0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Kizlar merhabalar 18 aylık kızım hiç uyumuyor. Bütün gün evde koşturup bütün zararlı şeyleri yapıyor. Artık bel ağrısından ölücem. Gece 12 de uyuyor Sabah 7 de uyanır öğlen uykusu asla uyumaz. Bütün gün hiç durmaz. Allah rızası için bana bir akıl verin kurban olurum onu veren Rabbime ama artık oturup ağlıyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,226 puan) tarafından

oglen uyumadigi icin gece gec uyuyot. yorgunluktan ta sapitip huzursuz ve hareketli oluyor gun boyu

(7,226 puan) tarafından

ben olsam ogleni uyutmaya calismakla ise baslarim . uykusunu alan vocuk daha sakin dinlenmis olur. yorgun olmaz aksam da sakince vakitlice uyur . tek uyku oglen 11 12 arasi uyusa yeterli. aKsami da 9 da zirt diye uyur . 

(23 puan) tarafından

Yapicam yarın baslicammm

(53,246 puan) tarafından

zorluyordum.bagiriyordum bir saatten fazla uyutmaya cakismakla geciyodu 20 dk sonra kalkiyodu oda uyursa en sonunda gündüz zorlamayi bıraktım ama aksam erkene alistirdim

(1,534 puan) tarafından

Buna katılıyorum düzensiz olunca beyni dönüyor çocukların Sabah erken kaldırıp gündüz uyuturum bence uykudan başla 

-Reklam-
0 oy
(3,815 puan) tarafından

3 yaşına doğru biraz duruluyor canım 

0 oy
(258 puan) tarafından

Sabah 7de kalkıyor ya öğlen 11 de ılık bir duş aldır saçını tara saçını okşa zaten 18 aylık hala emziriyosundur diye düşünüyorum emzirirken başını okşa uyut en fazla 12 buçuk 1 buçuk gibi kalkar 

0 oy
(6,646 puan) tarafından

Mutlaka gündüz uykusuna alistirmalisin ılık duş aldır uyutmaya çalış sende oda çok rahat edeceksiniz 

0 oy
(2,389 puan) tarafından

Canim ayi daha cok kucuk ve yeteri kadar uyumuyo o yuzden de asiri hircinlasiyo sen uyusun uyumasin en azindan 1 saat oglen vakti yataga yatir yatakta vakit gecirsin masal anlat kitap oku aksam cok gec yatiyo 9 da yatir mesela uyumasa da yatakda vakit gecirsin zamanla uyumaya başlayacak iyi uykusunu alamayan cocugun herseyi bozulur beslenmesi huysuzlugu gelisimi herseyi bozulur 

0 oy
(228 puan) tarafından

Öncelikle bebeğine bir düzen oluştur. Sabah 7 kalkış 8-9 arası kahvaltı vs gibi. Öğlende 12-13.00 gibi zorla da olsa uyut. Duş aldır, o saatlerde yatağında olsun sırtını okşa mayışsın, emzirmek gibi. Sonra da en geç16.00-16.30 gibi uyandırıp saat 21.00-21.30 gibi yatağında olsun. Öğlen uykusu için yapacaklarını burada da yapabilirsin. Önce çok zorlanırsın ama zamanla o da alışır. 

0 oy
(3,511 puan) tarafından

Öğlen uyusun şekerli paketli hiçbir şey yedirmeyin sebze meyve ağırlıklı beslenin meyvenin yanında yoğurtta yedirin. Düzenli davranmaya çalışın gerekirse alarmlarla hareket edin inşallah ise yarar 

0 oy
(259 puan) tarafından

Canım benimde öyle ☹️ peki gece uyanıyor mu 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
9 cevap 254 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hira Su (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 379 göst.

Kategoriler