+1 oy
39 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,726 puan) tarafından

Kızlar oğlum 34 aylık bıraktırmayı düşünüyorum ama hiç belirti yok ya hiç bezinden rahatsız olmuyo kaka yapar anne kaka yok falan der birde sabahları bezi baya dolu kalkıyor kimisi diyor bezi boş kalkması lazım diye ee benim ki hazır degil mi yani illa bez boş mu kalkması lazım kızlar tecrubelei olanlar fikir verebilir mi siz bşrde yatmadan ne kadar önce bişeyler yiyip içmeyi kesiyon uz cocugun uza 

1 cevap

0 oy
önce (165 puan) tarafından

İki yaş iki aylıken bezden kestm gündüzleri çok pahaliydi maddiyatan ikinci bebek de yolda olunca mecbur kestm iki ay zor alıştı her götürdüğümde ödül veriyordum şeker cips balon çikolata gibi tuvaleti oyun haline getrmstk resmen ama akşamları bağlıyorum sabah boş bezi bazen ıslak onuda biraktcm da evimiz sobalı aksam lavabo soğuk oluyo biraz ısınrsa ev akşam da biraktrcm uyutmadn bir saat önce bişey vermiyorm tam uyurken de lavaboya götürüyorum inşallah Allah yardımcın olsun ilk çocuk olunca daha zor alışıyor 

önce (3,726 puan) tarafından

Gece uyurken mi takıyorsun bezi canım bezi ne zamn cıkarıyon uyanıkken mi 

önce (165 puan) tarafından

Gece tuvalete götürüp getiriyorm saat on gibi uyutup bağlıyorum Sabah uyandığı gibi alıyorum bezi

önce (3,726 puan) tarafından

Tamam canım bende geceleri uyuyunca baglarım belki duruma göre 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 425 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mihrakuzum (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 451 göst.