocanın sorumluluğuna girdin, Allah katında evin geçimi erkeğe aittir ve kadının çalışması mecburi değildir. Kadın çalışsa dahi geçim erkeğe aittir kadın parası kadın istemedikçe kocasına dahi haramdır kaldıki kayınbaba kaynana yesin yada bu konuda söz sahibi olsun. Haa ana baba ya saygı da geçiyor Kuran da ama!! Bu ayrı bir ev ayrı bir aile olduğunuz gerçeğini değiştirmediği için sizin ailenize müdahale edemezler. Eşin annesinden para almış diye kendilerinde söz hakkı görmüşler madem öyle borcunuzu ödeyin kaynananıza dahada istemeyin bişe. 1 verdik diye bütün hayatınıza müdahale edicez kafasındaki aile fertlerine fırsat vermeyin ha senin baban ha eşinin babası kimse sizin ailenize sizin isteğiniz dışı müdahele edemez fikir söyleyebililer ama dayatamazlar.... 

(1,984 puan) tarafından

Çok güzel konısmuşsun agzına yüregine saglık canım babam ben 20 yaşımda vefat etti ben evlenene kadar hep çalıştım evet müdahale edemezler ben 32 eşim 33 yaşında üzerimizde üstünlük kurmaya çalışıyolar sadece 5 bin tl istedi diye onuda zaten ay başı vericez dedim ya Allâh herşeyin hayırlısını versin bazen eş iyi ailesi kötü olur bazende eş kötü ailesi iyi olur ben istiyorum ki karışmaya çalışmasınlar en önemli şey huzur çünkü benim huzurumu bozmasınlar kafam rahat bir şekilde çocugumu büyütmek istiyorum sadece

(56 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım maşallah dediğin gibi illa kötü bir taraf oluyo her hikayede çok şükür eşin olgun ve bilinçli biriymiş evine eşine karışılmasına müsaade etmemiş önemli olanda o Rabbim huzur mutluluk versin inşallah

(56 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun inşallah babanın o kısmı düşünemedim üzdüysem hakkını helal et canım 

(1,984 puan) tarafından

Helal olsun canım yok alıştım artık mecburen alışıyosun

(56 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah 

-Reklam-
+3 oy
(21,301 puan) tarafından

Uzun uzun açıklama yerine sizin fikrinizi sormuyorum bu konuda ben ve eşim karar veririz bizim hayatımız bizim kararımız der kapatırdım 

(3,193 puan) tarafından

Katılıyorum ++

(1,984 puan) tarafından

Dedim bacım dedim sen böyle yaparak oglumu zora sokuyorsun diyor bana 

(21,301 puan) tarafından
+1

Başlayacacam şimdi oğluna da ona da :)

(1,984 puan) tarafından

Başlayabilirsin bacım buyur 😀😀

+1 oy
(91 puan) tarafından

İyi bari eşin arkanda bir halt yapamazlar

(1,984 puan) tarafından

Evet oyüzden bana kinleniyolar zaten 

+1 oy
(638 puan) tarafından

Nasıl bir saçmalık şu anne babaların evlatlarının evliliklerine karışma çabaları beni çileden çıkarıyor çok büyük bir saygısızlık önce ortalığı karıştırıp sonra da bunlar anlaşamıyor boşanmalar çoğaldı huzur yok diye dertlenirler 

Ayy neyseki kocan senden yana olmuş

(1,984 puan) tarafından

Yaa bide kalktı bana dedıkı oğlum benim sözümü dinlemezse ipini çekerim onun dedi laflara bakarmısınız bizi yönetmeye çalışıyor böyle bişey varmı ya şaka gibiler

0 oy
(2,092 puan) tarafından

Kayinpeder inle niye bu kadar detay konuşuyorsun ki gerek yok yüz göz olmaya. Eşin halletsin Bi şekilde 

(1,984 puan) tarafından

Aşkım adam beni zorluyor rahatsız ediyor her aradığın bana böyle zorbalık yapıyo telefonunu açmayınca beni eşime şikayet ediyor açmıyor diye ama dün eşim dediki babamın numarasını engelle dedi 

(1,984 puan) tarafından

Eşimide manipüle etmesini çok iyi biliyolar eşim ses etmiyordu saygısızlık olmasın kalbi kırılmasın diye ama dün artık bardağı taşırdı

(2,092 puan) tarafından

Eşin müdahale edecek o zaman. Önemli konuları benle konus diyecek. Neyseki eşin farkında onların yoluna gitmiyor. Baskın karakter demek ki hersey onun düşündüğü gibi olsun istiyor. Bundan sonra açık vermeyin bari borç falan istemeyin 

(1,984 puan) tarafından

Eşim hep müdahale etmesine rağmen adam bunu yapıyor baskın falan değil kızları falan umursamazlar hiç babalarını sadece eşime hep baskı yapmış öyle büyütmüş ve eşimi benden kıskanıyor kendi kafasına göre planlar yapar baskaları için bilmiyorum ama bence yardım alması lazım elinden gelse tv'ye falan çıkar heralde 

(2,092 puan) tarafından

İşte kendince bir anlam yüklemiş oğluna. Belki kendi içinde haleldemedigj şeyleri oğlu üzerinden yapmaya çalışıyor falan. Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
10 cevap 575 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,841 soru

23,822,861 cevap

318,382 kullanıcı