Bu hayatımda ikinci ailemden uzak geçirdiğim doğum günüm … içim buruk ama her zaman yanımda olduklarını hissettirmeleri bana çok iyi geliyor aynı anda mesaj attılar öyle mutlu oldum ki Ailelerimiz iyi ki varlar ❤️. Geçen sene 25 yaşına girince baya ağlamıştım ama 26 deyince de 30 a merdiven dayandığımı çok net hissediyorum olacakla öleceğe çare yok diyerekten keyfini çıkarıyorum 😂 ❤️
Şaka mı? Ablamın da doğum günü bugün. Daha yarım saat önce kutladım. İyi ki doğdun reis ❤️ kova ama balık.
Haha benim de burcum kova yükselenim balık 😂🥰 teşekkür ederim ❤️
İyiyiki doğdun cnm yeni yaşında sana mutluluk sağlık huzur dilerim 🥰♥️♥️🎉🎉
Amin canım çok teşekkür ederim 🌺🌺❤️❤️
Dogum günün kutlu olsun.❣️
Teşekkür ederiiim ❤️
Doğum günün kutlu olsun prenses sevdiklerinle ve ailenle nice mutlu yıllara🌺🌺
Çok teşekkür ediyorum inşallah ❤️
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle gecirecegin nice güzel yaşlarin olsun insallah. Ayy 30dan sonrasına yetisemezsin bile zaten ucacak.en güzeli keyfini cikarmak gercekten.her yasin ayri bir güzelligi var.
Su misali zaman gerçekten her yalı dolu dolu yaşamak lazımmış ❤️ çok teşekkür ederim amin ❤️
Nasıl ya bi kaç ay önce 25 oldum yaşlandım vs diyodun 1 yıl mı geçti 🥺zaman akmıyor hızlı trene binmiş uçuyor
İyiki doğdun canım ailenle çocuğunla mutlu sağlıklı yılların olsun 🥳🥳🥳
He ya burada size ağlıyordum 25 oldum diye bir baktın 26 oldum kız ben 😂❤️ teşekkür ederim canım benim ❤️
İyiki doğdun canım.🥳🥳🥳🥳
Benimde 4 gün kaldı doğmama 🤣
25 olacam bende diorum artık yaslandım die geziyorum evin içinde 😅Heryerim çıtırdıyor😏
25 te bir bunalıma giriyorsun 26 gelince amaaaan diyorsun kız 😂 teşekkür ederiiim ❤️
Nice yillara tatlim
Teşekkür ederim ❤️
Doğum günün kutlu olsun idilciğim, ailenle birlikte mutlu güzel senelerin olsun ❤️🎂🎂🥳
Amin cansucum çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Rica ederim canim ❤️
İyiki doğdun kuzum❤️
Rabim her yeni yaşında sana sağlık huzur mutluluk nasip etsin inşallah🤲🏻
Rabim seni anne baba kardeşlerine eşini çocuğunu da sana bağışlasın inşallah 🌸
Amin amin çok teşekkür ediyorum aşkım benim ❤️❤️❤️❤️
Rica ederim birtanem ❤️❤️❤️❤️❤️
Hayırlı güzel yaşların olsun. Doğum günün kutlu olsun canım 👏🏻🎉💐
29 olanlar ne hissetsin kııız🤪😄
Ailem 30 ila 35 arası çok güzel bir yaş diyor şahsen ben inandım 😂😂😂
Teşekkür ederim 🌺❤️
Hahah doğrudur 😄❤️
Sonkii üç dört. Hepi börtdeey tu yuuu hepi börtdeey hepi börtdeey hepiiii börtdeey tuuuu yuuuuu 🎂🥧🍰
Peki benim melodisiyle okumam 😂😂😂 teşekkür ederiiiim ❤️❤️❤️
Mutlu yıllar dilerim canım nice güzel yaşların olsun ☺️❤️
İnşallah canım çık sağol ❤️
Dünde benimdi 😂 iyiki doğdun bacımmmm 🥰
Yaaaa sende iyi ki doğdun bebeğim o zaman 😂❤️❤️🌺🌺
🥳🥳🥳
İyi ki doğdun kuzucuk ❤️ Rabbim güzel kalbinin karşılığında sana ömrün boyunca bonkör davransın inşAllah
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim 🌺❤️
Gonuller bir olsun yeterki diye bosuna demiyorlar demekki 😇 dogum gunun kutlu olsun yasasin kovalar 😁
Bence de gönüller hep bir olsun her zaman inşallah ❤️ haha bence de yaşasın kovalar 😂😂❤️❤️
Benim burcum ne ay kovamıyım bende balık sanıyodum😅
İyi ki doğdun buraların neşesi tatlı İdil'imiz🥹🥳💝🎂 Sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah 💕💐
Yaaa çok teşekkür ederim çok duygulandım ❤️amin inşallah inşallah ❤️❤️❤️🌺🌺🌺
İyiki doğdun mutlu güzel uzun yaşların olsun sevdiklerin hep yanında olsun inşallah
Amin İnşallah abla çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Dogum gunun kutlu olsun canım bende martta 28 oluyorum 30 olmamıza az kaldı 🥲❤
25 ten sonrası gerçekten çok hızlı geçiyormuş 🥲…
30 ila 35 arası da çok güzelmiş bende ailemin yalancısıyım ya bakalım 😂🌺❤️
İyi ki doğdun bacımsu❤️❤️❤️
Teşekkür ediyoruuum ❤️❤️❤️
413,165 soru
12,439,288 cevap
45,923 kullanıcı