Arkadaşlar bebegım var 3 aylık ilk bebek ben doğum yaptım kaynanam da kaldım 40 çıkana kadar bebegım ilk 2Hftada birsey yoktu 2.haftada başladı ağlama krizleri huzursuzluk bende bilmiyorum nie ağlıyor tecrübesizim meğer gaz başlamış sancı dan ağlıyormuş o her ağladığında kaynanamlar kapıya geliyordu nie ağlıyor die gazı var diyordum ksyinpedrrim ağlatma çocuğu diyordu sanki elimde olan bisey bütün bunlar eklenince sanki bebegım bana kastı varmış gibi geliyordu çoğu kez o ağlama krizlerinde sakinleştiremiyodum 'aha şimdi gelirler kapıya' deyip sinir oluyordum çocuğuma yeter ağlama ne var şimdi nldu bu kadar ağlıyorsun diyordum kziiyodum ama dedimki o daha minik stres yapma hissetmesin bu günler geçecek geçtide 3 ayda gecti dün aşı oldu acayip huysuz ams hep sakinim ve yzunune gülüyorum geçicek bebegım diyorum ve ilaç vermedigim halde şimdi gülücük saçıyor sanki ilacı benim ona gülmemmis asla kızmayın ağlıyor dıe sabredin gaz da geçiyor aşı acisida onun sizin sevginizden başka birseye ihtiyacı yok bunu belki benim durumumda olan anneler için yazdım her daim yüzüne gülün uykusuz kalın sinir yapmayın inanın geçiyor