Tamamen hobi olarak yapıyorum bana çok iyi geliyor satışta yapıyorum tabiki 🤍 Cok özgür bı hayattan iki çocuklu evde örgü yaptigim hayata geçiş yaptım 😂 İkisi de ayrı güzel amaaaa özgürlük baskaa iki oğlan tepemde ördüğüm liflerim baktıkça aşk yaşıyorum 🥺
Eline sağlık gerçekten terapi gibi geliyor . Bende kanvas çanta yapıyorum 😊
Maşallah çok güzel 🤩
Yaa bunun sahibi var mı 😁😁
Çok teşekkür ederim hepinize 🥰
@Gastamonlummm sahibi benim canım 😁
Sanat eseri resmen :) eline sağlık
Teşekkür ederim canım bitiriyim de paylaşırım 🥰
@-HEMDEM- güle güle sağlıkla kullan o zaman canım 😍
Sağol canım inşallah bi hayırlısıyla bitiriyim de 🥰
Becerikli hatunları severiz 😊 Ben şu yaşıma sıfır yetenekle geldim :)
Bende öyle gelmiştim de deniyim dedim baktım oluyor ordan devam ettim😃
Örnek var mı elinde cnm
Var bir kaç tane yaptım
Senin için bı sakıncası yoksa videosunu atabilirmisin
Yukarıda paylaştım çantaları canım.
https://youtu.be/sYvmnEdGbD4?si=5AODflGzE23kJq7h
Yaa gerçekten çok güzeller maşallah elerine saglik satiyormusn
Yazmalarim bitsin bende yapacam bir tane kendime:)🤣
Ama gerçekten güzel yapmiş hella olsun
Bunlarda benden
@Fermel02 evet canım almak isteyen olursa satıyorum. Elimde şu an 2 tane kaldı
Yapın canım güzel oluyor terapi gibi
Kaça satiyorsunun
600e canım
@-HEMDEM- Bu çantalardan hep yapmak istedim çok güzel emeğine sağlık denicem bir gün elimdeki siparisler bitsin 😍
@Fermel02 emeğine saglik canım ne güzeller ❤️
@Yaralibikiz dene canım yaparsin teşekkür ederim bu arada 🌸
Çok sağol teşekkür ederim🥰
Ellerine sağlık kusura bakma canım merak ettim neden bu kdr uzun ince bizde aynı modelden daha geniş yaparız.
Buda benim el emeğim ütülenmemis
Genel de ince uzunlar disarda gordugum de bu şekildeydi nenemlerde de vardi böyle ince uzun keseymis
Nasıl talep edilirse öyle yapıyorum canım genelde bu şekilde istiyorlar ❤️ yazmalar çok güzel emeğine sağlık 🥰
Suplaları da mı kendin yaptın canım. Kendin yaptıysan hangi ipi kullandın. Çok güzeller. Ellerine sağlık.
Polyester makrome ip ile yapıyorlar ince olanlarından ☺️
Örgü makrome canım kendim yaptım çok kolay ama sadece fazla ip yiyor bı tane ip bı suplaya yetiyor .
Buda benden olsun el işi candirrr eline sağlık çok güzel olmus
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor 😍
Çok güzel olmuş emeğine eline sağlık Tunus işi candır ya eskiden çok yapmıştım patik bu model liften de çocuk lifi yapmistim
Teşekkür ederim canım ❤️
Harika ellerine sağlık canım benim 😍💕
Teşekkür ederim canım benim ❤️
Eline sağlık canım tunus işimi yapıyorsun geçende bende bu model yapayım dedim tunus işi yaptım olduda ama tek sıkıntı orlonum çok kalındı🤣 bu arada suplalarında çok güzel onlarda el emeği sanırım
Onları da ben yaptım canım çok seviyorum örgüyü 😍
Eline sağlık çok güzel olmuş onlarda bende seviyorum ama o kadar becerikli değilim
Yaparsın canım çok basit ve hızlı biten bı model
Denicem inşallah 😍
Eline emeğine sağlık canım çok güzel yaa helal olsun vallahi 👏😇
Sağol canım benim 😍
Eline sağlık canım çok güzeller. Gerçekten el emeği başka oluyor🩷
Demi yaa cok kıymetli 😍
Buda benden olsun battaniye lif ve kazaklarimda var ama simdi resmini cekmek icin gardropun ustunden indiramiycem 🥹
Çok tatlı ❤️
Tesekur ederim canim terapi gibi bisey bunlarla ugrasmak @Gudubet cok teşekkür ederim
Öyle cidden ama buna gözüm kesmiyor yapamam denedim baştan belliydi olmucağı bıraktım🤣
İnanirmisin bilmiyprum ama sabah aldim migrosdan ipleri ne yapsam diye dusundum Internette puf iplerden oyuncaklar gordum yapmaya başladım ve eglenceli geldi birakamadim tum gun gece 3 de bitirdim yani bir gunumu aldi sadice eglenceli hemen bitti yapmaya baslasan devami gelir
Örgü çok zevkli upraşı çok olunca gözüm kesmiyor, yoksa dediğin gibi bi oturdumu insan kalkamıyo
413,650 soru
12,452,189 cevap
46,351 kullanıcı