+2 oy
483 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

3 yıl olacak ayrıyız boşanma davası devam ediyor yarın çeyiz eşyalarımı almaya gidiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz bana dua edin inşallah çok eksik bozuk eşya yoktur protokol imzalanacak o taraf bana bulaşır mı ne olur bilmiyorum demek ki toplamak için o eşyaları oraya gidip sermişiz bir yuva yıkılıyor Allah'a havale ediyorum hepsini hakkimida helal etmiyorum bazı eşyalarımı vermiycekler bir Yuva yıkılıyor onlar hâlâ eşya kaçırmak derdinde 

11 Cevaplar

+4 oy
önce (773 puan) tarafından

Binada bi çift boşandı kız eşyalarını almaya geldi meğerse kaynanasıgilde evde bekliyomuş kıza saldırdılar bağrış çağrış adamlar ayırdı eşyalarını nakliye arabasıyla götürdü ama kavga kötüydü. Sakın yalnız gitme hatta yanında erkek olsun 

önce (14 puan) tarafından

Kuzenim eniştem 2 tane komşumuz ve avukatım da olucak ama onlardan herşey beklenir saldırmak için herşeyi denerler

önce (73 puan) tarafından

Bencede bir kaç erkek olmalı

-Reklam-
+2 oy

Allah yardımcınız olsun. Cocuklarınızla bundan sonra güzel hayatınız olsun. 

Böyle durumlarda ne denir bilemedim 😞

+1

Amin inşallah en çok 3 yaşındaki oğlum yıprandı Allah'a havale ediyorum onları bir Yuva yıkılıyor ve kurtarmak için hiçbir çaba yok ben eşyalarımı toplamak için sermemiştim boşanmak için evlenmemistim

Kimse boşanmak için evlenmiyo bacı. Allah yardımcın olsun hakkınızda. İnşallah bundan sonra daha güzel bir hayatınız olur ♥❤

+1 oy
önce (136,611 puan) tarafından

esya dedigin neki yaa napcaklad kacirip sen yimede yanliz olma

+1 oy
önce (386 puan) tarafından

Allah yardımcısi Olsun Abla Post altında yorum yapan ablamın dediği gibi Yanına bı kaç kişi Yanına Al götür yalnız gitme Bencede İnşallah sorun çıkmadan alıp çıkarsın umarım 🥰🙏

+1 oy
önce (3,100 puan) tarafından

Kalbinin kırıklığını yazindan anlasilabiliyor. Rabbim hakkinizda hayırlısını versun, bazen daha gür filizlenenilmek icin kırılmak gerekir. Allah daha guzel kapilar açsın, omrunu ziyan edeceğine, uzulup aglamakla gecirecehine simdi ağla. Allah bundan sonra ki hayatinda mutluluk versin. 

+1 oy
önce (57 puan) tarafından

Teyzem boşandı yengem ben teyzem bide dayım gittiydik adam balkona koymuştu vereceklerini çok eksik var dedi teyzem dedi ama adam evde bile yoktu seçmiş koymuş onları alıp gelmiştik bende boşandım ilk eşimden kaçarak evlendiydim hiç bişe almadıydım boşanırkende almadım kıyafetler bile kaldı çünkü çoğunu onlar almıştı ben burdan hiç götürmediydim avukatın olması iyi olmuş kanıt olur bi aksilik olursa ses kaydı falan alır 

+1 oy
önce (1,417 puan) tarafından

Kardeşimin kaynanası da ,ne onu ne eşyalarını görmek istiyorum diyip taşımaya bizzat yardım etti 😏🤷‍♀️

0 oy
önce (7,834 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun her şey gönlünüzce olsun 

Amin teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,761 puan) tarafından

Birileri mi sebep oldu ayrilmaniza

En büyük sebep eşim di ailesi de çok yaptı ama en büyük düşman eşimdi eski eşim artık 

önce (2,761 puan) tarafından

Allah size güzel kapılar açsın..

Amin Allah' razı olsun 

0 oy
önce (951 puan) tarafından

Umarim herşey bundan sonraki süreçte daha güzel olur

0 oy
önce (2,876 puan) tarafından

Valla bir tuvalet fırçası için bile boşanamayan bir çift vardı,o benim diyordu diğeri de benim🤦🏻‍♀️

Benim annem de boşandı biz küçükken çok şükür şuan kimseye muhtaç değiller.

Üzülme canım😔🫂 hayırlısı buymuş demekki😔

Allah güzel kapılar açsın sana🙏ne eşyan varsa al,kendi aldıklarını alacaksan neden sorun çıkarıyorlar ki ya anlamadım onu.

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 1,552 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 476 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,820 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
9 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,066 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...