+2 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Ay kızlar hem utandım hem güldüm dün akşam saat 10 civarı kızım oyun oynamak istedi o sırada gecen hafta karşı komşumun çocuğunun oyuncağı burada kalmıştı ördeği hala vermediğimizi farkettim kızıma dedimki götür kapıya koy sonra hemen gel sabah görürler ddim ondada kızım gitti kapıyı 1 kere çaldı bu sefer içerden kim o diye sesler gelmeye başladı bnde üzerim müsait olmadığı için içeri girmek zorunda kaldım kızımda girdi hemen kapıyı kapattık bu sefer eşi taa diş kapıya baktı kim o diye sonra dayanamadık kızım tekrar açtı kapıyı özür dilerim ben ördeği koymuştum ddi bnde özür diledim ama o an için kendimi yerin dibine girmiş hissettim bi yandan komik geldi olay bi yandanda çok utandım bu arada kızım 4 yaşında ufak bi tıklatı kapıyı ama komşumun çocukları o sıra kapının arkasindaymş o yüzden duymuşlar sesi siz komşumun yerinde olsanız ne düşünürsünüz çok mu ayıp oldu ki

8 Cevaplar

0 oy
(3,992 puan) tarafından

Keşke sabahı bekleseydin canım zaten 1 hafta geçmiş 1 akşam daha kalsaydı 😄❤️

-Reklam-
0 oy
(13,427 puan) tarafından

Ayıp olmayı geçtim neden kapıya bırakıyorsunuz kız sabahı bekleyemediniz mi vermek için 😁

(3,381 puan) tarafından

Komiklik olsun sabah bulsunlar diye yapmışlar sanki bana öyle geldi 

0 oy
(715 puan) tarafından

Ayıp olmuş ve yerszi olmuş bugünü bekleyip verebilirdiniz 

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Tenezzül etmediler elimize vermeyi diye düşünürdüm bu saatde çok mu meraklisiydik sanki oyuncağın derdim😅

0 oy
(2,059 puan) tarafından

Yani sabah verilebilirdi doğrusu saat biraz geçmiş ama verip kapıyı kapatman ayıp olmuş 

0 oy
(3,381 puan) tarafından

Haha böyle videolar var ya kapıyı çalıp eve kaçıyorlar öyle olmuş 😂😂😂

0 oy
(6,024 puan) tarafından

En nefret ettiğim şey kapıya birşey bırakılması 1 haftadır sizdeymis zaten 1 gece daha dursa sırtınızda yük değil sabah müsait bir saatte tıkla kapısını teşekkür et ver malını  bak yoluna 

0 oy
(21,316 puan) tarafından

Böyle şeylerin konuşularak elden verilmesi gerektiğini düşünüyorum gece yarısı gizlice kapıya koymak bence hoş değil. Ben o şekilde bulsam insan bir kapıyı çalar kusura bakma komşu bunu da vermeyi unutmuşuz der diye sitem ederdim 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 579 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 741 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.

Kategoriler

1,451,030 soru

23,825,088 cevap