+1 oy
58 göst.
önce Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Merhaba kızlar .Sakarya'da yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlarım yazabilirmisiniz .Adapazarı ve hendek tarafı nasıl bir yer .insanları nasıl yaşam kolaymi .

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

+1 oy
önce (3,028 puan) tarafından

Yobazlıkta bir numara diye düşünüyorum kızmayın bana 🤭

önce (149 puan) tarafından

Valla canım kızamıyorum .biz yeni atandik gidip gorucez bakalım 

önce (4,806 puan) tarafından

Neye istinaden bu şekilde düşünüyorsun merak ettim 

İnsanları çok tuhaftı ben gittiğim zaman. Bir ilçesi var Serdivan orası iyiydi. Göçmen çoktu orada. Ama şehir merkezi ve hele de Hendek falan garipti. Hâlâ iş için gidiyoruz BMC ve Otokar'a her gidişimde garip hissediyorum :) Kocaeli ile bitişikler ama Kocaeli çağ atlamış bence. 

önce (149 puan) tarafından

Allah Allah yan yana olup bunkadar kültür farkı olması neden acaba .artık gidip gorucez .yaşadıkça alışırım tuhafliklarinada .herbyerde var yanlış yobaz insanlar .Allah iyi insana düşürsun

Amin hepimizi. Yobaz deyince insanların aklına aşırı dindar gelir şimdi o konuya da açıklık getireyim, yobaz o demek değil :) 

-Reklam-
0 oy
önce (65 puan) tarafından

Bır hendeklı olarak iyisine denk gelirsen güzel kucuk bır ilçe ama suriyelılerden  sonra kotu oldu hendegım cahil yobaz ınsan cok var her yerde var burda daha çok var 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Sonbahar05 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aysimammm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.

413,084 soru