+1 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Hello kızlar Nasılsınız İyisinizdir inşallah Ben bütün işlerimi yaptım oğullarım erken uyudular onlar uyur uyumaz işlerimi yaptım şimdi telefonumu aldım Saat 3 olmuş kahvemi sigaramı iciyorum siz Napıyorsunuz neden ayaktasiniz Kızlar biliyorum Her post açıyorum canım sıkıldı sıkılıyor buraya post açıyorum sohbet amaçlı Sıkılacaksınız benden Biliyorum her post açıyorsun diye 😂😂😂 eşimde dedi Sen post açarsın herkes senden sıkılır diyo Bende dedim yok sıkılmaz ya sıkılsa Yorumlarda yazarlardi dedim 😂 pek güvenme Diyo 😂😂 Sizinde eşleri buraları biliyor mu kızlar❤️❤️ 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (509 puan) tarafından

Slm canım bende uyumadım daha eşim vardiyalı çalışıyor kızımda bu aralar gece uyumuyor gündüz uyuyor uyku düzenim bozuldu iyice. Canım cigkofte çekti sipariş verdim valla gelsin yiyip uyucam

İstanbulda çoğu yer açık sabaha kadar kız abla deme kaç yaşındasın 

önce (378 puan) tarafından

Yaşım 25 senin  Kaç 😂😂 ben genelde herkese burda diyorum abla Diye alışkanlıkda napimm😂😂Burda değil dışardada öyleyim  🙃🙃

Bende 25 aynı yaştayız kız 

Ne güzel 😂❤️

önce (10,611 puan) tarafından

Niye herkese abla diyorsun kız, kendin 17 yaşındaymış gibi :Djsjsj

-Reklam-
+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Ay iyi yaptin yaa bence bu saatlerde buralar dutluk gibi bombooss oluyo zaten 😁 ben bu saatlerde buralardayim genelde çünkü bebe uyuyo koca uyuyp kafa da dinlemek ihtiyaç yaanii. Kahve fikri bi hosuma gitti yapsammi yapmasammi bilemedim simdi galiba yapicam. Benim kocada biliyo gebelikte herseyi buralara sordugumdan artik oda bisey oldumu sor bakam annelere diyo 🤣🤣

Yapda iç Abla 😂😂 Valla Benim ki Diyo hergun post açarsan senden sıkılır diyor ama Bilmiyorum 😂😂😂 Ama Burası çok iyi aşırı Bende bu saatlerde aktivim Gündüzleri çocuklarla ilgilen derken Allah'tan Sabaha iş bırakmıyorum Geceden geceye yapıyorum sabah iş kalmıyor bı kahvaltı yemek işi kalıyor 😂

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 748 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 566 göst.
0 oy
29 cevap 381 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,267 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

413,121 soru

12,437,961 cevap

45,874 kullanıcı

Kategoriler

...